Hoe verkopen wij uw huis?

Voor de succesvolle verkoop van uw woning bent u bij Beaufort ERA Makelaars aan het juiste adres. Onze makelaars zijn altijd op de hoogte van de actuele marktontwikkelingen en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van marketing en presentatie. Daardoor kunnen wij u in een vrijblijvend gesprek altijd van goed advies voorzien.

Onze verkoopmakelaars behartigen alleen úw belang. Vooraf worden er duidelijke afspraken gemaakt over de kosten en de courtage zodat u achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Bij de verkoop van uw woning streven wij naar een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst. De beste prijs, snelheid en voor u de beste voorwaarden, dat is ons doel. Om dat te realiseren is het van belang om de juiste prijs voor uw woning te vragen. Niet te laag, maar ook niet te hoog. Daarom stelt ons taxatieteam vooraf de waarde van uw woning vast en krijgt u advies over de vraagprijs. Wil je je huis voor een hogere prijs verkopen? Zorg er dan voor dat je huis verkoopklaar is. Dit doe je bijvoorbeeld door de inrichting te optimaliseren en je tuin eens goed onder handen te nemen.

Beaufort ERA Makelaars verkoopt uw woning met ERA service waarborg op basis van het principe No Cure No Pay!

De beste positie op Funda

Beaufort ERA Makelaars meldt uw woning direct aan op het NVM-uitwisselingssysteem voor woningen. Alle NVM makelaars zijn aangesloten op dit uitwisselingssysteem en worden automatisch direct op de hoogte gesteld van uw aanbod. U bereikt het grootste potentieel aan actieve zoekers die bij al die NVM makelaars kantoren staan ingeschreven, ieder met hun eigen zoekprofiel, wat kan matchen met uw aanbieding. Tevens wordt uw woning automatisch op Funda.nl (Nederlands grootste woningwebsite) geplaatst. Hierbij maken we gebruik van de beste en de nieuwste ”tools” om uw woning optimaal te presenteren en derhalve zo hoog mogelijk te laten scoren in de zoekresultaten op Funda. Denkt u hierbij aan 2D/3D plattegronden, 360 graden foto’s, een virtuele toer, een videofilm en een uitgebreide fotoreportage van uw woning.

Uw verkoopmakelaar coördineert en begeleidt de bezichtigingen waarbij hij de kandidaat kopers uitgebreid informeert over alle ins en outs van de woning.

Bij de onderhandelingen kunt u erop vertrouwen dat onze makelaars voor u tot het uiterste gaan. Door jarenlange ervaring weten onze makelaars niet alleen wat uw huis minimaal moet opbrengen, maar ook hoe ze zoveel mogelijk voor uw woning kunnen krijgen. Uiteraard wordt u gedurende het gehele verkoopproces volledig op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen.

Geen verrassingen

Als de woning is verkocht wordt de koopovereenkomst opgesteld. Alle afspraken worden hierin schriftelijk vastgelegd. De makelaar zal de koopovereenkomst uitgebreid met u doornemen zodat alles geheel duidelijk is voordat u uw woning definitief verkoopt. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Na het ondertekenen van de koopovereenkomst draagt Beaufort ERA Makelaars zorg voor verdere afhandeling. Uw makelaar zorgt ervoor dat alle partijen een afschrift van de koopakte ontvangen en hij zorgt ervoor dat de notaris de benodigde stukken ontvangt en voorbereidingen kan treffen. De notaris stelt een datum en een tijdstip vast voor het ondertekenen van de akte van levering. Een aantal dagen voor de levering controleert uw makelaar het concept van de leveringsakte en een nota van afrekening.

Op de dag van levering gaat de makelaar met u mee naar de notaris. Vooraf kan er nog een eindinspectie bij de woning plaatsvinden, uw makelaar is er om alles in goede banen te leiden.