Beaufort ERA Makelaars

Bij Beaufort ERA Makelaars kunt u ervan uitgaan dat een aantal basiszaken zoals actuele kennis van de markt, goede educatie, hoogwaardige dienstverlening e.d. perfect geregeld zijn. Onze makelaars zijn altijd op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op de vastgoedmarkt en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van marketing en presentatie. Daardoor kunnen wij u in een vrijblijvend gesprek altijd van goed advies voorzien.

Wij garanderen u de beste kwaliteit, de beste presentatie, de beste marketing en een persoonlijke aanpak!

Beaufort ERA Makelaars is de makelaar van regio Nijmegen

Ons kantoor is ruim 35 jaar gevestigd aan de Oranjesingel 21 nabij het centrum van Nijmegen. Vanuit hier bieden wij de beste mogelijkheden om u te begeleiden bij de aankoop van uw nieuwe woning of de verkoop van uw huidige woning. U kunt ons ook inschakelen voor gevalideerde taxatierapporten voor bijvoorbeeld de financiering van uw nieuwe woning. Beaufort ERA Makelaars is actief in onder andere de volgende gebieden: Nijmegen, Beuningen, Wijchen, Bergharen, Heilig Landstichting, Berg en Dal, Beek, Beek-Ubbergen, Groesbeek, Malden, Heumen, Overasselt, Nederasselt, Molenhoek, Mook, Middelaar, Cuijk, Linden, Beers, Haps, Grave, Escharen, Ooij, Leuth, Kekerdom, Millingen aan de Rijn, Lent, Nijmegen-Noord, Oosterhout, Bemmel, Weurt, Druten, Deest, Puijfluik, Hernen, Batenburg. Kortom: de gehele regio rondom Nijmegen!

Beaufort ERA Makelaars is een actief makelaarskantoor en vooruitstrevend op het gebied van marketing en presentatie. Onze makelaars zijn enthousiast en gedreven om voor u het beste resultaat te behalen.

Een persoonlijke benadering, goed overleg en betrokkenheid zijn onze sleutelwoorden. Het feit dat u Beaufort ERA Makelaars inschakelt geeft aan dat u uw zaken niet aan zo maar een makelaar overlaat. U kiest voor kwaliteit.

Beaufort ERA Makelaars heeft interesse in úw verhaal

Wij komen met u niet alleen praten over de courantheid en de waarde van het huis. Wij hebben ook interesse in het verhaal achter de koop of verkoop van de woning. Wat is uw persoonlijke situatie, waarom wilt u verhuizen, wat zijn uw woonwensen? Alleen door naar uw persoonlijke ambities en mogelijkheden te luisteren, kunnen wij ons werk goed doen. Pas als we uw wensen goed aanvoelen en helder kunnen verwoorden, zijn we in staat om onze kennis en ervaring optimaal te gebruiken. Daarom is persoonlijk contact volgens Beaufort ERA Makelaars onontbeerlijk voor een geslaagde opdracht.
U als klant staat bij ons centraal, zowel op het persoonlijke vlak met onze makelaars.

Werkwijze Beaufort ERA Makelaars

Beaufort ERA Makelaars is een bedrijf met een sterk team, dat maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 12:30 uur en vervolgens van 13:00 tot 17:30 uur bereikbaar is.

Al onze medewerkers zijn in staat om u van goed advies te voorzien, goede uitleg te geven en een goede terugkoppeling. Of het nu gaat om een bezichtiging, een intakegesprek of een vraag van u tussendoor. Beaufort ERA Makelaars houdt u graag op de hoogte, zodat u altijd precies weet waar u aan toe bent.

Zoekt u een makelaar die altijd bereikbaar is en gewoon zijn afspraken nakomt en bovenal kennis van zaken heeft en de nodige ervaring heeft?

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of om te informeren naar onze tarieven. U kunt ons bellen op 024-3606900.

Ons team staat voor jou klaar!

Beaufort ERA Makelaars verkoopt uw woning op basis van het principe No Cure No Pay!

Heeft u een vraag aan een van onze makelaars? Hieronder kunt u uw gegevens invullen en een bericht versturen. U krijgt binnen 1 werkdag een reactie.

Frans Scholl

Frans Scholl

Functie: RM/RT

Liesbeth Selbach

Functie: RM/RT

Elly Kwakkernaat

Functie: RM/RT

Daphne Wilting

Functie: Commercieel medewerkster binnendienst

Derek Cremers

Functie: Commercieel medewerker binnendienst