Taxatie bedrijfsonroerendgoed

Als gevolg van de economische crisis die achter ons ligt zijn de banken hun positie als hypotheekhouder gaan herrijken en krijgt u veelal het verzoek van uw bank opgelegd dat u uw bedrijfsonroerendgoed moet laten taxeren. Uw bank wordt daartoe aangezet door de Nederlandse Bank en de AFM die de Nederlandse vastgoedsector onder een vergrootglas leggen. Beaufort ERA Makelaars helpt u bij de taxatie van uw bedrijfsonroerendgoed! Beaufort ERA Makelaars verricht taxaties voor banken en het groot-, midden- en kleinbedrijf. Ook taxeren wij voor (institutionele-) beleggers, ziekenhuizen, rechtbanken, accountants en de fiscus.

Taxatie bedrijfsonroerendgoed: hoe gaat het in zijn werk?

Een goede taxatie is belangrijk voor de aankoop, verkoop, overname of financiering van uw bedrijfsruimte. Beaufort ERA Makelaars werkt volgens de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed. Deze taxatierichtlijn is geïnitieerd door NVM Business en het Taxatie Management Instituut. De Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed omvat randvoorwaarden voor de opdrachtverlening, onderzoeksvereisten, uitvoering en verslaglegging van taxaties. De Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed sluit aan bij bestaande kaders en standaarden op dit gebied, zoals IVS en RICS Red Book. De Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed kunnen wij u toezenden op verzoek!

Ook als u een kleine bedrijfsruimte, winkel of kantoorruimte heeft, kunnen wij een taxatie voor u uitvoeren. Hierdoor bent u altijd op de hoogte van de actuele waarde van uw bedrijfspand. Vastgoed verandert namelijk continu van waarde. Beaufort makelaars is ook gespecialiseerd in het taxeren van zorgvastgoed.

Twijfelt u ook aan de hoogte van uw WOZ-beschikking? Laat ons dan een WOZ contra taxatie uitvoeren. De gemeente heeft de waarde vaak veel te hoog vastgesteld.

De taxatierapporten van Beaufort ERA Makelaars worden geaccepteerd door ING, ABN Amro, Rabobank, SNS Bank, kortom, bij de meest voorkomende banken.

Bedrijfsonroerendgoed laten taxeren?

Wilt u uw bedrijfsonroerendgoed laten taxeren? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie! Wij zorgen er voor dat u op de hoogte bent van de actuele waarde van uw bedrijfspand. Graag maken wij voor u een passende offerte voor taxatie van uw bedrijfsonroerendgoed. Ook als u een kleine bedrijfsruimte, winkel of kantoorruimte bezit, helpen wij u graag met de taxatie. Voor advies over de verkoop of verhuur van uw bedrijfsruimte en financieel advies bent u bij Beaufort ERA Makelaars ook aan het juiste adres. Onze experts staan graag voor u klaar!