Uw huis verhuren?

Overweegt u de verhuur van uw woning? Beaufort ERA Makelaars is uw specialist op het gebied van woningverhuur. Dat kunnen woningen zijn die deel uitmaken van een beleggingsportefeuille, die wilt u voor onbepaalde tijd verhuren. Of een woning die te koop staat maar niet meer wordt bewoond, dan wilt u tijdelijk verhuren omdat u de huurovereenkomst wilt ontbinden als de woning is verkocht.

Beaufort makelaars heeft honderden woningzoekers uit eigen bestand, dat zijn particulieren maar ook expats en professionals. Tevens bereiken wij via het uitwisselingssysteem van NVM makelaars duizenden woningzoekers die ingeschreven staan bij alle collega NVM makelaars.

Beaufort Makelaars verhuurt alleen aan huurders die zijn gescreend op onder andere kredietwaardigheid, antecedenten en identiteit.

Woning tijdelijk verhuren

Tijdelijk verhuren is dé oplossing voor woningeigenaren die kampen met dubbele woonlasten of om die reden wachten met de aankoop van een nieuwe woning. Beaufort ERA Makelaars is er om voor u het gehele proces te regelen, eventueel geheel conform de Leegstandswet.

NVM Woontoets

Verhuurders, maar ook verhurende makelaars krijgen steeds vaker te maken met huurders die over valse legitimatiebewijzen beschikken en beloftes doen die ze niet nakomen. Verhuurders lopen daarmee het risico om in aanraking te komen met illegale bewoning of hennepteelt.

Beaufort ERA Makelaars beschermt haar opdrachtgevers tegen deze risico’s door de NVM Woontoets toe te passen. Op deze manier kunnen wij alle malafide huurders weren.

De Woontoets is een deskundige screening, speciaal ontwikkeld voor de vastgoedsector. Hiermee kunnen wij u aantonen dat wij een gedegen onderzoek hebben verricht naar de identiteit en de kredietwaardigheid van een potentiële huurder.

De NVM Woontoets bestaat uit 3 onderdelen:

  • ID-verificatie: alle typen identiteitsbewijzen (zowel uit Nederland als uit het buitenland) worden gecontroleerd op echtheid, vermist en gestolen;
  • Creditcheck: informatie uit openbare bronnen over onder andere incasso, onroerend goed, telefoon, bedrijf, curatele en verhuizingen;
  • Specifieke woonvragen: op basis van een aantal harde (controleerbare) en zachte (dossieropbouw) vragen worden mogelijke risicofactoren nagegaan.

Wilt u meer informatie over het mogelijk verhuren van uw woning en welke dienstverlening Beaufort ERA Makelaars voor u kan verrichtten? Neem dan contact met ons op. Wij maken graag een vrijblijvende afspraak.