Zeven redenen om mee te doen met NVM Open Huizen Dag op 7 April 2018

Twee keer per jaar organiseert de NVM de NVM Open Huizen Dag. Doel van de NVM Open Huizen Dag is laagdrempelig en uitnodigend de 85.000 deelnemende geïnteresseerden een woning naar keuze te laten zien. In de laatste edities deden bijna 18.000 woningeigenaren mee. Waarom zou u als verkopende huiseigenaar meedoen?

  • Door de NVM wordt voor deze dag multimediaal aandacht gevraagd. Er lopen dus potentiele woningzoekenden rond in uw plaats, wijk of straat. Bovendien wordt uw huis extra gepromoot op funda, terwijl funda rond deze dagen twee keer zoveel bezoek heeft dan normaal.
  • Van woningen die hebben deelgenomen aan de NVM Open Huizen Dag van najaar 2017, was 12 weken later 47% verkocht. Van woningen die niet hebben deelgenomen was 31% verkocht.
  • U bereikt mensen die zich vrijblijvend willen oriënteren in het kopen van een woning.
  • Met deelname aan de NVM Open Huizen Dag laat u aan kopers duidelijk zien hoe serieus u bent om de woning daadwerkelijk willen te verkopen.
  • Spring eruit ten opzichte van de concurrent. Een potentiële koper heeft keuze uit gemiddeld 4 woningen.
  • Door de bezichtigingen op één dag te laten plaatsvinden, voorkomt u dat u meerdere keren uw woning op orde moet brengen.
  • U kunt na afloop zien hoe uw woning in de markt ligt. Aan de hand van de bezichtigingen en reacties kunt u uw woningpresentatie aanpassen of een andere verkooptactiek met Beaufort Makelaars bespreken.

Wilt u uw huis verkopen in Nijmegen e.o. en wilt u meedoen aan de NVM Open Huizen Dag op 7 April a.s.? Neem dan contact met ons op om uw mogelijkheden te bespreken.

Relevante blogs

Ook in mei werden landelijk minder woningen verkocht

In mei werden volgens het Kadaster 18.237 woningen verkocht, dat is 9 procent minder dan in mei 2017.   De ... Lees verder

VvE’s kunnen nu nog profiteren van Subsidie energiebesparing eigen huis

Verenigingen van Eigenaren – VvE’s – kunnen alleen dit jaar nog subsidie aanvragen voor energiebesparing en verduurzaming voor hun gebouw. ... Lees verder

Nederlander heeft gemiddeld 65 m2 woonoppervlakte

      De Nederlander heeft gemiddeld een woonoppervlakte van 65 vierkante meter, maar de verschillen tussen regio’s en huishoudens ... Lees verder