Taxatie bedrijfspand Nijmegen

Wilt u onze volledige aandacht? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u!

Kwaliteit, vertrouwen & zekerheid

NVM Makelaar

Maak vrijblijvend een afspraak

No cure-no pay

Klanten geven ons een 8.9

Taxatie bedrijfspand Nijmegen

Beaufort Makelaars zorgt voor een taxatie van uw bedrijfspand in Nijmegen en omgeving. Ook zorgvastgoed is een specialisatie van ons kantoor. Onze vastgoedexperts zijn op de hoogte van de laatste wetgeving en trends en kunnen u goed adviseren over de vraagprijs en eventuele aandachtspunten. Voor een gedegen en eerlijk advies helpt Beaufort Makelaars u graag verder met de taxatie van uw bedrijfspand.

Kies voor 35 jaar ervaring bij de taxatie van een bedrijfspand in Nijmegen e.o.

Naast de taxatie van uw bedrijfspand in Nijmegen kan Beaufort Makelaars u ook adviseren over de mogelijkheden die de verkoop kunnen stimuleren. Daarvoor gaan wij een persoonlijk gesprek met u aan om alle punten van uw locatie op een rijtje te zetten. U krijgt bij ons een compleet advies en rapport.

Taxatie van uw bedrijfspand: hoe gaat het in zijn werk?

Een goede taxatie is belangrijk voor de aankoop, verkoop, overname of financiering van uw bedrijfsruimte. Beaufort Makelaars werkt volgens de Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed. Deze taxatierichtlijn is geïnitieerd door NVM Business en het Taxatie Management Instituut. De Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed omvat randvoorwaarden voor de opdrachtverlening, onderzoeksvereisten, uitvoering en verslaglegging van taxaties. De Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed sluit aan bij bestaande kaders en standaarden op dit gebied, zoals IVS en RICS Red Book. De Taxatierichtlijn Commercieel Vastgoed kunnen wij u toezenden op verzoek!

Ook als u een kleine bedrijfsruimte, winkel of kantoorruimte heeft, kunnen wij een taxatie voor u uitvoeren. Hierdoor bent u altijd op de hoogte van de actuele waarde van uw bedrijfspand. Vastgoed verandert namelijk continu van waarde.

Twijfelt u ook aan de hoogte van uw WOZ-beschikking? Laat ons dan een WOZ contra taxatie uitvoeren. De gemeente heeft de waarde vaak veel te hoog vastgesteld.

De taxatierapporten van Beaufort Makelaars worden geaccepteerd door ING, ABN Amro, Rabobank, Westland Utrecht Bank, kortom, bij de meest voorkomende banken.

Uw bedrijfspand laten taxeren?

Wilt u uw bedrijfspand laten taxeren? Neem gerust contact met ons op voor meer informatie! Wij zorgen er voor dat u op de hoogte bent van de actuele waarde van uw bedrijfspand. Graag maken wij voor u een passende offerte voor taxatie van uw bedrijfsonroerendgoed. Ook als u een kleine bedrijfsruimte, winkel of kantoorruimte bezit, helpen wij u graag met de taxatie. Voor advies over de verkoop of verhuur van uw bedrijfsruimte en financieel advies bent u bij Beaufort Makelaars ook aan het juiste adres. Onze experts staan graag voor u klaar!

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.

Afspraak maken

De belangrijkste voordelen:

  • Wij maken deel uit van de NVM, de grootste branchevereniging in de makelaardij.
  • Al onze makelaars hebben een gedegen opleiding genoten en zijn verplicht door de vastgestelde educatieverplichting hun kennis op peil te houden.
  • Onze makelaars moeten de gedragsregels van de NVM erecode naleven.
  • Als NVM lid hebben wij exclusief toegang tot Funda (Nederlands marktleider op gebied van huizensites) en kunnen wij uw woning hierop adverteren.
  • Als NVM lid brengen wij uw woning via het centrale uitwisselingssysteem nationaal (en eventueel internationaal) onder de aandacht bij onze collega’s en woningzoekers.
  • Onze makelaar uit Taxatie bedrijfspand Nijmegen is een bekwame adviseur, weet wat er speelt op de woningmarkt en heeft kennis van alle aspecten van aan- en verkoop en juridische haken en ogen.
  • Onze makelaars uit regio Taxatie bedrijfspand Nijmegen werken permanent mee aan een klant-tevredenheidsonderzoek.
  • Als een ervaren onderhandelaar zijn wij in staat uw woning tegen de beste prijs te verkopen.
  • Als opdrachtgever kunt u voor klachten of geschillen terecht bij de afdeling Consumentenvoorlichting of geschillencommissie van de NVM.
  • Wij hebben een verplichte beroepsaansprakelijkheidsverzekering waardoor wij geen financiële risico’s lopen. Dat is voor u ook belangrijk.
Voor meer informatie, een offerte of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 024-3606900

Klantwaardering

Heeft u vragen? Wij helpen u graag

Afspraak maken

Vrijblijvend een afspraak met Beaufortmakelaars?

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze NVM makelaars. U kunt dan vrijblijvend kennismaken met ons kantoor en onze diensten. Daarnaast kunt u alle vragen stellen met betrekking tot de verkoop, aankoop huur, verhuur of taxatie van uw huis.

Neem vrijblijvend contact op met een van onze makelaars op 024-3606900.