Bedrijfsmakelaar in Nijmegen

Wilt u onze volledige aandacht? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u!

Kwaliteit, vertrouwen & zekerheid

NVM Makelaar

Maak vrijblijvend een afspraak

No cure-no pay

Klanten geven ons een 8.9

Bedrijfsmakelaar in Nijmegen

Beaufort makelaars is al ruim 35 jaar actief in Nijmegen, ook kunnen wij dienen als uw bedrijfsmakelaar in Nijmegen. Bij Beaufort Makelaars kunt u ervan uitgaan dat een aantal basiszaken zoals actuele kennis van de markt, goede educatie, hoogwaardige dienstverlening e.d. perfect geregeld zijn. Onze bedrijfsmakelaars zijn altijd op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op de vastgoedmarkt en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van marketing en presentatie. Wij als bedrijfsmakelaar in Nijmegen kunnen u altijd in een vrijblijvend gesprek voorzien van goed advies.

Een bedrijfspand zoeken, kopen of huren met behulp van uw bedrijfsmakelaar in Nijmegen.

Of u nu startend ondernemer bent, of aan het hoofd staat van een grootschalige organisatie, uw nieuwe bedrijfspand zal de komende jaren beeldbepalend zijn voor uw bedrijf. Wij van Beaufort makelaars kunnen dienen als uw bedrijfsmakelaar in Nijmegen en omgeving.

Hoe gaat uw Bedrijfsmakelaar in Nijmegen te werk?

Wanneer u ons kiest als uw bedrijfsmakelaar in Nijmegen zullen we in het eerste gesprek een duidelijk programma maken en luisteren naar uw eisen. Wij maken een scan van uw bestaande huisvesting en inventariseren tegelijk uw wensen en behoeften. Hierna gaan we gericht zoeken. Omdat wij als erkend bedrijfsmakelaar in Nijmegen staan aangeschreven kunnen wij u garanderen op de meest actuele informatie.

Wanneer wij als uw bedrijfsmakelaar in Nijmegen voor uw te werk gaan, zullen wij al eerst voor u op zoek gaan naar passende bedrijfshuisvesting of onderzoek doen naar mogelijkheden in hoeverre objecten voldoen of passend kunnen worden gemaakt naar uw wens.

Als wij een passend bedrijfspand hebben gevonden beoordelen wij als uw bedrijfsmakelaar in Nijmegen natuurlijk de bouwkundige staat, de courantheid en de marktontwikkeling van het pand van uw keuze. Om ons te onderscheiden als bedrijfsmakelaar in Nijmegen zullen wij alle factoren controleren die aansluiting heeft op uw bedrijfsactiviteit.

Bedrijfsruimte verkopen bij Beaufort makelaars, uw bedrijfsmakelaar in Nijmegen.

Indien u overweegt om uw bedrijfspand te verkopen of verhuren met behulp van Beaufort makelaars uw bedrijfsmakelaar in Nijmegen, maken wij graag vrijblijvend een afspraak met u. Als uw bedrijfsmakelaar in Nijmegen zullen wij na een uitgebreide opname en verwerking van ingewonnen informatie de waarde bespreken. Ook hebben wij als bedrijfsmakelaar in Nijmegen ons eigen vaste taxatieteam, waarbij we de waarde zullen neerleggen.

Vervolgens rapporteren wij u en geven advies over:

 

 • De vraagprijs
 • Actieve marketing verkoop/verhuur
 • Juridische (on)mogelijkheden en overheidsbepalingen

 

Uw bedrijfspand wordt aangeboden via het digitale uitwisselingssysteem van de NVM waarbij wij als bedrijfsmakelaar in Nijmegen staan ingeschreven. aan andere makelaars en honderden zoekers. Ook kunnen wij als bedrijfsmakelaar in Nijmegen uw bedrijfspand gaan aanbieden aan Fundainbusiness, Nederlands grootste internetsite voor bedrijfsobjecten.

Beaufort makelaars, uw bedrijfsmakelaar in Nijmegen

Beaufort makelaars Nijmegen is een bedrijf met een sterk team, dat maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 12:30 uur en vervolgens van 13:00 tot 17:30 uur bereikbaar is.

Alle medewerkers van Beaufort makelaars zijn in staat om u van goed advies te voorzien, goede uitleg te geven en een goede terugkoppeling. Of het nu gaat om een bezichtiging, een intakegesprek of een vraag van u tussendoor. Wij als uw bedrijfsmakelaar in Nijmegen staan altijd voor u klaar.

Zoekt u een bedrijfsmakelaar in Nijmegen die altijd bereikbaar is en gewoon zijn afspraken nakomt en bovenal kennis van zaken heeft en de nodige ervaring heeft. Neem dan contact met ons op.

024 – 360 69 00

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.

Afspraak maken

De belangrijkste voordelen:

 • Wij maken deel uit van de NVM, de grootste branchevereniging in de makelaardij.
 • Al onze makelaars hebben een gedegen opleiding genoten en zijn verplicht door de vastgestelde educatieverplichting hun kennis op peil te houden.
 • Onze makelaars moeten de gedragsregels van de NVM erecode naleven.
 • Als NVM lid hebben wij exclusief toegang tot Funda (Nederlands marktleider op gebied van huizensites) en kunnen wij uw woning hierop adverteren.
 • Als NVM lid brengen wij uw woning via het centrale uitwisselingssysteem nationaal (en eventueel internationaal) onder de aandacht bij onze collega’s en woningzoekers.
 • Onze makelaar uit Bedrijfsmakelaar in Nijmegen is een bekwame adviseur, weet wat er speelt op de woningmarkt en heeft kennis van alle aspecten van aan- en verkoop en juridische haken en ogen.
 • Onze makelaars uit regio Bedrijfsmakelaar in Nijmegen werken permanent mee aan een klant-tevredenheidsonderzoek.
 • Als een ervaren onderhandelaar zijn wij in staat uw woning tegen de beste prijs te verkopen.
 • Als opdrachtgever kunt u voor klachten of geschillen terecht bij de afdeling Consumentenvoorlichting of geschillencommissie van de NVM.
 • Wij hebben een verplichte beroepsaansprakelijkheidsverzekering waardoor wij geen financiële risico’s lopen. Dat is voor u ook belangrijk.
Voor meer informatie, een offerte of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 024-3606900

Klantwaardering

Heeft u vragen? Wij helpen u graag

Afspraak maken

Vrijblijvend een afspraak met Beaufortmakelaars?

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze NVM makelaars. U kunt dan vrijblijvend kennismaken met ons kantoor en onze diensten. Daarnaast kunt u alle vragen stellen met betrekking tot de verkoop, aankoop huur, verhuur of taxatie van uw huis.

Neem vrijblijvend contact op met een van onze makelaars op 024-3606900.