Commercieel vastgoed Nijmegen

Commercieel vastgoed Nijmegen e.o.

Wilt u onze volledige aandacht? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u!

nvmmakelaar_icon

NVM Makelaar

Maak vrijblijvend een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak

klantengevenons

Klanten geven ons een 9,3

Voor commercieel vastgoed in Nijmegen e.o. bent u bij ons aan het juiste adres. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Neem contact met ons op!

Ook voor commercieel vastgoed bent u bij Beaufort ERA Makelaars aan het juiste adres. Zowel voor koop, verkoop, huur en verhuur van winkelruimte, kantoorruimte, bedrijfsruimte en logistieke bedrijfshallen informeren wij u graag over de mogelijkheden. Uiteraard verrichten wij ook taxaties op diverse onderdelen van bedrijfs onroerend goed en commercieel vastgoed.

Commercieel vastgoed in Nijmegen e.o.

Hebt u een kantoorruimte, bedrijfsruimte of winkelruimte die u graag wilt verhuren? Beaufort ERA Makelaars Nijmegen heeft jarenlang ervaring op de vastgoedmarkt in de regio Nijmegen.

Beaufort ERA Bedrijfsmakelaars matcht dagelijks bedrijfsobjecten met gebruikers. Onze klantenkring is zeer divers. Wij verkopen bedrijfspanden aan startende ondernemers, grote retailorganisaties of gevestigde ondernemers die mogelijkheden zoeken voor expansie van hun onderneming.

Indien u overweegt om uw bedrijfspand te verkopen of verhuren maken wij graag vrijblijvend een afspraak met u. Na een uitgebreide opname en verwerking van ingewonnen informatie bespreken wij de waarde en stellen deze vast in ons taxatieteam, wat bestaat uit beëdigde en gecertificeerde makelaars o.z. van NVM Business.

Vervolgens rapporteren wij u en geven advies over:

 • de vraagprijs
 • actieve marketing verkoop/verhuur
 • juridische (on)mogelijkheden en overheidsbepalingen

Op zoek naar commercieel vastgoed in Nijmegen e.o.?

Commercieel vastgoed in de regio Nijmegen vindt u op onze aanbodpagina. Onze portfolio varieert van kleinschalige kantoorruimten tot omvangrijke bedrijfshallen. Zodoende kunnen wij u altijd een passende ruimte bieden.

Commercieel vastgoed in Nijmegen e.o. taxeren

Beaufort ERA Makelaars verricht taxaties voor banken en het groot-, midden- en kleinbedrijf. Wij staan op de shortlist van de Rabobank. Ook taxeren wij voor (institutionele-) beleggers, zorgvastgoed zoals ziekenhuizen, rechtbanken, accountants en de fiscus. Beaufort ERA Makelaars werkt volgens de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed welke is geïnitieerd door NVM Business en het Taxatie Management Instituut.De Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed omvat randvoorwaarden voor de opdrachtverlening, onderzoeksvereisten, uitvoering en verslaglegging van taxaties.

De taxatierapporten van Beaufort ERA Makelaars worden onder andere geaccepteerd door ING, ABN AMRO, Rabobank, SNS Bank, kortom, de meeste banken en geldverstrekkers. Twijfelt u ook aan de hoogte van uw WOZ beschikking, laat ons dan een WOZ contra taxatie uitvoeren. De gemeente heeft de waarde vaak veel te hoog vastgesteld!

De belangrijkste voordelen van het kopen via Beaufort ERA Makelaars:

 • Wij maken deel uit van NVM Business, de grootste coöperatieve vereniging van makelaars en taxateurs in onroerende goederen op het gebied van commercieel vastgoed.
 • Al onze makelaars hebben een gedegen opleiding genoten en zijn verplicht door de vastgestelde educatieverplichting hun kennis op peil te houden.
 • Onze makelaars moeten de gedragsregels van de NVM erecode naleven.
 • Als NVM lid hebben wij exclusief toegang tot Funda in business (Nederlands marktleider op gebied van aanbod van vastgoed) en kunnen wij uw bedrijfsruimte hierop adverteren.
 • Als NVM lid brengen wij uw bedrijfsruimte via het centrale uitwisselingssysteem nationaal (en eventueel internationaal) onder de aandacht bij onze collega’s en zoekers.
 • Onze makelaars Nijmegen zijn bekwame adviseurs, weten wat er speelt op de vastgoedmarkt en heeft kennis van alle aspecten van de aan- en verkoop of -huur en alle juridische haken en ogen.
 • Als ervaren onderhandelaars zijn wij in staat uw bedrijfspand tegen de beste prijs te verkopen of verhuren.
 • Als opdrachtgever kunt u voor klachten of geschillen terecht bij de geschillencommissie Makelaardij.
 • Wij hebben een verplichte beroepsaansprakelijkheidsverzekering waardoor wij geen financiële risico’s lopen. Dat is voor u ook belangrijk.

Voor meer informatie, een offerte of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 024-3606900

Kantoor Beaufort Makelaars Nijmegen - huis kopen Nijmegen

Meer weten over Beaufort ERA Makelaars Nijmegen?

Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze NVM makelaars in Nijmegen. U kunt dan vrijblijvend kennismaken met ons kantoor en onze diensten. Daarnaast kunt u alle vragen stellen met betrekking tot de verkoop, aankoop, verhuur, aanhuur, taxatie of beleggingen van uw bedrijfsruimte.

Neem vrijblijvend contact op met een van onze makelaars op 024-3606900.