Bedrijfsruimte verkopen in regio Nijmegen

Wilt u uw bedrijfsruimte verkopen in regio Nijmegen? Bij Beaufort ERA Makelaars bent u aan het juiste adres! Beaufort Bedrijfsmakelaars matcht dagelijks bedrijfsruimtes met gebruikers. Wij verkopen en verhuren bedrijfspanden aan startende ondernemers, grote retailorganisaties of gevestigde ondernemers die mogelijkheden zoeken voor expansie van hun onderneming.

Bedrijfsruimte verkopen: hoe gaat het in zijn werk?

Indien u overweegt om uw bedrijfspand te verkopen of verhuren, maken wij graag vrijblijvend een afspraak met u waarin we al uw wensen over de verkoop van uw bedrijfsruimte bespreken. Na een uitgebreide opname en verwerking van de ingewonnen informatie, bespreken wij de waarde van uw bedrijfsruimte en stellen deze vast in ons taxatieteam. Ons taxatieteam bestaat uit beëdigde en gecertificeerde makelaars van NVM Business. Vervolgens rapporteren we de uitkomsten van de taxatie en geven u advies over:

  • De vraagprijs
  • Actieve marketing voor de verkoop
  • Juridische (on)mogelijkheden en overheidsbepalingen

In een persoonlijk gesprek bespreekt u met onze bedrijfsmakelaars uw wensen en verwachtingen.
Vooraf worden alle condities en onze honorering (courtage) besproken en contractueel vastgelegd.

In een persoonlijk gesprek bespreekt u met onze bedrijfsmakelaars uw wensen en verwachtingen. Vooraf bespreken wij met u alle condities en de courtage, waarna deze contractueel worden vastgelegd. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan en sluit de verkoop van uw bedrijfsruimte altijd aan op uw verwachtingen!

Verkoop van uw pand

Bij de verkoop van uw bedrijfspand wordt deze niet alleen aangeboden op onze eigen website, maar ook via het digitale uitwisselingssysteem van de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs. Hierdoor kunnen andere makelaars en personen die geïnteresseerd zijn in uw bedrijfsruimte ook zien dat u uw bedrijfsruimte te koop heeft aangeboden. Daarnaast plaatsen wij uw bedrijfsruimte op Funda in business, de grootste internetsite voor de verkoop en verhuur van panden in Nederland. Zo heeft u een grotere kans op een snelle verkoop van uw bedrijfsruimte!

Wilt u uw bedrijfsruimte verkopen?

Wilt u uw bedrijfsruimte verkopen in regio Nijmegen? Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van bedrijfspanden. Wij geven u graag advies in een vrijblijvend, persoonlijk gesprek. Wilt u uw bedrijfspand verhuren? Ook daar kunnen wij u bij helpen. Neem gerust contact met ons op. De experts van Beaufort ERA Makelaars staan voor u klaar!