Commercieel vastgoed Nijmegen e.o.

Wilt u onze volledige aandacht? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u!

Kwaliteit, vertrouwen & zekerheid

NVM Makelaar

Maak vrijblijvend een afspraak

No cure-no pay

Klanten geven ons een 8.9

Commercieel vastgoed Nijmegen e.o.

Voor commercieel vastgoed in Nijmegen en omgeving bent u bij ons aan het juiste adres. Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Neem contact met ons op!

Ook voor commercieel vastgoed bent u bij Beaufort Makelaars aan het juiste adres. Zowel voor koop, verkoop, huur en verhuur van winkelruimte, kantoorruimte, bedrijfsruimte en logistieke bedrijfshallen informeren u graag over de mogelijkheden. Uiteraard verrichten wij ook taxaties op bedrijfs onroerend goed.

Vastgoed verhuren of verkopen

Hebt u een kantoorruimte, bedrijfsruimte of winkelruimte die u graag wilt verhuren? Beaufort Makelaars Nijmegen heeft jarenlang ervaring op de vastgoedmarkt in de regio Nijmegen.

Beaufort Bedrijfsmakelaars matcht dagelijks bedrijfsobjecten met gebruikers. Onze klantenkring is zeer divers. Wij verkopen bedrijfspanden aan startende ondernemers, grote retailorganisaties of gevestigde ondernemers die mogelijkheden zoeken voor expansie van hun onderneming.

Indien u overweegt om uw bedrijfspand te verkopen of verhuren maken wij graag vrijblijvend een afspraak met u. Na een uitgebreide opname en verwerking van ingewonnen informatie bespreken wij de waarde en stellen deze vast in ons taxatieteam, wat bestaat uit beëdigde en gecertificeerde makelaars o.z. van NVM Business.

Vervolgens rapporteren wij u en geven advies over:

 • de vraagprijs
 • actieve marketing verkoop/verhuur
 • juridische (on)mogelijkheden en overheidsbepalingen

Op zoek naar vastgoed?

Commercieel vastgoed in de regio Nijmegen vindt u op onze aanbodpagina. Onze portfolio varieert van kleinschalige kantoorruimten tot omvangrijke bedrijfshallen. Zodoende kunnen wij u altijd een passende ruimte bieden.

Vastgoed taxeren

Beaufort Makelaars verricht taxaties voor banken en het groot-, midden- en kleinbedrijf. Ook taxeren wij voor (institutionele-) beleggers, zorgvastgoed zoals ziekenhuizen, rechtbanken, accountants en de fiscus. Beaufort makelaars werkt volgens de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed welke is geïnitieerd door NVM Business en het Taxatie Management Instituut.De Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed omvat randvoorwaarden voor de opdrachtverlening, onderzoeksvereisten, uitvoering en verslaglegging van taxaties.

De taxatierapporten van Beaufort Makelaars worden geaccepteerd door ING, ABN AMRO, Rabobank, Westland Utrecht Bank (WUH) , kortom, de meeste banken en geldverstrekkers. Twijfelt u ook aan de hoogte van uw WOZ beschikking, laat ons dan een WOZ contra taxatie uitvoeren. De gemeente heeft de waarde vaak veel te hoog vastgesteld!

Commercieel vastgoed Nijmegen

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.

Afspraak maken
Commercieel vastgoed Nijmegen

De belangrijkste voordelen:

 • Wij maken deel uit van de NVM, de grootste branchevereniging in de makelaardij.
 • Al onze makelaars hebben een gedegen opleiding genoten en zijn verplicht door de vastgestelde educatieverplichting hun kennis op peil te houden.
 • Onze makelaars moeten de gedragsregels van de NVM erecode naleven.
 • Als NVM lid hebben wij exclusief toegang tot Funda (Nederlands marktleider op gebied van huizensites) en kunnen wij uw woning hierop adverteren.
 • Als NVM lid brengen wij uw woning via het centrale uitwisselingssysteem nationaal (en eventueel internationaal) onder de aandacht bij onze collega’s en woningzoekers.
 • Onze makelaar uit Commercieel vastgoed Nijmegen e.o. is een bekwame adviseur, weet wat er speelt op de woningmarkt en heeft kennis van alle aspecten van aan- en verkoop en juridische haken en ogen.
 • Onze makelaars uit regio Commercieel vastgoed Nijmegen e.o. werken permanent mee aan een klant-tevredenheidsonderzoek.
 • Als een ervaren onderhandelaar zijn wij in staat uw woning tegen de beste prijs te verkopen.
 • Als opdrachtgever kunt u voor klachten of geschillen terecht bij de afdeling Consumentenvoorlichting of geschillencommissie van de NVM.
 • Wij hebben een verplichte beroepsaansprakelijkheidsverzekering waardoor wij geen financiële risico’s lopen. Dat is voor u ook belangrijk.
Voor meer informatie, een offerte of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 024-3606900

Klantwaardering

Heeft u vragen? Wij helpen u graag

Afspraak maken

Vrijblijvend een afspraak met Beaufortmakelaars?

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze NVM makelaars. U kunt dan vrijblijvend kennismaken met ons kantoor en onze diensten. Daarnaast kunt u alle vragen stellen met betrekking tot de verkoop, aankoop huur, verhuur of taxatie van uw huis.

Neem vrijblijvend contact op met een van onze makelaars op 024-3606900.

Commercieel vastgoed Nijmegen