Goedkope makelaar in Nijmegen

Wilt u onze volledige aandacht? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u!

nvmmakelaar_icon

NVM Makelaar

Maak vrijblijvend een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak

klantengevenons

Klanten geven ons een 9,2

Goedkope makelaar in Nijmegen

Bij het verkopen van uw huis wilt u natuurlijk de hoogste opbrengst. Veel huizenverkopers kijken als eerst naar de prijs van de makelaar. Want, hoe goedkoper de makelaar hoe hoger uw uiteindelijke opbrengst? Nee, zo werkt het dus niet. Ga niet zoeken naar een goedkope makelaar in Nijmegen. U moet kijken naar wat u onder de streep overhoudt. Bedenk goed dat een goede makelaar zichzelf terugverdiend door een beter onderhandelingsresultaat (hogere verkoopprijs!), een snellere verkoop en minder kosten aan extra advertenties, zodat u uiteindelijk voordeliger uit bent.

Waarom u de meest goedkope makelaar in Nijmegen bent?

Zoekt u een goedkope makelaar? De goedkoopste makelaar bent u natuurlijk zelf! U kent u woning immers het beste en kandidaten rondleiden kunt u makkelijk zelf. Ja, misschien wel.. Maar nogmaals, als u voor het beste eindresultaat gaat, de hoogste verkoopopbrengst binnen een zo’n kort mogelijke periode, dan kunt u de klus beter aan een specialist overlaten.

De makelaars van Beaufort Makelaars hebben alle expertise en juridische kennis in huis en kennen de lokale markt om precies te weten welke verkoopstrategie het beste bij de verkoop van uw huis past. Dit resulteert in vrijwel alle gevallen in een snellere verkoop en een hogere verkoopprijs. En vergis u niet, de meeste kopers vinden het absoluut niet prettig om direct door de eigenaar te worden rondgeleid tijdens een bezichtiging. Laat staan het voeren van de onderhandelingen en de verdere afwikkeling. Dan hebben kopers vooral behoefte aan een zakelijke gesprekspartner en juridische zekerheid die alleen een gecertificeerde NVM makelaar kan bieden.

Een goedkope makelaar in Nijmegen e.o?

Bij de verkoop van uw huis bent u dus voordeliger uit wanneer u kiest voor de beste makelaar. En dat is niet de goedkoopste makelaar die u de laagste courtage kan aanbieden omdat hij vanuit de zolderkamer werkt, geen personeel heeft, in korte tijd zo veel mogelijk klanten bedient, de foto’s van uw woning zelf maakt om kosten te besparen, etc. Nee, de beste makelaar dat is een NVM makelaar van een kantoor met minstens 35 jaar ervaring, gevestigd op een prominente locatie waar de klanten en kopers hem weten te vinden, een makelaar die altijd bereikbaar is en gedegen personeel heeft die klanten en kopers altijd goed te woord kunnen staan, een makelaar die het fotograferen van woningen aan een professioneel fotograaf overlaat zodat hij zelf meer tijd heeft om te doen waar hij goed in is, namelijk uw huis verkopen voor de hoogste prijs zodat u als verkoper uiteindelijk aan het eind van het verkooptraject het goedkoopst uit bent.

Kiest u toch voor de laagste courtage?

Wilt u uw meest waardevolle bezit, uw woning, toch laten verkopen door een makelaar enkel omdat hij u de laagste courtage aanbiedt? Denkt u dan wel even goed na over het volgende:

> Slechte vindbaarheid op Funda: Vrijwel alle woningzoekers zoeken op Funda naar een huis. Alleen NVM makelaars krijgen op Funda een hoge plaatsing in de zoekresultaten. Beaufort Makelaars maakt ook nog eens altijd gebruik van het Funda Presentatiepakket waardoor uw woning nog hoger scoort dan het overige aanbod. Laat u deze kans liggen, dan wordt uw woning minder goed gevonden en mist u potentiële kopers.

> Minder ervaring: Een ervaren, goed geschoolde makelaar voert dagelijks onderhandelingen en kan door zijn expertise het beste resultaat behalen. Voert u zelf de onderhandelingen of uw spotgoedkope makelaar, dan grijpt u mis op de ervaring en het inzicht waardoor u een minder hoge verkoopprijs realiseert.

> Geen juridische zekerheid: Als er na de verkoop gebreken aan het licht komen en u niet aan uw meldingsplicht heeft voldaan dan kan dat nare gevolgen voor u hebben. Dat had u kunnen voorkomen als u een gecertificeerd NMV makelaar met juridische zekerheid in arm had genomen.

De belangrijkste voordelen van het kopen via Beaufort Makelaars:

 • Wij maken deel uit van de NVM, de grootste branchevereniging in de makelaardij.
 • Al onze makelaars hebben een gedegen opleiding genoten en zijn verplicht door de vastgestelde educatieverplichting hun kennis op peil te houden.
 • Onze makelaars moeten de gedragsregels van de NVM erecode naleven.
 • Als NVM lid hebben wij exclusief toegang tot Funda (Nederlands marktleider op gebied van huizensites) en kunnen wij uw woning hierop adverteren.
 • Als NVM lid brengen wij uw woning via het centrale uitwisselingssysteem nationaal (en eventueel internationaal) onder de aandacht bij onze collega’s en woningzoekers.
 • Onze makelaars Nijmegen zijn bekwame adviseurs, weten wat er speelt op de woningmarkt en hebben kennis van alle aspecten van de aan- en verkoop of -huur en alle juridische haken en ogen.
 • Als ervaren onderhandelaars zijn wij in staat uw woning tegen de beste prijs te verkopen of verhuren.
 • Als opdrachtgever kunt u voor klachten of geschillen terecht bij de afdeling Consumentenvoorlichting of geschillencommissie van de NVM.
 • Wij hebben een verplichte beroepsaansprakelijkheidsverzekering waardoor wij geen financiële risico’s lopen. Dat is voor u ook belangrijk.

