Bedrijfsruimte verhuren regio Nijmegen

Wilt u uw bedrijfsruimte verhuren in regio Nijmegen? Bij Beaufort ERA Makelaars bent u aan het juiste adres! Wij matchen dagelijks succesvol bedrijfsruimtes met gebruikers. Wij verkopen en verhuren bedrijfspanden aan startende ondernemers, grote retailorganisaties of gevestigde ondernemers die mogelijkheden zoeken voor expansie van hun onderneming.

Bedrijfsruimte verhuren: hoe gaat het in zijn werk?

Indien u overweegt om uw bedrijfspand te verkopen of verhuren, maken wij graag vrijblijvend een afspraak met u waarin we al uw wensen bespreken. Na een uitgebreide opname en verwerking van de ingewonnen informatie, bespreken wij de waarde van uw bedrijfsruimte en stellen deze vast in ons taxatieteam. Dit taxatieteam bestaat enkel uit beëdigde en gecertificeerde makelaars van NVM Business. Vervolgens rapporteren wij de uitkomsten van de taxatie en geven u advies over:

  • De vraagprijs
  • Actieve marketing voor de verhuur
  • Juridische (on)mogelijkheden en overheidsbepalingen

Vooraf bespreken wij met u alle condities en de courtage, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Alle gemaakte afspraken worden van tevoren contractueel vastgelegd. In een persoonlijk gesprek bespreekt u met onze bedrijfsmakelaars al uw wensen en verwachtingen, zodat het verhuren van uw bedrijfsruimte altijd aansluit op uw verwachtingen!

Verhuur van uw pand

Naast dat uw bedrijfsruimte te huur wordt aangeboden op onze eigen website, wordt deze ook te huur aangeboden via het digitale uitwisselingssysteem van de NVM, de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs. Hierdoor kunnen andere makelaars en personen die geïnteresseerd zijn in een bedrijfspand ook zien dat u uw bedrijfspand te huur heeft aangeboden. Daarnaast wordt uw bedrijfsruimte op Funda in business geplaatst, de grootste internetsite voor de verkoop en verhuur van panden in Nederland. Zo bent u verzekerd van een goede zichtbaarheid van uw bedrijfsruimte en is er een grotere kans op een snelle verhuur van uw bedrijfspand.

Wilt u uw bedrijfsruimte verhuren?

Wilt u uw bedrijfsruimte verhuren in regio Nijmegen? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Door onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het succesvol verhuren van uw bedrijfsruimte. Wilt u uw bedrijfspand verkopen? Ook daar kunnen wij u bij helpen. Wij geven u graag advies in een vrijblijvend, persoonlijk gesprek. De experts van Beaufort ERA Makelaars staan voor u klaar!