Ervaren NVM Makelaar Nijmegen

Wilt u onze volledige aandacht? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u!

Kwaliteit, vertrouwen & zekerheid

NVM Makelaar

Maak vrijblijvend een afspraak

No cure-no pay

Klanten geven ons een 8.9

Ervaren NVM Makelaar Nijmegen

Zoekt u een NVM Makelaar in Nijmegen en omgeving? Dan bent u bij Beaufort Makelaars aan het juiste adres. Al meer dan 35 jaar vindt u ons aan de Oranjesingel 21 in Nijmegen. Vanuit een karakteristiek pand begeleiden wij u bij de aankoop van een nieuwe woning of de verkoop van uw huidige woning. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het opstellen van  gevalideerde taxatierapporten. Maar waarom zou u kiezen voor een NVM Makelaar? Wij zetten de voordelen voor u op een rij.

NVM Makelaars zijn deskundig

Makelaars en taxateurs die zijn aangesloten bij de NVM zijn goed opgeleid en houden hun kennis permanent op peil. Zo zijn wij verplicht om 8 dagdelen per jaar in de schoolbanken te gaan om de kennis op peil te houden.

Om de kwaliteit waar u recht op heeft te garanderen zijn onze medewerkers goed opgeleid en gecertificeerd.

Als ervaren NVM Makelaar in Nijmegen kent Beaufort Makelaars de regionale woningmarkt in Nijmegen e.o. als geen ander.

Wij adviseren u over alle aspecten van aan- of verkoop. Dit geldt ook voor bouwkundig inzicht en juridische zaken.

Beaufort Makelaars Nijmegen heeft toegang tot een enorme NVM-database met informatie. Hierdoor kunnen wij heel specifiek te werk gaan voor onze klanten.

Door slimme marketing toe te passen zetten wij uw huis zo goed mogelijk in de schijnwerpers. NVM heeft verschillende instrumenten ontwikkeld om ons hierbij te ondersteunen. Funda.nl is hier het beste voorbeeld van.

U kiest voor zekerheid met een NVM Makelaar in Nijmegen

Wij zijn verplicht verzekerd tegen beroepsaansprakelijkheid.

Bij mogelijke klachten en geschillen kunt u terecht bij de NVM en indien nodig een beroep doen op de geschillencommissie.

Vaak kunt u een NVM Huisgarantie afsluiten. Hierdoor bent u ingedekt voor verborgen gebreken aan uw woning.

Betrouwbaarheid staat voorop

Beaufort Makelaars gedraagt zich volgens de NVM-Erecode. Zo treden wij bijvoorbeeld niet op voor twee opdrachtgevers met tegenstrijdige belangen.

Wij behartigen de belangen van onze opdrachtgevers en zijn niet afhankelijk van bijvoorbeeld banken of verzekeringsmaatschappijen.

NVM controleert o.a. dat bovenstaande punten worden nagestreefd door aangesloten makelaars.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van aankoop, verkoop, taxatie of commercieel vastgoed? Neem dan gerust eens contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

NVM Makelaar

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.

Afspraak maken

De belangrijkste voordelen:

  • Wij maken deel uit van de NVM, de grootste branchevereniging in de makelaardij.
  • Al onze makelaars hebben een gedegen opleiding genoten en zijn verplicht door de vastgestelde educatieverplichting hun kennis op peil te houden.
  • Onze makelaars moeten de gedragsregels van de NVM erecode naleven.
  • Als NVM lid hebben wij exclusief toegang tot Funda (Nederlands marktleider op gebied van huizensites) en kunnen wij uw woning hierop adverteren.
  • Als NVM lid brengen wij uw woning via het centrale uitwisselingssysteem nationaal (en eventueel internationaal) onder de aandacht bij onze collega’s en woningzoekers.
  • Onze makelaar uit Ervaren NVM Makelaar Nijmegen is een bekwame adviseur, weet wat er speelt op de woningmarkt en heeft kennis van alle aspecten van aan- en verkoop en juridische haken en ogen.
  • Onze makelaars uit regio Ervaren NVM Makelaar Nijmegen werken permanent mee aan een klant-tevredenheidsonderzoek.
  • Als een ervaren onderhandelaar zijn wij in staat uw woning tegen de beste prijs te verkopen.
  • Als opdrachtgever kunt u voor klachten of geschillen terecht bij de afdeling Consumentenvoorlichting of geschillencommissie van de NVM.
  • Wij hebben een verplichte beroepsaansprakelijkheidsverzekering waardoor wij geen financiële risico’s lopen. Dat is voor u ook belangrijk.
Voor meer informatie, een offerte of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 024-3606900

Klantwaardering

Heeft u vragen? Wij helpen u graag

Afspraak maken

Vrijblijvend een afspraak met Beaufortmakelaars?

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze NVM makelaars. U kunt dan vrijblijvend kennismaken met ons kantoor en onze diensten. Daarnaast kunt u alle vragen stellen met betrekking tot de verkoop, aankoop huur, verhuur of taxatie van uw huis.

Neem vrijblijvend contact op met een van onze makelaars op 024-3606900.