Een zoekopdracht geven

Een nieuwe woning zoeken is een hele speurtocht. Welke woning past het beste bij mij? Een appartement of een vrijstaande woning? Een tuin op het zuiden of een dakterras? Hoeveel kamers heb ik nodig? En wat zijn de mogelijkheden op het gebied van financiering? Om al deze vragen te beantwoorden, is hulp en ondersteuning van een ervaren professional onontbeerlijk.

Een woning kopen is geen dagelijkse routine en waarschijnlijk een van de grootste aankopen die u in uw leven zult doen. Daarom is het nuttig als iemand goed advies kan geven over de huidige woningmarkt, bouwkundige aspecten, ontbindende voorwaarden, gemeentelijke bepalingen en het uitbrengen van een scherp, maar realistisch openingsbod. Beaufort Makelaars kan u hierbij helpen.

Wie op huizenjacht gaat kan het beste eerst financieel advies inwinnen om te bepalen hoeveel hij kan en wilt lenen. Wij maken graag een afspraak voor u met een van onze financieel adviseurs. Vervolgens kunnen onze aankoopmakelaars u helpen uw ideale woning te vinden.

Beaufort Makelaars vindt uw droomhuis

U kunt bij Beaufort Makelaars een aankoopmakelaar inschakelen om uw droomhuis voor u te zoeken via een zoekopdracht. Samen met de aankoopmakelaar kunt u uw eisen, wensen en voorkeuren op een rijtje zetten en de haalbaarheid daarvan bespreken door het opstellen van een woningprofiel.

Daarnaast kunt u met de aankoopmakelaar afspreken hoe actief hij voor u op zoek gaat. Kijkt hij alleen in het aanbod van collega’s in het NVM-uitwisselingssysteem? Houdt hij u op de hoogte van panden die niet via een makelaar worden aangeboden (het zogenoemde ‘particuliere aanbod’)? Of gaat hij zelfs zo ver dat hij u op basis van zijn plaatselijke kennis wijst op panden die aan uw criteria voldoen en neemt hij desgewenst contact op met de eigenaar of hij bereid is te verkopen? Dit kunt u allemaal bepalen in samenspraak met uw aankoopmakelaar.

Wij kunnen u ook op de hoogte houden van ons eigen aanbod dat aansluit op uw woonwensen, dat is helemaal gratis!

De rol van de aankoopmakelaar bij het aankoopproces

  • behartigen van belangen
  • analyseren van woonwensen
  • zoeken en aanbieden passende woningen
  • begeleiden bij het bezichtigen van passende woningen
  • taxeren op basis van o.a. bouwkundige staat en omgevingsfactoren
  • professioneel onderhandelen met verkopende partij
  • regelen van alle juridische zaken
  • begeleiding bij de notaris
  • is ook na de oplevering beschikbaar voor vragen (‘after sales service’)

Wilt u een (vrijblijvende) zoekopdracht geven? Of meer informatie ontvangen over een aankoopmakelaar? Vul dan hieronder uw gegevens in zodat wij contact met u kunnen opnemen om uw wensen te bespreken.