Bedrijfsruimte zoeken

Of u nu startend ondernemer bent, of aan het hoofd staat van een grootschalige organisatie: uw nieuwe bedrijfsruimte zal de komende jaren beeldbepalend zijn voor uw bedrijf. Daarom is het belangrijk om goed advies te krijgen over het huren of kopen van een bedrijfsruimte. Beaufort Makelaars helpt u met een bedrijfsruimte zoeken. Beaufort Makelaars voorziet u van advies dat compleet aansluit bij uw wensen en verwachtingen, zodat u verzekerd bent van het juiste pand voor uw bedrijf!

Bedrijfsruimte zoeken: hoe gaat het in zijn werk?

Wij hebben een luisterend oor voor uw programma van eisen. Wij maken een scan van uw bestaande huisvesting en inventariseren tegelijk uw wensen en behoeften. Hierna gaan we gericht een bedrijfsruimte zoeken. Vervolgens ontvangt u van ons een overzicht van het actuele aanbod en van de bedrijfspanden die in de toekomst vrijkomen. Wij zoeken voor ieder bedrijf een bedrijfsruimte dat bij het bedrijf past. Of het nu gaat om logistieke bedrijfsruimte, magazijnen en opslag, PDV- en GDV-locaties of retail- en kantoorruimten. Bij Beaufort Makelaars bent u altijd verzekerd van een bedrijfsruimte die bij uw bedrijf past.

Als wij voor u een passende bedrijfsruimte zoeken of onderzoek doen naar mogelijkheden in hoeverre objecten voldoen of passend kunnen worden gemaakt aan uw wensen, worden vooraf met u alle condities en onze honorering (courtage) besproken en contractueel vastgelegd. Indien de bedrijfsruimte in ons eigen bestand is opgenomen, treden wij op voor de verkopende of verhurende partij en brengen u geen courtage in rekening, als er een transactie tot stand komt.

Bij het vinden van een passende bedrijfsruimte, beoordelen wij natuurlijk de bouwkundige staat, de courantheid en de marktontwikkeling van het pand van uw keuze. Bovendien controleren wij of het bestemmingsplan wel aansluit bij uw bedrijfsactiviteiten. Kortom, wij leveren maatwerk!

Zoekt u een bedrijfsruimte?

Bent u op zoek naar een bedrijfsruimte? Beaufort Makelaars helpt u graag bij de zoektocht naar uw bedrijfsruimte. Wij zijn gespecialiseerd in logistieke bedrijfsruimte, magazijnen en opslag, PDV- en GDV-locaties en retail- en kantoorruimten. Daarnaast bieden wij bouwgrond voor bedrijfsruimten. Wilt u meer informatie over bedrijfsruimte zoeken? Neem dan gerust contact met ons op! De experts van Beaufort Makelaars zijn u graag van dienst.