Op zoek naar een makelaar in Lent?

Wilt u onze volledige aandacht? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u!

Kwaliteit, vertrouwen & zekerheid

NVM Makelaar

Maak vrijblijvend een afspraak

No cure-no pay

Klanten geven ons een 8.9

Makelaar in Lent gezocht?

Wilt u uw woning in Lent verkopen? Kies voor NVM Beaufort Makelaars. Een huis verkopen is een belangrijke beslissing in uw leven. Woningen verkopen is ons vak! Wij geven u een goed en realistisch advies met als doel: Het beste verkoopresultaat op basis van No Cure No Pay! Wij zijn deskundig en hebben grote kennis van de markt. Steeds meer mensen kiezen voor een makelaar van Beaufort Makelaars in regio Lent en omgeving zoals Nijmegen en Malden. Uw woning is onze zorg.

Maak via ons contactformulier een vrijblijvende afspraak met een van onze gecertificeerde makelaars.

Zoekt u een aankoopmakelaar in Lent?

Een huis kopen is een belangrijke en soms ook moeilijke beslissing. U ziet uzelf waarschijnlijk al helemaal zitten in u nieuwe woning. Beaufort Makelaars Lent kijken kritisch naar uw nieuwe droomwoning en helpen met het maken van prijstechnische, juridische en bouwkundig verstandige keuzes. Onze aankoopmakelaars zijn gespecialiseerd in het aankopen van woningen. Ieder z’n vak, nietwaar?

Wilt u een vrijblijvende afspraak. Neem contact met ons op via 024 – 360 69 00.

Offerte voor een makelaar in Lent in slechts 60 seconden

Afspraak maken

De belangrijkste voordelen:

  • Wij maken deel uit van de NVM, de grootste branchevereniging in de makelaardij.
  • Al onze makelaars hebben een gedegen opleiding genoten en zijn verplicht door de vastgestelde educatieverplichting hun kennis op peil te houden.
  • Onze makelaars moeten de gedragsregels van de NVM erecode naleven.
  • Als NVM lid hebben wij exclusief toegang tot Funda (Nederlands marktleider op gebied van huizensites) en kunnen wij uw woning hierop adverteren.
  • Als NVM lid brengen wij uw woning via het centrale uitwisselingssysteem nationaal (en eventueel internationaal) onder de aandacht bij onze collega’s en woningzoekers.
  • Onze makelaar uit Lent is een bekwame adviseur, weet wat er speelt op de woningmarkt en heeft kennis van alle aspecten van aan- en verkoop en juridische haken en ogen.
  • Onze makelaars uit regio Lent werken permanent mee aan een klant-tevredenheidsonderzoek.
  • Als een ervaren onderhandelaar zijn wij in staat uw woning tegen de beste prijs te verkopen.
  • Als opdrachtgever kunt u voor klachten of geschillen terecht bij de afdeling Consumentenvoorlichting of geschillencommissie van de NVM.
  • Wij hebben een verplichte beroepsaansprakelijkheidsverzekering waardoor wij geen financiële risico’s lopen. Dat is voor u ook belangrijk.
Voor meer informatie, een offerte of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 024-3606900

Klantwaardering

Offerte voor een makelaar in Lent in slechts 60 seconden

Afspraak maken

Vrijblijvend een afspraak met een makelaar in Lent

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze NVM makelaars uit Lent. U kunt dan vrijblijvend kennismaken met ons kantoor en onze diensten. Daarnaast kunt u alle vragen stellen met betrekking tot de verkoop, aankoop huur, verhuur of taxatie van uw huis.

Neem vrijblijvend contact op met een van onze makelaars op 024-3606900.