Op zoek naar een makelaar in Nijmegen?

Wilt u onze volledige aandacht? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u!

Kwaliteit, vertrouwen & zekerheid

NVM Makelaar

Maak vrijblijvend een afspraak

No cure-no pay

Klanten geven ons een 8.9

Makelaar in Nijmegen gezocht?

Wilt u uw woning in Nijmegen verkopen? Kies voor Beaufort Makelaars Nijmegen. Een huis verkopen is een belangrijke beslissing in uw leven. Beaufort Makelaars wil u hierbij graag begeleiden. Bij Beaufort Makelaars kunt u ervan uitgaan dat een aantal basiszaken zoals actuele marktkennis, goede educatie, kwalitatieve dienstverlening e.d. goed geregeld zijn. Wij zijn deskundig en hebben grote kennis van de lokale woningmarkt. Wij garanderen u de beste kwaliteit met een persoonlijk aanpak op basis van No Cure No Pay. Bij Beaufort Makelaars laat u uw zaken niet aan zo maar een makelaar over. U kiest voor kwaliteit.

Maak via ons contactformulier een vrijblijvende afspraak met een van onze gecertificeerde makelaars of bel voor een afspraak via 024 – 360 69 00.

Zoekt u een aankoopmakelaar in Nijmegen?

Heeft u uw droomwoning gevonden in Nijmegen? Of wilt u hulp bij het zoeken naar het huis van uw dromen? Beaufort Makelaars geeft u advies over de huidige woningmarkt, bouwkundige aspecten, ontbindende voorwaarden, gemeentelijke bepalingen. Onze aankoopmakelaars kopen dagelijks woningen aan in uw regio en zijn daar bedreven in. Wij slagen erin om voor u de beste prijs te realiseren. Onze opdrachtgevers zijn erg tevreden over onze dienstverlening. Daarom kiezen steeds meer mensen voor een aankoopmakelaar van Beaufort Makelaars. Wij zijn actief op de lokale woningmarkt van Nijmegen en omliggende plaatsen zoals Berg en Dal, Lent, Wijchen en Malden.

 

Offerte voor een makelaar in Nijmegen in slechts 60 seconden

Afspraak maken

De belangrijkste voordelen:

  • Wij maken deel uit van de NVM, de grootste branchevereniging in de makelaardij.
  • Al onze makelaars hebben een gedegen opleiding genoten en zijn verplicht door de vastgestelde educatieverplichting hun kennis op peil te houden.
  • Onze makelaars moeten de gedragsregels van de NVM erecode naleven.
  • Als NVM lid hebben wij exclusief toegang tot Funda (Nederlands marktleider op gebied van huizensites) en kunnen wij uw woning hierop adverteren.
  • Als NVM lid brengen wij uw woning via het centrale uitwisselingssysteem nationaal (en eventueel internationaal) onder de aandacht bij onze collega’s en woningzoekers.
  • Onze makelaar uit Nijmegen is een bekwame adviseur, weet wat er speelt op de woningmarkt en heeft kennis van alle aspecten van aan- en verkoop en juridische haken en ogen.
  • Onze makelaars uit regio Nijmegen werken permanent mee aan een klant-tevredenheidsonderzoek.
  • Als een ervaren onderhandelaar zijn wij in staat uw woning tegen de beste prijs te verkopen.
  • Als opdrachtgever kunt u voor klachten of geschillen terecht bij de afdeling Consumentenvoorlichting of geschillencommissie van de NVM.
  • Wij hebben een verplichte beroepsaansprakelijkheidsverzekering waardoor wij geen financiële risico’s lopen. Dat is voor u ook belangrijk.
Voor meer informatie, een offerte of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 024-3606900

Klantwaardering

Offerte voor een makelaar in Nijmegen in slechts 60 seconden

Afspraak maken

Vrijblijvend een afspraak met een makelaar in Nijmegen

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze NVM makelaars uit Nijmegen. U kunt dan vrijblijvend kennismaken met ons kantoor en onze diensten. Daarnaast kunt u alle vragen stellen met betrekking tot de verkoop, aankoop huur, verhuur of taxatie van uw huis.

Neem vrijblijvend contact op met een van onze makelaars op 024-3606900.