Taxatie door Beaufort Makelaars Nijmegen

Wilt u onze volledige aandacht? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u!

Kwaliteit, vertrouwen & zekerheid

NVM Makelaar

Maak vrijblijvend een afspraak

No cure-no pay

Klanten geven ons een 8.9

Taxatie door Beaufort Makelaars Nijmegen

Wat is precies een taxatie?

Door een taxatie  uit te laten voeren geeft u een opdracht tot het geven van een waardeoordeel van een woning en het uitbrengen van een rapport. Een taxatie moet niet worden verward met het verrichten van een bouwtechnische keuring. Beaufort Makelaars Nijmegen verricht naast aan- en verkoop makelaarswerkzaamheden ook taxaties. Onze ervaren taxateurs vertellen u graag over de mogelijkheden.

Is een taxatierapport altijd nodig?

Niet altijd is een taxatie verplicht. Soms nemen geldverstrekkers genoegen met een modelmatige taxatie waardoor een uitgebreid taxatierapport niet hoeft te worden gemaakt. Hierbij is het van belang dat er geen NHGgarantie wordt aangevraagd en als u een bedrag leent dat maximaal 90% van de waarde van uw woning bedraagt.

Wat doet Beaufort Makelaars Nijmegen tijdens een taxatie?

De NVM-taxateurs van Beaufort Makelaars Nijmegen overleggen samen met u het moment van taxatie. Hiervoor hebben wij het eigendomsbewijs, de kadastrale gegevens en de tekeningen van uw woning nodig. Wij letten tijdens de taxatie van uw woning op de volgende punten:

– Wat is de onderhoudsstaat
– Wat is de inhoud en oppervlakte van de woning
– Hoe is indeling en is deze functioneel
– Welke materialen worden er gebruikt en wat is de kwaliteit hiervan.
– Hoe zit de constructie van de woning in elkaar en wat is de kwaliteit hiervan.
– Is het huis geïsoleerd en hoe energiezuinig is het
– Is er sprake van verplichtingen en rechten, zoals overpad en erfpacht
– Wat is de ligging van de woning en hoe is de omgeving
– Wat is het bestemmingsplan
– Hoe is de de marktsituatie

Legt Beaufort Makelaars Nijmegen de taxatie vast?

Wij leggen al onze bevindingen vast in een taxatierapport. Als NVM-taxateur hanteren wij daarbij een veelvoorkomend taxatiemodel. Hierdoor bent u gegarandeerd van kwaliteit. Met dit rapport kunt u, afhankelijk van uw doel, bijvoorbeeld een hypotheekaanvraag doen of deze oversluiten. Overigens is het taxatierapport geen garantie dat u de hypotheek of het geld krijgt.

Soms kiezen mensen ervoor om verschillende taxateurs hun woning te laten taxeren. Hierbij kunnen de uitkomsten verschillen. Een taxatie is immers een deskundige schatting van de waarde van uw woning.

Kan mijn eigen makelaar een taxatie uitvoeren voor de financiering van mijn woning?

Indien u Beaufort Makelaars Nijmegen inschakelt als aankoopmakelaar of verkoopmakelaar kunt u ons niet inzetten voor een taxatie. Dit moet gebeuren door een taxateur die onafhankelijk is, dus een persoon die niet betrokken is geweest bij de aan- of verkoop van de woning.

Korting op makelaarskosten: Beaufort Zomeractie

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.

Afspraak maken

De belangrijkste voordelen:

  • Wij maken deel uit van de NVM, de grootste branchevereniging in de makelaardij.
  • Al onze makelaars hebben een gedegen opleiding genoten en zijn verplicht door de vastgestelde educatieverplichting hun kennis op peil te houden.
  • Onze makelaars moeten de gedragsregels van de NVM erecode naleven.
  • Als NVM lid hebben wij exclusief toegang tot Funda (Nederlands marktleider op gebied van huizensites) en kunnen wij uw woning hierop adverteren.
  • Als NVM lid brengen wij uw woning via het centrale uitwisselingssysteem nationaal (en eventueel internationaal) onder de aandacht bij onze collega’s en woningzoekers.
  • Onze makelaar uit Taxatie door Beaufort Makelaars Nijmegen is een bekwame adviseur, weet wat er speelt op de woningmarkt en heeft kennis van alle aspecten van aan- en verkoop en juridische haken en ogen.
  • Onze makelaars uit regio Taxatie door Beaufort Makelaars Nijmegen werken permanent mee aan een klant-tevredenheidsonderzoek.
  • Als een ervaren onderhandelaar zijn wij in staat uw woning tegen de beste prijs te verkopen.
  • Als opdrachtgever kunt u voor klachten of geschillen terecht bij de afdeling Consumentenvoorlichting of geschillencommissie van de NVM.
  • Wij hebben een verplichte beroepsaansprakelijkheidsverzekering waardoor wij geen financiële risico’s lopen. Dat is voor u ook belangrijk.
Voor meer informatie, een offerte of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 024-3606900

Klantwaardering

Heeft u vragen? Wij helpen u graag

Afspraak maken

Vrijblijvend een afspraak met Beaufortmakelaars?

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze NVM makelaars. U kunt dan vrijblijvend kennismaken met ons kantoor en onze diensten. Daarnaast kunt u alle vragen stellen met betrekking tot de verkoop, aankoop huur, verhuur of taxatie van uw huis.

Neem vrijblijvend contact op met een van onze makelaars op 024-3606900.

Commercieel vastgoed Nijmegen