Op zoek naar een makelaar in Overasselt?

Wilt u onze volledige aandacht? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u!

Kwaliteit, vertrouwen & zekerheid

NVM Makelaar

Maak vrijblijvend een afspraak

No cure-no pay

Klanten geven ons een 8.9

Makelaar in Overasselt gezocht?

Wilt u uw woning verkopen of een nieuwe woning aankopen? Op basis van No Cure no Pay? Kies dan voor Beaufort Makelaars Overasselt. Wij begeleiden u graag! Woningen kopen en verkopen is ons vak. Beaufort Makelaars neemt uw zorgen uit handen, wij gaan voor kwaliteit en willen dat u 100% tevreden bent!

Niet voor niets kiezen steeds meer mensen voor een makelaar van Beaufort Makelaars in regio Overasselt en andere plaatsen, als Nederasselt en Malden.

Maak via ons contactformulier een vrijblijvende afspraak of bel naar 024 – 360 69 00.

Neem contact op met uw makelaar in Overasselt

Wanneer u een woning aankoopt of uw hypotheek oversluit heeft u een gevalideerd taxatierapport nodig. Beaufort Makelaars kan een gevalideerd taxatierapport voor u maken en werkt hiervoor samen met het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Ben u geïnteresseerd in de mogelijkheden? Maak dan vrijblijvend een afspraak met ons!

Offerte voor een makelaar in Overasselt in slechts 60 seconden

Afspraak maken

De belangrijkste voordelen:

  • Wij maken deel uit van de NVM, de grootste branchevereniging in de makelaardij.
  • Al onze makelaars hebben een gedegen opleiding genoten en zijn verplicht door de vastgestelde educatieverplichting hun kennis op peil te houden.
  • Onze makelaars moeten de gedragsregels van de NVM erecode naleven.
  • Als NVM lid hebben wij exclusief toegang tot Funda (Nederlands marktleider op gebied van huizensites) en kunnen wij uw woning hierop adverteren.
  • Als NVM lid brengen wij uw woning via het centrale uitwisselingssysteem nationaal (en eventueel internationaal) onder de aandacht bij onze collega’s en woningzoekers.
  • Onze makelaar uit Overasselt is een bekwame adviseur, weet wat er speelt op de woningmarkt en heeft kennis van alle aspecten van aan- en verkoop en juridische haken en ogen.
  • Onze makelaars uit regio Overasselt werken permanent mee aan een klant-tevredenheidsonderzoek.
  • Als een ervaren onderhandelaar zijn wij in staat uw woning tegen de beste prijs te verkopen.
  • Als opdrachtgever kunt u voor klachten of geschillen terecht bij de afdeling Consumentenvoorlichting of geschillencommissie van de NVM.
  • Wij hebben een verplichte beroepsaansprakelijkheidsverzekering waardoor wij geen financiële risico’s lopen. Dat is voor u ook belangrijk.
Voor meer informatie, een offerte of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 024-3606900

Klantwaardering

Offerte voor een makelaar in Overasselt in slechts 60 seconden

Afspraak maken

Vrijblijvend een afspraak met een makelaar in Overasselt

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze NVM makelaars uit Overasselt. U kunt dan vrijblijvend kennismaken met ons kantoor en onze diensten. Daarnaast kunt u alle vragen stellen met betrekking tot de verkoop, aankoop huur, verhuur of taxatie van uw huis.

Neem vrijblijvend contact op met een van onze makelaars op 024-3606900.