Goedkope Makelaar Nijmegen

8 tips waarmee je sneller jouw huis verkoopt

Wilt u onze volledige aandacht? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u!

nvmmakelaar_icon

NVM Makelaar

Maak vrijblijvend een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak

klantengevenons

Klanten geven ons een 9,3

Huis verkopen? Beaufort ERA Makelaars Nijmegen geeft u 8 tips om snel uw huis te verkopen. Als ervaren NVM makelaar in de regio Nijmegen, putten wij uit jarenlange ervaring. Deze kennis willen wij graag met u delen. Doe er uw voordeel mee!

IMG_0708

1. Huis verkopen? Wat is mijn huis waard?

Wat is je woning nou écht waard? Om een antwoord op die vraag te krijgen kun je het beste een taxatie laten uitvoeren. Beaufort ERA Makelaars Nijmegen kan deze voor u uitvoeren. Na de taxatie weet u precies wat de staat en de geschatte waarde van uw huis is. Voor een verkoopofferte kunnen wij ook de waarde vaststellen van uw woning. U krijgt dan geen officieel taxatierapport.

2. Wat is de juiste vraagprijs?

U wilt uw huis verkopen, u neemt een makelaar in de arm en vervolgens krijgt u biedingen. In 2013 was het verschil tussen vraagprijs en verkoopprijs nog zo’n 12 %, anno 2022 ligt de verkoopprijs 3 % boven de vraagprijs. Het is dus van belang om de juiste vraagprijs te hanteren om uiteindelijk het huis te verkopen tegen de prijs die je eigenlijk wilt. Beaufort ERA Makelaars adviseert u hierover en geeft aan wat realistisch is. Ook letten wij bij de prijsbepaling op de prijscategorie die geldt voor uw type woning, regio of wijk.

3. Is mijn huis aantrekkelijk om te verkopen?

Uw woonsmaak kan verschillen met die van een mogelijke koper van uw huis. Beaufort ERA Makelaars raadt u daarom aan om uw woning zo neutraal mogelijk te presenteren. Denk hierbij aan het kleurgebruik, meubels of accessoires in uw huis die te veel aandacht trekken daardoor afleiden. Natuurlijk kunt u een woningstylist inschakelen maar door kleine aanpassingen kunt u zelf ook uw woning aantrekkelijk maken voor een brede groep mensen.

4. Zoek een flexibele makelaar

Een huis kopen of verkopen doet u niet dagelijks. Daarom schakelt u natuurlijk een makelaar in met ervaring. Hierbij is het prettig dat de makelaar flexibel is en zich aan kan passen naar uw wensen. Het verkopen van uw huis is het uiteindelijke doel en de manier waarop doet u het liefst zo makkelijk mogelijk. Beaufort ERA Makelaars Nijmegen is flexibel en put uit jarenlange ervaring met het aan- en verkopen van woningen en taxaties.

5. Huis verkopen? Denk om een goede advertentie op Funda

Advertenties worden beoordeeld op drie criteria: volledigheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom geldt: hoe meer informatie, hoe beter. Met kwaliteit wordt bijvoorbeeld echte video’s bedoeld en geen video met een slideshow met foto’s.

6. Laat je Funda-profiel opvallen

Wie zijn huis wil verkopen wil natuurlijk aanwezig zijn op funda.nl. Een opvallend profiel is hierbij van belang. Goede foto’s en plattegronden, een aantrekkelijke omschrijving en het liefst een 360° foto of een video. Het kan allemaal. Beaufort ERA Makelaars neemt u bij uw presentatie veel zorg uit handen. Als uw profiel optimaal is wordt het gemiddeld twee keer zo lang bekeken. Dus meer kans op contactaanvragen!

7. Doe mee aan de NVM Open Huizen Dag

Volgens de NVM worden huizen die deelnemen aan de open-huizen-dag sneller verkocht. Niet alle bezoekers van de NVM Open Huizen Dag zijn serieus, maar toch kan er altijd een kijker tussen zitten die wél echt geïnteresseerd is. Twee keer per jaar vindt deze dag plaats.

Neem contact met ons op om na te gaan of deelname aan de NVM Open Huizen Dag zinvol voor u is. Wij vertellen u graag hoe wij uw huis kunnen verkopen.

