Symfoniestraat 134, Nijmegen

Huur € 1.000,- p/m.

Symfoniestraat 134, Nijmegen

Winkelruimte te huur in het onlangs (2021) gerenoveerde wijkwinkelcentrum “De Notenhout” welke is gelegen in de wijk Neerbosch-Oost.

De winkelruimte is gelegen op een prominente plek bij de entree aan de westzijde van het winkelcentrum. Het winkelcentrum heeft na de renovatie een open karakter gekregen.

Het op 7 november 1967 geopende winkelcentrum "Notenhout", met 2 grote supermarkten (Lidl en COOP) en diverse winkels zoals een Apotheek, slagerij, geldautomaat, Trekpleister drogisterij, bakkerij, dierenspeciaalzaak, bloemisterij, herenmode, cafetaria om wat voorbeelden te noemen. Er is een goede verbinding met NS station Nijmegen en de binnenstad. Neerbosch-Oost is gunstig gelegen in Nijmegen voor wat betreft het autoverkeer, in minder dan 5 minuten is de A73 te bereiken.

Indeling:
Winkel, verkoopruimte met pantry, opslagruimte, ruimte voorpantry, toiletgroep en douche, achteringang, magazijn, toilet en achterdeur.

Frontbreedte:
De winkel heeft een frontbreedte aan de voorzijde van ca. 5,94 meter.

Vloeroppervlakte:
Totaal: ca. 74 m² VVO

* Deze oppervlaktes zijn nagenoeg conform de richtlijnen van de NEN 2580 gemeten op basis van de aan ons verstrekte plattegronden alsmede inmeting op locatie, er is geen meetrapport aanwezig.

Opleveringsniveau:
Het object zal in de huidige staat worden opgeleverd.

Voorzieningen:
- moderne glazen aluminium pui met isolerende beglazing;
- systeemplafond;
- pantry;
- toilet;
- douche;
- achteringang;
- meterkast;

Parkeren:
Voldoende parkeergelegenheid (81 plaatsen) naast het winkelcentrum (gratis parkeren).

Bestemming:
De voor 'Centrum' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
• wonen, kantoren, dienstverlening en maatschappelijke voorzieningen, met dien verstande dat nieuwe geluidsgevoelige functies alleen zijn toegestaan voor zover voldaan wordt aan de Wet geluidhinder;
• detailhandel;
• horecabedrijven voor zover deze voorkomen in categorie 1a, 1b en 2a van de Staat van horeca-activiteiten met bijbehorende terrassen;
• bijbehorende voorzieningen zoals verhardingen, parkeer- en groenvoorzieningen;
• wadi's, water en waterhuishoudkundige voorzieningen, alsmede daarbij behorende voorzieningen zoals duikers, kunstwerken en overbruggingen.

Huurcondities:
- Huurtermijn 5 jaar met telkens 5 optiejaren
- flexibele termijnen uitsluitend in overleg
- Opzegtermijn 12 kalender maanden
- Huurbetaling per maand vooruit

Zekerheidsstelling:
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huurpenningen en servicekosten, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks per 1 januari op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens totaal (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurcontract :
Gebaseerd op het model Winkelruimte en andere bedrijfsruimte ex artikel 7:290 BW, zoals vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in september 2012, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars(NVM), met de bijbehorende algemene bepalingen.

Voor meer informatie en een bezichtinging zijn wij u graag van dienst op ons kantoor.

Foto's

Plattegronden

Kenmerken

  • Totaal oppervlakte74 m²
  • Prijs€ 1.000,- p/m.
  • StatusBeschikbaar
  • Jaar1967

Kaart

Er zijn geen brochures voor dit pand beschikbaar.

Contactpersoon

Frans Scholl

RM/RT makelaar

Een bezichtiging aanvragen

Ervaart u het zelf en vraag een bezichtiging aan.

MM slash DD slash JJJJ