Huis kopen in Nijmegen?

Wilt u onze volledige aandacht? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u!

nvmmakelaar_icon

NVM Makelaar

Maak vrijblijvend een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak

klantengevenons

Klanten geven ons een 9,2

Bent u van plan om een huis te kopen in Nijmegen? Ontdek op deze pagina hoe Beaufort makelaars u kan helpen bij het vinden van uw droomhuis.

Benieuwd naar het woningaanbod in Nijmegen en omgeving? Bekijk dan via deze link ons aanbond van woningen in regio Nijmegen.

Wilt u een oudbouw, nieuwbouw, of gerenoveerd huis kopen? We bieden het allemaal. Het aanbod van Beaufort makelaars Nijmegen is divers qua woonstijl en prijsklasse. Als NVM makelaar bieden wij op basis van no-cure-no-pay de beste service en kwaliteit als u uw huis te koop wil zetten of een huis wilt aankopen.

Wilt u een huis kopen in Nijmegen e.o.?

Misschien bent u al jaren verliefd op een huis, en dan staat het opeens te koop. Of u heeft op Funda een huis gevonden dat helemaal bij u past. Schakel dan Beaufort Makelaars Nijmegen in als aankoopmakelaar. Wij zijn er om u in het hele aankooptraject, of in onderdelen daarvan, zo goed mogelijk te helpen en te adviseren. Tot het moment van sleuteloverdracht behartigen wij uw belangen. Onze makelaars inventariseren uw wensen en (financiële) mogelijkheden en nemen veel zorg voor u uit handen. Van het eerste bod tot ondertekening bij de notaris.

Huis kopen in Nijmegen? Schakel een aankoopmakelaar in!

Wilt u een huis in Nijmegen of omgeving Nijmegen kopen? Dan is het verstandig om een aankoopmakelaar in te schakelen. Met een aankoopmakelaar zorg je ervoor dat uw belangen beter worden behartigd. Een goede eerste stap in het vinden van uw droomwoning in Nijmegen, is om via een aankoopmakelaar een zoekopdracht uit te voeren. Door middel van een zoekopdracht vergroot u de kans dat u uw perfecte woning vindt. Onze hulp stopt niet bij de uitvoering van een zoekopdracht. Ook helpen wij u gedurende het hele aankooptraject. Zo helpen wij u mt een offerte op maat en zorgen wij ervoor dat alles vakkundig wordt afgehandeld.

Wilt u uw huis te koop zetten?

Voor de succesvolle verkoop van uw woning bent u bij Beaufort Makelaars Nijmegen aan het juiste adres. Onze makelaars zijn altijd op de hoogte van de actuele marktontwikkelingen en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van marketing en presentatie. Daardoor kunnen wij u in een vrijblijvend gesprek altijd van goed advies voorzien.

Onze verkoopmakelaars behartigen alleen úw belang als u uw huis te koop wilt zetten. Vooraf worden er duidelijke afspraken gemaakt over de kosten en de courtage zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Bij de verkoop van uw woning gaan wij altijd voor een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst. De beste prijs, snelheid en voor u de beste voorwaarden, dat is ons doel. Om dat te realiseren is het van belang om de juiste prijs voor uw woning te vragen. Niet te laag, maar ook niet te hoog. Beaufort Makelaars verkoopt uw woning op basis van het principe No Cure No Pay!

Huis kopen of verkopen in Nijmegen? Doe eerst een taxatie

Meestal heeft u voor de financiering bij aankoop van uw nieuwe woning, of verkoop van uw huidige woning, of voor het oversluiten van de hypotheek een taxatierapport nodig. De meeste banken en hypotheekverstrekkers eisen tegenwoordig een gevalideerd taxatierapport. Beaufort Makelaars Nijmegen werkt samen met het Nederlands Woning Waarde Instituut NWWI. De kosten van een dergelijk rapport zijn wat hoger dan een regulier woning taxatierapport. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden.

De belangrijkste voordelen van het kopen via Beaufort Makelaars:

 • Wij maken deel uit van de NVM, de grootste branchevereniging in de makelaardij.
 • Al onze makelaars hebben een gedegen opleiding genoten en zijn verplicht door de vastgestelde educatieverplichting hun kennis op peil te houden.
 • Onze makelaars moeten de gedragsregels van de NVM erecode naleven.
 • Als NVM lid hebben wij exclusief toegang tot Funda (Nederlands marktleider op gebied van huizensites) en kunnen wij uw woning hierop adverteren.
 • Als NVM lid brengen wij uw woning via het centrale uitwisselingssysteem nationaal (en eventueel internationaal) onder de aandacht bij onze collega’s en woningzoekers.
 • Onze makelaars Nijmegen zijn bekwame adviseurs, weten wat er speelt op de woningmarkt en hebben kennis van alle aspecten van de aan- en verkoop of -huur en alle juridische haken en ogen.
 • Als ervaren onderhandelaars zijn wij in staat uw woning tegen de beste prijs te verkopen of verhuren.
 • Als opdrachtgever kunt u voor klachten of geschillen terecht bij de afdeling Consumentenvoorlichting of geschillencommissie van de NVM.
 • Wij hebben een verplichte beroepsaansprakelijkheidsverzekering waardoor wij geen financiële risico’s lopen. Dat is voor u ook belangrijk.

