Op zoek naar een makelaar in Nijmegen Hazenkamp?

Wilt u onze volledige aandacht? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u!

Kwaliteit, vertrouwen & zekerheid

NVM Makelaar

Maak vrijblijvend een afspraak

No cure-no pay

Klanten geven ons een 8.9

Makelaar in Nijmegen Hazenkamp gezocht?

Op fietsafstand van het centrum ligt de wijk Nijmegen Hazenkamp in het stadsdeel Nijmegen-Midden. Globaal gezien ligt de grens van de wijk tussen de straten Groenestraat, Vossenlaan en Wezenlaan. In deze wijk met veel groenvoorzieningen wonen ruim 6000 mensen.

Divers wonen in Nijmegen Hazenkamp

Ruime jaren-30-woningen aan de oostkant wisselen het wijkaanzicht af met naoorlogse huizen en lage flats in het westen van de wijk.

Belangrijke wegen in de wijk zijn de Wezenlaan, Dobbelmannweg, Hazenkampseweg en Steenbokstraat. Kleine detailhandel en supermarkten zijn gelegen aan de Steenbokstraat en de Groenestraat. In de wijk bevinden zich meerdere vestigingen van het ROC, het NIBO en de Stedelijk Scholengemeenschap Nijmegen (SSGN).

Nijmegen Hazenkamp, een groen karakter.

Sinds midden jaren ’90 is er veel bouwontwikkeling geweest in Nijmegen Hazenkamp. Door de volgroeide straatbomen, ruime voor- en achtertuinen en de directe nabijheid van het stadspark De Goffert heeft de wijk een groen karakter. Nabij de Hindestraat ligt ‘Het Veldje’, een prettig groen-, speel- en wandelgebied waar het goed vertoeven is.

 

Nijmegen Hazenkamp

Offerte voor een makelaar in Nijmegen Hazenkamp in slechts 60 seconden

Afspraak maken

De belangrijkste voordelen:

  • Wij maken deel uit van de NVM, de grootste branchevereniging in de makelaardij.
  • Al onze makelaars hebben een gedegen opleiding genoten en zijn verplicht door de vastgestelde educatieverplichting hun kennis op peil te houden.
  • Onze makelaars moeten de gedragsregels van de NVM erecode naleven.
  • Als NVM lid hebben wij exclusief toegang tot Funda (Nederlands marktleider op gebied van huizensites) en kunnen wij uw woning hierop adverteren.
  • Als NVM lid brengen wij uw woning via het centrale uitwisselingssysteem nationaal (en eventueel internationaal) onder de aandacht bij onze collega’s en woningzoekers.
  • Onze makelaar uit Nijmegen Hazenkamp is een bekwame adviseur, weet wat er speelt op de woningmarkt en heeft kennis van alle aspecten van aan- en verkoop en juridische haken en ogen.
  • Onze makelaars uit regio Nijmegen Hazenkamp werken permanent mee aan een klant-tevredenheidsonderzoek.
  • Als een ervaren onderhandelaar zijn wij in staat uw woning tegen de beste prijs te verkopen.
  • Als opdrachtgever kunt u voor klachten of geschillen terecht bij de afdeling Consumentenvoorlichting of geschillencommissie van de NVM.
  • Wij hebben een verplichte beroepsaansprakelijkheidsverzekering waardoor wij geen financiële risico’s lopen. Dat is voor u ook belangrijk.
Voor meer informatie, een offerte of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 024-3606900

Klantwaardering

Offerte voor een makelaar in Nijmegen Hazenkamp in slechts 60 seconden

Afspraak maken

Vrijblijvend een afspraak met een makelaar in Nijmegen Hazenkamp

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze NVM makelaars uit Nijmegen Hazenkamp. U kunt dan vrijblijvend kennismaken met ons kantoor en onze diensten. Daarnaast kunt u alle vragen stellen met betrekking tot de verkoop, aankoop huur, verhuur of taxatie van uw huis.

Neem vrijblijvend contact op met een van onze makelaars op 024-3606900.