Bedrijfsmakelaar in Nijmegen

Wilt u onze volledige aandacht? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u!

nvmmakelaar_icon

NVM Makelaar

Maak vrijblijvend een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak

klantengevenons

Klanten geven ons een 9,3

Bent u op zoek naar een bedrijfsmakelaar in Nijmegen?

Beaufort ERA Makelaars is al ruim 35 jaar actief in Nijmegen, ook kunnen wij dienen als uw bedrijfsmakelaar in Nijmegen. Bij Beaufort ERA Makelaars kunt u ervan uitgaan dat een aantal basiszaken zoals actuele kennis van de markt, goede educatie, hoogwaardige dienstverlening e.d. perfect geregeld zijn. Onze bedrijfsmakelaars in Nijmegen zijn altijd op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op de vastgoedmarkt en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van marketing en presentatie. Wij kunnen u altijd in een vrijblijvend gesprek voorzien van een goed advies..

Een bedrijfspand zoeken, kopen of huren met behulp van uw bedrijfsmakelaar in Nijmegen.

Of u nu startend ondernemer bent, of aan het hoofd staat van een grootschalige organisatie, uw nieuwe bedrijfspand zal de komende jaren beeldbepalend zijn voor uw bedrijf. Wij van Beaufort ERA Makelaars kunnen dienen als uw bedrijfsmakelaar in Nijmegen en omgeving.

Hoe gaat uw bedrijfsmakelaar in Nijmegen te werk?

Wanneer u ons kiest als uw bedrijfsmakelaar in Nijmegen zullen we in het eerste gesprek een duidelijk programma maken en luisteren naar uw eisen. Wij maken een scan van uw bestaande huisvesting en inventariseren tegelijk uw wensen en behoeften. Hierna gaan we gericht zoeken. Omdat wij als erkend bedrijfsmakelaar in Nijmegen staan aangeschreven kunnen wij u garanderen op de meest actuele informatie.

Wanneer wij als uw bedrijfsmakelaar in Nijmegen voor u te werk gaan, zullen wij al eerst voor u op zoek gaan naar passende bedrijfshuisvesting of onderzoek doen naar mogelijkheden in hoeverre objecten voldoen of passend kunnen worden gemaakt naar uw wens.

Als wij een passend bedrijfspand hebben gevonden beoordelen wij, als uw bedrijfsmakelaar in Nijmegen, natuurlijk de bouwkundige staat, de courantheid en de marktontwikkeling van het pand van uw keuze. Om ons te onderscheiden als bedrijfsmakelaar in Nijmegen zullen wij alle factoren controleren die aansluiting hebben op uw bedrijfsactiviteiten.

Bedrijfsruimte verkopen bij Beaufort ERA Makelaars, uw bedrijfsmakelaar in Nijmegen.

Indien u overweegt om uw bedrijfspand te verkopen of verhuren met behulp van Beaufort ERA Makelaars, uw bedrijfsmakelaar in Nijmegen, maken wij graag vrijblijvend een afspraak met u. Als uw bedrijfsmakelaar in Nijmegen zullen wij na een uitgebreide opname en verwerking van ingewonnen informatie de waarde bespreken. Ook hebben wij als bedrijfsmakelaar in Nijmegen ons eigen vaste taxatieteam, waarbij we de waarde zullen neerleggen.

Vervolgens rapporteren wij u en geven advies over:

 • De vraagprijs
 • Actieve marketing verkoop/verhuur
 • Juridische (on)mogelijkheden en overheidsbepalingen

Uw bedrijfspand wordt aangeboden via het digitale uitwisselingssysteem van de NVM waarbij wij als bedrijfsmakelaar in Nijmegen zijn gekopppeld aan andere makelaars en honderden zoekers. Ook kunnen wij als bedrijfsmakelaar in Nijmegen uw bedrijfspand adverteren op Funda in business: Nederlands grootste internetsite voor bedrijfsobjecten.

Beaufort ERA Makelaars: uw bedrijfsmakelaar in Nijmegen

Beaufort ERA Makelaars Nijmegen is een bedrijf met een sterk team, dat maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 12:30 uur en vervolgens van 13:00 tot 17:30 uur bereikbaar is.

Alle medewerkers van Beaufort ERA Makelaars zijn in staat om u van goed advies te voorzien, goede uitleg te geven en een goede terugkoppeling. Of het nu gaat om een bezichtiging, een intakegesprek of een vraag van u tussendoor. Wij als uw bedrijfsmakelaar in Nijmegen staan altijd voor u klaar.

Zoekt u een bedrijfsmakelaar in Nijmegen die altijd bereikbaar is en gewoon zijn afspraken nakomt en bovenal kennis van zaken heeft en de nodige ervaring heeft. Neem dan contact met ons op.

024 – 360 69 00

De belangrijkste voordelen van het kopen via Beaufort ERA Makelaars:

 • Wij maken deel uit van NVM Business, de grootste coöperatieve vereniging van makelaars en taxateurs in onroerende goederen op het gebied van commercieel vastgoed.
 • Al onze makelaars hebben een gedegen opleiding genoten en zijn verplicht door de vastgestelde educatieverplichting hun kennis op peil te houden.
 • Onze makelaars moeten de gedragsregels van de NVM erecode naleven.
 • Als NVM lid hebben wij exclusief toegang tot Funda in business (Nederlands marktleider op gebied van aanbod van vastgoed) en kunnen wij uw bedrijfsruimte hierop adverteren.
 • Als NVM lid brengen wij uw bedrijfsruimte via het centrale uitwisselingssysteem nationaal (en eventueel internationaal) onder de aandacht bij onze collega’s en zoekers.
 • Onze makelaars Nijmegen zijn bekwame adviseurs, weten wat er speelt op de vastgoedmarkt en heeft kennis van alle aspecten van de aan- en verkoop of -huur en alle juridische haken en ogen.
 • Als ervaren onderhandelaars zijn wij in staat uw bedrijfspand tegen de beste prijs te verkopen of verhuren.
 • Als opdrachtgever kunt u voor klachten of geschillen terecht bij de geschillencommissie Makelaardij.
 • Wij hebben een verplichte beroepsaansprakelijkheidsverzekering waardoor wij geen financiële risico’s lopen. Dat is voor u ook belangrijk.

Voor meer informatie, een offerte of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 024-3606900

Kantoor Beaufort Makelaars Nijmegen - huis kopen Nijmegen

Meer weten over Beaufort ERA Makelaars Nijmegen?

Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze NVM makelaars in Nijmegen. U kunt dan vrijblijvend kennismaken met ons kantoor en onze diensten. Daarnaast kunt u alle vragen stellen met betrekking tot de verkoop, aankoop, verhuur, aanhuur, taxatie of beleggingen van uw bedrijfsruimte.

Neem vrijblijvend contact op met een van onze makelaars op 024-3606900.