Op zoek naar een makelaar in Nijmegen Noord, de Waalsprong?

Wilt u onze volledige aandacht? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u!

Kwaliteit, vertrouwen & zekerheid

NVM Makelaar

Maak vrijblijvend een afspraak

No cure-no pay

Klanten geven ons een 8.9

Makelaar in Nijmegen Noord, de Waalsprong gezocht?

In Nijmegen Noord wordt De Waalsprong gerealiseerd op de noordelijke oever van de Waal. In 2025 woont ruim een vijfde van alle inwoners van Nijmegen in de Waalsprong. Er worden namelijk bijna 12.000 woningen gebouwd. In dit nieuwe stadsdeel staat duurzaamheid voorop, samen met comfortabel en toekomstbestendig wonen in een prettige leefomgeving. De huidige bewoners van Nijmegen Noord gaven een 7,3 aan de Waalsprong als gebied om in te wonen en te leven.

Nijmegen Noord, uitstekend bereikbaar

De Waalsprong is ondanks haar ligging uitstekend bereikbaar. Het centrum van Nijmegen is dichterbij dan u denkt, want de Waalsprong is direct verbonden met het levendige centrum vanNijmegen. Met de opening van de nieuwe stadsbrug ‘De Oversteek’ is de bereikbaarheid van beide delen nog beter. Fietsers hebben nu al een streepje voor, want dankzij de ‘Snelbinder’, de fietsverbinding aan de spoorbrug, ben je in no time aan de overkant, bij het centraal station of midden in het centrum. Het openbaar vervoer verbindt de Waalsprong met zowel het stadscentrum als de regio. Trein en  bus brengen u overal naar toe.

Divers wonen in Nijmegen Noord

De Waalsprong bestaat uit drie woonkernen, elk met een eigen identiteit en woonstijlen.  Oosterhout wordt gekenmerkt door een zeer groene omgeving. Stedelijk wonen in een dorps karakter gebeurt in Lent met zijn authentieke dorpskern.  De Waalsprong beschikt over een centrumgebied dat zorgt voor voorzieningen die passen bij een moderne wijk.

Bewoners van Lent en Oosterhout kunnen nu al gebruik maken van bijvoorbeeld diverse voorzieningen voor bijvoorbeeld basisonderwijs sport en de dagelijkse boodschappen. Voor de Waalsprong geldt: wonen en recreëren in een groene omgeving, met de Betuwe in de achtertuin. Met de Waaijer komt daar nog eens een extra natuurgebied bij, een groot natuurgebied met drie waterplassen dat wordt aangelegd tussen Lent en Oosterhout. Genieten van de natuur, rust en groen doe je in De Waaijer.

Offerte voor een makelaar in Nijmegen Noord, de Waalsprong in slechts 60 seconden

Afspraak maken

De belangrijkste voordelen:

  • Wij maken deel uit van de NVM, de grootste branchevereniging in de makelaardij.
  • Al onze makelaars hebben een gedegen opleiding genoten en zijn verplicht door de vastgestelde educatieverplichting hun kennis op peil te houden.
  • Onze makelaars moeten de gedragsregels van de NVM erecode naleven.
  • Als NVM lid hebben wij exclusief toegang tot Funda (Nederlands marktleider op gebied van huizensites) en kunnen wij uw woning hierop adverteren.
  • Als NVM lid brengen wij uw woning via het centrale uitwisselingssysteem nationaal (en eventueel internationaal) onder de aandacht bij onze collega’s en woningzoekers.
  • Onze makelaar uit Nijmegen Noord, de Waalsprong is een bekwame adviseur, weet wat er speelt op de woningmarkt en heeft kennis van alle aspecten van aan- en verkoop en juridische haken en ogen.
  • Onze makelaars uit regio Nijmegen Noord, de Waalsprong werken permanent mee aan een klant-tevredenheidsonderzoek.
  • Als een ervaren onderhandelaar zijn wij in staat uw woning tegen de beste prijs te verkopen.
  • Als opdrachtgever kunt u voor klachten of geschillen terecht bij de afdeling Consumentenvoorlichting of geschillencommissie van de NVM.
  • Wij hebben een verplichte beroepsaansprakelijkheidsverzekering waardoor wij geen financiële risico’s lopen. Dat is voor u ook belangrijk.
Voor meer informatie, een offerte of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 024-3606900

Klantwaardering

Offerte voor een makelaar in Nijmegen Noord, de Waalsprong in slechts 60 seconden

Afspraak maken

Vrijblijvend een afspraak met een makelaar in Nijmegen Noord, de Waalsprong

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze NVM makelaars uit Nijmegen Noord, de Waalsprong. U kunt dan vrijblijvend kennismaken met ons kantoor en onze diensten. Daarnaast kunt u alle vragen stellen met betrekking tot de verkoop, aankoop huur, verhuur of taxatie van uw huis.

Neem vrijblijvend contact op met een van onze makelaars op 024-3606900.