8. Huis verkopen via social media?

Het delen van je woning via Facebook,Twitter, Instagram of LinkedIn werkt en is daarnaast gratis. De keerzijde is dat dit impact kan hebben op je privacy. Iedereen kan er eenvoudig achter komen waar je woont, we je bent en wat je in huis hebt staan. Wij adviseren u graag over de juiste online strategie. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

De belangrijkste voordelen van het kopen via Beaufort ERA Makelaars:

 • Wij maken deel uit van de NVM, de grootste branchevereniging in de makelaardij.
 • Al onze makelaars hebben een gedegen opleiding genoten en zijn verplicht door de vastgestelde educatieverplichting hun kennis op peil te houden.
 • Onze makelaars moeten de gedragsregels van de NVM erecode naleven.
 • Als NVM lid hebben wij exclusief toegang tot Funda (Nederlands marktleider op gebied van huizensites) en kunnen wij uw woning hierop adverteren.
 • Als NVM lid brengen wij uw woning via het centrale uitwisselingssysteem nationaal (en eventueel internationaal) onder de aandacht bij onze collega’s en woningzoekers.
 • Onze makelaars Nijmegen zijn bekwame adviseurs, weten wat er speelt op de woningmarkt en hebben kennis van alle aspecten van de aan- en verkoop of -huur en alle juridische haken en ogen.
 • Als ervaren onderhandelaars zijn wij in staat uw woning tegen de beste prijs te verkopen of verhuren.
 • Als opdrachtgever kunt u voor klachten of geschillen terecht bij de afdeling Consumentenvoorlichting of geschillencommissie van de NVM.
 • Wij hebben een verplichte beroepsaansprakelijkheidsverzekering waardoor wij geen financiële risico’s lopen. Dat is voor u ook belangrijk.

Voor meer informatie, een offerte of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 024-3606900

Kantoor Beaufort Makelaars Nijmegen - huis kopen Nijmegen

klantwaarderingen
 • ‘Deskundig, zorgvuldig en actief betrokken. Prettig in de omgang en duidelijke communicatie. Zeker aan te bevelen.’
  Verhuurder van Gorisstraat 3, Nijmegen
 • ‘Goed contact met de makelaar. Doordat het een klein bedrijf is, was het persoonlijk en korte lijnen. Afspraken werden goed na gekomen en de makelaar was altijd bereikbaar voor ons.’

  Verkoper van Rozenstraat 13, Beers
 • ‘Goed uitleg proberen zo goed mogelijk de wensen die we willen en goed uit ze zoeken en zeer behulpzaam.’

  Koper Hegdambroek 2214, Nijmegen
 • ‘Het is bewonderingswaardig hoe doortastend de aankoopmakelaar te werk gaat. In het gehele proces zijn wij continu ontzorgt en op de hoogte gehouden over de ontwikkelingen en heeft de makelaar ons veel geld bespaard. Niets dan lof. Aanrader!’

  Koper Donar 49, Elst
 • ‘Zowel bij aankoop al verkoop heeft deze makelaar ons erg goed geholpen.
  Deze makelaar beveel ik iedereen aan.’

  Verkoper Aldenhof 6708, Nijmegen
 • ‘Deskundige begeleiding en advies en juist ook op momenten dat het erop aankomt. Prettig en gemakkelijk contact.’

  Aankoper Simone de Beauvoirstraat 105, Nijmegen
 • ‘Frans is een uiterst deskundig en accuraat en integer persoon die zijn afspraken nakomt. Hij heeft kennis van de huidige bouwtechnieken en kan de waarde van een woning in de huidige markt goed inschatten. Beaufort maakt gebruik van de modernste technieken om het de klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. De dienst verlening is uiterst accuraat, to the pont en zeer klantvriendelijk. Men houd rekening met ieders situatie en probeert waar mogelijk de dienst verlening aan te passen zodat deze het comfort van de klant versterkt. Wij zijn zeer tevreden.’

  Verkoper Looistraat 30a, Heumen
 • ‘Liesbeth was onze makelaar. Het was onze eerste huisaankoop, dus we hadden wat extra begeleiding en uitleg nodig. Liesbeth kon dit op alle vlakken verschaffen.