Voor meer informatie, een offerte of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 024-3606900

Kantoor Beaufort Makelaars Nijmegen - huis kopen Nijmegen

klantwaarderingen
 • De mensen bij Beaufort Makelaars zijn kundig, zakelijk, vriendelijk en verlenen prima service. Ze nemen de tijd om je goed te informeren en onduidelijkheden uit te leggen en denken erg mee met de belangen van de klant. Ze zijn goed bereikbaar en komen hun afspraken na. Ik kan beaufort Makelaars ten zeerste aanbevelen.
  Verkoper van Valkenburgseweg 26, Nijmegen
 • Beaufort Makelaars is een betrouwbare partner gebleken bij de verkoop van ons appartement. Geduldig en deskundig. Suzanne, Lennard en Frans bedankt!

  Verkoper van Tollensstraat 217, Nijmegen
 • Wij zijn erg tevreden met onze makelaar die naar ons toe steeds duidelijk is geweest over de mogelijkheden en heel correct de huisbezichtigingen heeft gedaan. Daarnaast heeft onze makelaar ons ook voorzien van de nodige informatie tijdens de overdracht van het huis, iets wat eigenlijk buiten hem omging en waar wij hem zeer erkentelijk voor zijn.

  Verkoper van Burg. Raijmakerslaan 53, Grave
 • Deskundig, zorgvuldig en actief betrokken. Prettig in de omgang en duidelijke communicatie. Zeker aan te bevelen.

  Verhuurder van Gorisstraat 3, Nijmegen
 • Belangrijk is, zoals al vele jaren, dat de makelaar regelmatig met zijn opdrachtgever communiceert over de voortgang van het verkoop- of aankoopproces.

  Verkoper van Gen. Foulkesweg 305, Wageningen
 • Goede prijs kwaliteitsverhouding. Grondig kennis van zaken. Prima begeleiding van de bezichtiging tot de sleuteloverdracht.

  Verkoper van Aldenhof 5006, Nijmegen
 • Hard werkende en deskundige makelaar, proactieve houding. Woning binnen een relatief korte tijdsbestek verkocht voor een realistische verkoopprijs.

  Verkoper van Aldenhof 5114, Nijmegen
 • Ik had een lastig te verkopen object. En de makelaar heeft echt zijn best gedaan, zelfs met de huurders die ik had in het verleden, heeft hij tips en adviezen gegeven. Ik ben dik tevreden met deze makelaar.

  Verkoper van Wilhelminastraat 30A, Duiven
 • Beaufort Makelaar bleken zeer deskundig en daardoor was de klus zo geklaard! Ik zou hen bij iedereen willen aanbevelen!

  Verkoper van Aubadestraat 25, Nijmegen
 • Ik ben erg tevreden over de dienstverlening van Beaufort Makelaars. Uitstekende service op alle vlakken: prijs/kwaliteit, onderhandelingen, kennis van de markt en bouwkundige kennis. Niet voor niets ook in de arm genomen als aankoopmakelaar.

  Verkoper van Dominicanenstraat 74, Nijmegen
 • Grote deskundigheid en betrokkenheid. Heeft ons zeer deskundig begeleid in het verkoopproces. De makelaar was gedreven om tot een goed resultaat te komen. Was altijd bereid vragen te beantwoorden, zowel die van ons als verkoper maar ook die van (potentiele) kopers.

  Verkoper van Dorpstraat 21, Beugen
 • Beaufort Makelaars kan ik zeker aanraden bij mensen. Ze zijn deskundig, correct, komen afspraken na, goede communicatie met terugkoppeling bij een bezichtiging, goed bereikbaar en doortastend.

  Verkoper van Emmalaan 8, Berg en Dal
 • Het uitvoeren van een taxatie voor het vaststellen van de verkoopprijs. Zeer goede uitleg hoe dat de verkoopprijs tot stand is gekomen. Goede en permante aanwezigheid van de makelaar bij de vele bezichtigingen. Wij zijn zeer tevreden over zijn onderhandel deskundigheid

  Verkoper van Erlecomsedam 12A, Ooij
 • Vanaf het eerste moment verliep alle contact erg soepel en er werd in veel dingen meegedacht. In alle opzichten, zowel bij de verkoop van onze woning, als bij de aankoop van onze nieuwe woning, voldeed Beaufort aan al onze verwachtingen. Wij zouden Beaufort dan ook aan iedereen aanbevelen.

  Verkoper van Pink Floydstraat 53, Lent
 • Beaufort Makelaars is eerlijk geeft helder advies, maar laat ook duidelijk de besluitvorming bij de verkoper liggen. Geen 8 tot 5 mentaliteit, maar is ook daarbuiten goed bereikbaar. Gaat door waar nodig, levert kwaliteit en komt afspraken na. Geeft een duidelijke terugkoppeling van de bezichtigingen en belt achter potentiële kopers aan.

  Verkoper van Oude Kleefsebaan 91, Berg en Dal

Meer weten over Beaufort ERA Makelaars Nijmegen?

Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze NVM makelaars in Nijmegen. U kunt dan vrijblijvend kennismaken met ons kantoor en onze diensten. Daarnaast kunt u alle vragen stellen met betrekking tot de verkoop, aankoop, verhuur, aanhuur, taxatie of beleggingen van uw bedrijfsruimte.

Neem vrijblijvend contact op met een van onze makelaars op 024-3606900.