Huis verkopen in regio Nijmegen?

Wilt u onze volledige aandacht? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u!

Kwaliteit, vertrouwen & zekerheid

NVM Makelaar

Maak vrijblijvend een afspraak

No cure-no pay

Klanten geven ons een 8.9

Huis verkopen in regio Nijmegen?

Huis verkopen? Beaufort Makelaars Nijmegen geeft u 8 tips om snel een huis te verkopen. Als ervaren NVM makelaar in de regio Nijmegen, putten wij uit jarenlange ervaring. Deze kennis willen wij graag met u delen. Doe er uw voordeel mee!

IMG_0708

1. Huis verkopen? Wat is mijn huis waard?

Wat is je woning nou écht waard? Om een antwoord op die vraag te krijgen kun je het beste een taxatie laten uitvoeren. Beaufort Makelaars Nijmegen kan deze voor u uitvoeren. Na de taxatie weet u precies wat de staat en de geschatte waarde van uw huis is.

2. Wat is de juiste vraagprijs?

U wilt uw huis verkopen, u neemt een makelaar in de arm en vervolgens krijgt u biedingen. In 2013 was het verschil tussen vraagprijs en verkoopprijs nog zo’n 12 procent, anno 2016 is dit ongeveer 8 procent. Het is dus van belang om de juiste vraagprijs te hanteren om uiteindelijk het huis te verkopen tegen de prijs die je eigenlijk wilt. Beaufort Makelaars adviseert u hierover en geeft aan wat realistisch is. Ook letten wij bij de prijsbepaling op de prijscategorie die geldt voor uw type woning, regio of wijk.

3. Is mijn huis aantrekkelijk om te verkopen?

Uw woonsmaak kan verschillen met die van een mogelijke koper van uw huis. Beaufort Makelaars raadt u daarom aan om uw woning zo neutraal mogelijk te presenteren. Denk hierbij aan het kleurgebruik, meubels of accessoires in uw huis die te veel aandacht trekkenen daardoor afleiden.   Natuurlijk kunt u een woningstylist inschakelen maar door kleine aanpassingen kunt u zelf ook uw woning aantrekkelijk maken voor een brede groep mensen.

4. Zoek een flexibele makelaar

Een huis kopen of verkopen doet u niet dagelijks. Daarom schakelt u natuurlijk een makelaar in met ervaring. Hierbij is het prettig dat de makelaar flexibel is en zich aan kan passen naar uw wensen. Het verkopen van uw huis is het uiteindelijke doel en de manier waarop doet u het liefst zo makkelijk mogelijk. Beaufort Makelaars Nijmegen is flexibel en put uit jarenlange ervaring met het aan- en verkopen van woningen en taxaties.

5. Huis verkopen? Denk om een goede advertentie op Funda

Advertenties worden beoordeeld op drie criteria: volledigheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Daarom geldt: hoe meer informatie, hoe beter. Met kwaliteit wordt bijvoorbeeld echte video’s bedoeld en geen video met een slideshow met foto’s.

6. Laat je Funda-profiel opvallen

Wie zijn huis wil verkopen wil naturlijk aanwezig zijn op funda.nl. Een opvallend profiel is hierbij van belang. Goede foto’s en plattegronden, een aantrekkelijke omschrijving en het liefst een 360° foto of een video. Het kan allemaal. Beaufort Makelaars neemt u bij uw presentatie veel zorg uit handen. Als uw profiel optimaal is wordt het gemiddeld twee keer zo lang bekeken. Dus meer kans op contactaanvragen!

7. Doe mee aan de NVM Open Huizen Dag

Volgens de NVM worden huizen die deelnemen aan de open-huizen-dag sneller verkocht. Niet alle bezoekers van de NVM Open Huizen Dag zijn serieus, maar toch kan er altijd een kijker tussen zitten die wél echt geïnteresseerd is. Twee keer per jaar vindt deze dag plaats.

Neem contact met ons op om na te gaan of deelname aan de NVM Open Huizen Dag zinvol voor u is. Wij vertellen u graag hoe wij uw huis kunnen verkopen.

8. Huis verkopen via social media?

Het delen van je woning via Facebook,Twitter, Instagram of LinkedIn werkt en is daarnaast gratis. De keerzijde is dat dit impact kan hebben op je privacy. Iedereen kan er eenvoudig achter komen waar je woont, we je bent en wat je in huis hebt staan. Wij adviseren u graag over de juiste online strategie. Neem gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Huis te koop Nijmegen

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.

Afspraak maken

De belangrijkste voordelen:

  • Wij maken deel uit van de NVM, de grootste branchevereniging in de makelaardij.
  • Al onze makelaars hebben een gedegen opleiding genoten en zijn verplicht door de vastgestelde educatieverplichting hun kennis op peil te houden.
  • Onze makelaars moeten de gedragsregels van de NVM erecode naleven.
  • Als NVM lid hebben wij exclusief toegang tot Funda (Nederlands marktleider op gebied van huizensites) en kunnen wij uw woning hierop adverteren.
  • Als NVM lid brengen wij uw woning via het centrale uitwisselingssysteem nationaal (en eventueel internationaal) onder de aandacht bij onze collega’s en woningzoekers.
  • Onze makelaar uit Huis verkopen in regio Nijmegen? is een bekwame adviseur, weet wat er speelt op de woningmarkt en heeft kennis van alle aspecten van aan- en verkoop en juridische haken en ogen.
  • Onze makelaars uit regio Huis verkopen in regio Nijmegen? werken permanent mee aan een klant-tevredenheidsonderzoek.
  • Als een ervaren onderhandelaar zijn wij in staat uw woning tegen de beste prijs te verkopen.
  • Als opdrachtgever kunt u voor klachten of geschillen terecht bij de afdeling Consumentenvoorlichting of geschillencommissie van de NVM.
  • Wij hebben een verplichte beroepsaansprakelijkheidsverzekering waardoor wij geen financiële risico’s lopen. Dat is voor u ook belangrijk.
Voor meer informatie, een offerte of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 024-3606900

Klantwaardering

Heeft u vragen? Wij helpen u graag

Afspraak maken

Vrijblijvend een afspraak met Beaufortmakelaars?

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze NVM makelaars. U kunt dan vrijblijvend kennismaken met ons kantoor en onze diensten. Daarnaast kunt u alle vragen stellen met betrekking tot de verkoop, aankoop huur, verhuur of taxatie van uw huis.

Neem vrijblijvend contact op met een van onze makelaars op 024-3606900.