Voor meer informatie, een offerte of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 024-3606900

Kantoor Beaufort Makelaars Nijmegen - huis kopen Nijmegen

klantwaarderingen
 • De mensen bij Beaufort Makelaars zijn kundig, zakelijk, vriendelijk en verlenen prima service. Ze nemen de tijd om je goed te informeren en onduidelijkheden uit te leggen en denken erg mee met de belangen van de klant. Ze zijn goed bereikbaar en komen hun afspraken na. Ik kan beaufort Makelaars ten zeerste aanbevelen.
  Verkoper van Valkenburgseweg 26, Nijmegen
 • Beaufort Makelaars is een betrouwbare partner gebleken bij de verkoop van ons appartement. Geduldig en deskundig. Suzanne, Lennard en Frans bedankt!

  Verkoper van Tollensstraat 217, Nijmegen
 • Wij zijn erg tevreden met onze makelaar die naar ons toe steeds duidelijk is geweest over de mogelijkheden en heel correct de huisbezichtigingen heeft gedaan. Daarnaast heeft onze makelaar ons ook voorzien van de nodige informatie tijdens de overdracht van het huis, iets wat eigenlijk buiten hem omging en waar wij hem zeer erkentelijk voor zijn.

  Verkoper van Burg. Raijmakerslaan 53, Grave
 • Deskundig, zorgvuldig en actief betrokken. Prettig in de omgang en duidelijke communicatie. Zeker aan te bevelen.

  Verhuurder van Gorisstraat 3, Nijmegen
 • Belangrijk is, zoals al vele jaren, dat de makelaar regelmatig met zijn opdrachtgever communiceert over de voortgang van het verkoop- of aankoopproces.

  Verkoper van Gen. Foulkesweg 305, Wageningen
 • Goede prijs kwaliteitsverhouding. Grondig kennis van zaken. Prima begeleiding van de bezichtiging tot de sleuteloverdracht.

  Verkoper van Aldenhof 5006, Nijmegen
 • Hard werkende en deskundige makelaar, proactieve houding. Woning binnen een relatief korte tijdsbestek verkocht voor een realistische verkoopprijs.

  Verkoper van Aldenhof 5114, Nijmegen
 • Ik had een lastig te verkopen object. En de makelaar heeft echt zijn best gedaan, zelfs met de huurders die ik had in het verleden, heeft hij tips en adviezen gegeven. Ik ben dik tevreden met deze makelaar.

  Verkoper van Wilhelminastraat 30A, Duiven
 • Beaufort Makelaar bleken zeer deskundig en daardoor was de klus zo geklaard! Ik zou hen bij iedereen willen aanbevelen!

  Verkoper van Aubadestraat 25, Nijmegen
 • Ik ben erg tevreden over de dienstverlening van Beaufort Makelaars. Uitstekende service op alle vlakken: prijs/kwaliteit, onderhandelingen, kennis van de markt en bouwkundige kennis. Niet voor niets ook in de arm genomen als aankoopmakelaar.

  Verkoper van Dominicanenstraat 74, Nijmegen
 • Grote deskundigheid en betrokkenheid. Heeft ons zeer deskundig begeleid in het verkoopproces. De makelaar was gedreven om tot een goed resultaat te komen. Was altijd bereid vragen te beantwoorden, zowel die van ons als verkoper maar ook die van (potentiele) kopers.

  Verkoper van Dorpstraat 21, Beugen
 • Beaufort Makelaars kan ik zeker aanraden bij mensen. Ze zijn deskundig, correct, komen afspraken na, goede communicatie met terugkoppeling bij een bezichtiging, goed bereikbaar en doortastend.

  Verkoper van Emmalaan 8, Berg en Dal
 • Het uitvoeren van een taxatie voor het vaststellen van de verkoopprijs. Zeer goede uitleg hoe dat de verkoopprijs tot stand is gekomen. Goede en permante aanwezigheid van de makelaar bij de vele bezichtigingen. Wij zijn zeer tevreden over zijn onderhandel deskundigheid

  Verkoper van Erlecomsedam 12A, Ooij
 • Vanaf het eerste moment verliep alle contact erg soepel en er werd in veel dingen meegedacht. In alle opzichten, zowel bij de verkoop van onze woning, als bij de aankoop van onze nieuwe woning, voldeed Beaufort aan al onze verwachtingen. Wij zouden Beaufort dan ook aan iedereen aanbevelen.

  Verkoper van Pink Floydstraat 53, Lent
 • Beaufort Makelaars is eerlijk geeft helder advies, maar laat ook duidelijk de besluitvorming bij de verkoper liggen. Geen 8 tot 5 mentaliteit, maar is ook daarbuiten goed bereikbaar. Gaat door waar nodig, levert kwaliteit en komt afspraken na. Geeft een duidelijke terugkoppeling van de bezichtigingen en belt achter potentiële kopers aan.

  Verkoper van Oude Kleefsebaan 91, Berg en Dal

Meer weten over Beaufort ERA Makelaars Nijmegen?

Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze NVM makelaars in Nijmegen. U kunt dan vrijblijvend kennismaken met ons kantoor en onze diensten. Daarnaast kunt u alle vragen stellen met betrekking tot de verkoop, aankoop, verhuur, aanhuur, taxatie of beleggingen van uw bedrijfsruimte.

Neem vrijblijvend contact op met een van onze makelaars op 024-3606900.