Goedkope makelaar Nijmegen

Wilt u onze volledige aandacht? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u!

Kwaliteit, vertrouwen & zekerheid

NVM Makelaar

Maak vrijblijvend een afspraak

No cure-no pay

Klanten geven ons een 8.9

Goedkope makelaar Nijmegen

Bij het verkopen van uw huis wilt u natuurlijk de hoogste opbrengst. Veel huizenverkopers kijken als eerst naar de prijs van de makelaar. Want, hoe goedkoper de makelaar hoe hoger uw uiteindelijke opbrengst? Nee, zo werkt het dus niet.. U moet kijken naar wat u onder de streep overhoudt. Bedenk goed dat een goede makelaar zichzelf terugverdiend door een beter onderhandelingsresultaat (hogere verkoopprijs!), een snellere verkoop en minder kosten aan extra advertenties, zodat u uiteindelijk voordeliger uit bent.

Zelf uw huis verkopen?

Zoekt u een goedkope makelaar? De goedkoopste makelaar bent u natuurlijk zelf! U kent u woning immers het beste en kandidaten rondleiden kunt u makkelijk zelf. Ja, misschien wel.. Maar nogmaals, als u voor het beste eindresultaat gaat, de hoogste verkoopopbrengst binnen een zo’n kort mogelijke periode, dan kunt u de klus beter aan een specialist overlaten.

De makelaars van Beaufort Makelaars hebben alle expertise en juridische kennis in huis en kennen de lokale markt om precies te weten welke verkoopstrategie het beste bij de verkoop van uw huis past. Dit resulteert in vrijwel alle gevallen in een snellere verkoop en een hogere verkoopprijs. En vergis u niet, de meeste kopers vinden het absoluut niet prettig om direct door de eigenaar te worden rondgeleid tijdens een bezichtiging. Laat staan het voeren van de onderhandelingen en de verdere afwikkeling. Dan hebben kopers vooral behoefte aan een zakelijke gesprekspartner en juridische zekerheid die alleen een gecertificeerde NVM makelaar kan bieden.

Een goedkope makelaar in Nijmegen e.o? Of de voordeligste makelaar?

Bij de verkoop van uw huis bent u dus voordeliger uit wanneer u kiest voor de beste makelaar. En dat is niet de goedkoopste makelaar die u de laagste courtage kan aanbieden omdat hij vanuit de zolderkamer werkt, geen personeel heeft, in korte tijd zo veel mogelijk klanten bedient, de foto’s van uw woning zelf maakt om kosten te besparen, etc. Nee, de beste makelaar dat is een NVM makelaar van een kantoor met minstens 35 jaar ervaring, gevestigd op een prominente locatie waar de klanten en kopers hem weten te vinden, een makelaar die altijd bereikbaar is en gedegen personeel heeft die klanten en kopers altijd goed te woord kunnen staan, een makelaar die het fotograferen van woningen aan een professioneel fotograaf overlaat zodat hij zelf meer tijd heeft om te doen waar hij goed in is, namelijk uw huis verkopen voor de hoogste prijs zodat u als verkoper uiteindelijk aan het eind van het verkooptraject het goedkoopst uit bent.

Kiest u toch voor de laagste courtage?

Wilt u uw meest waardevolle bezit, uw woning, toch laten verkopen door een makelaar enkel omdat hij u de laagste courtage aanbiedt? Denkt u dan wel even goed na over het volgende.

> Slechte vindbaarheid op Funda: Vrijwel alle woningzoekers zoeken op Funda naar een huis. Alleen NVM makelaars krijgen op Funda een hoge plaatsing in de zoekresultaten. Beaufort Makelaars maakt ook nog eens altijd gebruik van het Funda Presentatiepakket waardoor uw woning nog hoger scoort dan het overige aanbod. Laat u deze kans liggen, dan wordt uw woning minder goed gevonden en mist u potentiële kopers.

> Minder ervaring: Een ervaren, goed geschoolde makelaar voert dagelijks onderhandelingen en kan door zijn expertise het beste resultaat behalen. Voert u zelf de onderhandelingen of uw spotgoedkope makelaar, dan grijpt u mis op de ervaring en het inzicht waardoor u een minder hoge verkoopprijs realiseert.

> Geen juridische zekerheid: Als er na de verkoop gebreken aan het licht komen en u niet aan uw meldingsplicht heeft voldaan dan kan dat nare gevolgen voor u hebben. Dat had u kunnen voorkomen als u een gecertificeerd NMV makelaar met juridische zekerheid in arm had genomen.

Bij Beaufort Makelaars Nijmegen hebben wij niet de ambitie om de goedkoopste makelaar zijn, ons doel is dat u als woningverkoper uiteindelijk het goedkoopst uit bent!

Maak vrijblijvend een afspraak om uw mogelijkheden door te spreken!

goedkope makelaar in Nijmegen

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.

Afspraak maken
Korting op makelaarskosten: Beaufort Zomeractie

De belangrijkste voordelen:

  • Wij maken deel uit van de NVM, de grootste branchevereniging in de makelaardij.
  • Al onze makelaars hebben een gedegen opleiding genoten en zijn verplicht door de vastgestelde educatieverplichting hun kennis op peil te houden.
  • Onze makelaars moeten de gedragsregels van de NVM erecode naleven.
  • Als NVM lid hebben wij exclusief toegang tot Funda (Nederlands marktleider op gebied van huizensites) en kunnen wij uw woning hierop adverteren.
  • Als NVM lid brengen wij uw woning via het centrale uitwisselingssysteem nationaal (en eventueel internationaal) onder de aandacht bij onze collega’s en woningzoekers.
  • Onze makelaar uit Goedkope makelaar Nijmegen is een bekwame adviseur, weet wat er speelt op de woningmarkt en heeft kennis van alle aspecten van aan- en verkoop en juridische haken en ogen.
  • Onze makelaars uit regio Goedkope makelaar Nijmegen werken permanent mee aan een klant-tevredenheidsonderzoek.
  • Als een ervaren onderhandelaar zijn wij in staat uw woning tegen de beste prijs te verkopen.
  • Als opdrachtgever kunt u voor klachten of geschillen terecht bij de afdeling Consumentenvoorlichting of geschillencommissie van de NVM.
  • Wij hebben een verplichte beroepsaansprakelijkheidsverzekering waardoor wij geen financiële risico’s lopen. Dat is voor u ook belangrijk.
Voor meer informatie, een offerte of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 024-3606900

Klantwaardering

Heeft u vragen? Wij helpen u graag

Afspraak maken

Vrijblijvend een afspraak met Beaufortmakelaars?

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze NVM makelaars. U kunt dan vrijblijvend kennismaken met ons kantoor en onze diensten. Daarnaast kunt u alle vragen stellen met betrekking tot de verkoop, aankoop huur, verhuur of taxatie van uw huis.

Neem vrijblijvend contact op met een van onze makelaars op 024-3606900.

Korting op makelaarskosten: Beaufort Zomeractie