Op zoek naar een makelaar in Heumen?

Wilt u onze volledige aandacht? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u!

Kwaliteit, vertrouwen & zekerheid

NVM Makelaar

Maak vrijblijvend een afspraak

No cure-no pay

Klanten geven ons een 8.9

Makelaar in Heumen gezocht?

Ten zuiden van Nijmegen ligt de plaats Heumen. Een landelijke gelegen dorp omgeven door veel groen. Heumen ligt aan de Maas in Gelderland en grenzend aan zowel Brabant als Limburg. In Heumen vindt u zowel bestaande bouw als nieuwbouw.

Fijn wonen in Heumen

Als u op zoekt bent naar rust en ruimte is Heumen de perfecte woonplaats.  Omdat Heumen zeer centraal ligt bent u snel in Malden, Nijmegen, Arnhem of via de bekende uitvalswegen in Limburg, Brabant en andere delen van Gelderland. De afwisselende natuur is prachtig en biedt veel mogelijkheden. De, weidse, groene omgeving van dit authentieke dorp nodigt uit om  mooie wandel- of fietstochten te maken. Bent u graag op het water te vinden? Geniet dan met een bootje op de Maas die aan Heumen grenst.

Heumen heeft veel te bieden

Heumen wordt gekenmerkt door een rijke geschiedenis. Lokale detailhandel, horecagelegenheden, een basisschool en veel speelmogelijkheden voor de kinderen zijn allen te vinden in Heumen. In de directe omgeving kunt u terecht bij de jachthaven of wandelen in natuurgebied de Overasseltse Vennen. Een zweefvliegveld, een paardensportcentrum of een overdekte zwembad vindt u in of nabij Malden.

Heumen

Offerte voor een makelaar in Heumen in slechts 60 seconden

Afspraak maken

De belangrijkste voordelen:

  • Wij maken deel uit van de NVM, de grootste branchevereniging in de makelaardij.
  • Al onze makelaars hebben een gedegen opleiding genoten en zijn verplicht door de vastgestelde educatieverplichting hun kennis op peil te houden.
  • Onze makelaars moeten de gedragsregels van de NVM erecode naleven.
  • Als NVM lid hebben wij exclusief toegang tot Funda (Nederlands marktleider op gebied van huizensites) en kunnen wij uw woning hierop adverteren.
  • Als NVM lid brengen wij uw woning via het centrale uitwisselingssysteem nationaal (en eventueel internationaal) onder de aandacht bij onze collega’s en woningzoekers.
  • Onze makelaar uit Heumen is een bekwame adviseur, weet wat er speelt op de woningmarkt en heeft kennis van alle aspecten van aan- en verkoop en juridische haken en ogen.
  • Onze makelaars uit regio Heumen werken permanent mee aan een klant-tevredenheidsonderzoek.
  • Als een ervaren onderhandelaar zijn wij in staat uw woning tegen de beste prijs te verkopen.
  • Als opdrachtgever kunt u voor klachten of geschillen terecht bij de afdeling Consumentenvoorlichting of geschillencommissie van de NVM.
  • Wij hebben een verplichte beroepsaansprakelijkheidsverzekering waardoor wij geen financiële risico’s lopen. Dat is voor u ook belangrijk.
Voor meer informatie, een offerte of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 024-3606900

Klantwaardering

Offerte voor een makelaar in Heumen in slechts 60 seconden

Afspraak maken

Vrijblijvend een afspraak met een makelaar in Heumen

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze NVM makelaars uit Heumen. U kunt dan vrijblijvend kennismaken met ons kantoor en onze diensten. Daarnaast kunt u alle vragen stellen met betrekking tot de verkoop, aankoop huur, verhuur of taxatie van uw huis.

Neem vrijblijvend contact op met een van onze makelaars op 024-3606900.