  Daarnaast was ze altijd goed bereikbaar of belde ze binnen een uur nog terug om onze vragen te beantwoorden. Ze was makkelijk in de omgang en beschikt over duidelijke communicatie. Ik heb in het hele proces nooit het gevoel gehad dat ik er alleen voor stond.

  Liesbeth is zeker een aanwinst als een je ervaren makelaar zoekt!’

  Koper Muntweg 76, Nijmegen
 • ‘Lies heeft mijn appartement op zeer deskundige wijze weten te verkopen en me daarin goed begeleid. Dank.’

  Verkoper Kroonstraat 188, Nijmegen
 • ‘Goede communicatie en persoonlijke benadering. Alles liep zoals Ik had verwacht.’

  Koper Malvert 6441, Nijmegen
 • ‘Adequaat, to the point, empathisch, professioneel, zeer klantgericht & vriendelijk. Ben zeer tevreden.’

  Koper Hatertseweg 725, Nijmegen
 • ‘Het contact verliep goed. Liesbeth was goed bereikbaar en had alle tijd voor al mijn vragen en gaf heldere antwoorden.’

  Verkoper Kroonstraat 176, Nijmegen
 • ‘Het Personeel is heel erg Vriendelijk, en ik kon altijd met vragen terecht. Dit is heel geruststellend voor mij omdat dit mijn eerste aankoop was.’

  Koper Zomertaling 119, Wijchen
 • ‘Liesbeth is een zeer professionele, deskundige makelaar. De prijs van Beaufort is hoog, maar dat betaalt zich terug.’

  Verkoper Broerdijk 102, Nijmegen
 • ‘Het gaat perfect en de uitleg ook.De hulpdiensten zijn zeer behulpzaam .👍👍👍👍👍🙏bedankt voor alle alles’

  Verkoper de Kluijskamp 1405, Nijmegen
 • ‘Vanaf het begin zijn we direct goed geholpen door Frans en Liesbeth. Dankzij hun deskundige advies hebben we ons droomhuis voor de – in onze ogen – juiste prijs kunnen kopen in een verhitte markt. Aanrader!’

  Koper Meester Boutenstraat 31, Ooij
 • ‘We zijn goed geholpen door Liesbeth met de verkoop van ons huis. Zij is deskundig en heeft kennis van zaken. Wij zouden haar zeker aanbevelen!’

  Verkoper de Gildekamp 5031, Nijmegen
 • ‘Het persoonlijk contact met Liesbeth verliep uitstekend. Ze is betrokken en ter zake kundig. Dus ik zou ze zeker aanbevelen.’

  Verkoper Helfrichstraat 17, Groesbeek
 • ‘Erg tevreden over deze makelaar; staat altijd klaar voor zijn klanten, professioneel en zeer goed qua communicatie. Ga hier zeker weer naartoe bij een eventuele volgende aankoop! ‘

  Koper Rijksweg 130 C, Malden
 • ‘Erg blij dat we gekozen hebben om ons huis te verkopen via Beaufort ERA Makelaars, met grote dank aan Liesbeth! Professioneel, zorgzaam, snel en meedenkend, zeker aan te raden.’

  Verkoper Directeur Trompstraat 14, Ewijk
 • ‘Wij hebben zowel voor de aan- als verkoop met makelaar Liesbeth Selbach van dit makelaarskantoor gewerkt. Ze geeft eerlijk advies en denkt goed mee. Bij de aankoop is ze bij veel huizen mee wezen kijken. Bij de verkoop van ons appartement hebben we uitgebreide tips gekregen om het huis gereed te maken voor de foto’s en de bezichtigingen. Het appartement is goed in de markt gezet en snel verkocht.’

  Verkoper Kronenburgersingel 249 B, Nijmegen

Meer weten over Beaufort ERA Makelaars Nijmegen?

Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze NVM makelaars in Nijmegen. U kunt dan vrijblijvend kennismaken met ons kantoor en onze diensten. Daarnaast kunt u alle vragen stellen met betrekking tot de verkoop, aankoop, verhuur, aanhuur, taxatie van uw woning of omtrent financieel advies.

Neem vrijblijvend contact op met een van onze makelaars op 024-3606900.