Huis kopen in Nijmegen?

Wilt u onze volledige aandacht? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u!

Kwaliteit, vertrouwen & zekerheid

NVM Makelaar

Maak vrijblijvend een afspraak

No cure-no pay

Klanten geven ons een 8.9

Huis kopen in Nijmegen?

Koop een huis in Nijmegen via Beaufort Makelaars. Een oudbouw, nieuwbouw, of gerenoveerd huis kopen, we bieden het allemaal. Het aanbod van Beaufort makelaars Nijmegen is divers qua woonstijl en prijsklasse. Als NVM makelaar bieden wij op basis van no-cure-no-pay de beste service en kwaliteit als u uw huis te koop wil zetten of een huis wilt aankopen.

Staat uw droomhuis te koop in Nijmegen e.o.?

Misschien bent u al jaren verliefd op een huis, en dan staat het opeens te koop. Of u heeft op Funda een huis gevonden dat helemaal bij u past. Schakel dan Beaufort Makelaars Nijmegen in als aankoopmakelaar. Wij zijn er om u in het hele aankooptraject, of in onderdelen daarvan, zo goed mogelijk te helpen en te adviseren. Tot het moment van sleuteloverdracht behartigen wij uw belangen. Onze makelaars inventariseren uw wensen en (financiële) mogelijkheden en nemen veel zorg voor u uit handen. Van het eerste bod tot ondertekening bij de notaris.

Wilt u uw huis te koop zetten?

Voor de succesvolle verkoop van uw woning bent u bij Beaufort Makelaars Nijmegen aan het juiste adres. Onze makelaars zijn altijd op de hoogte van de actuele marktontwikkelingen en de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van marketing en presentatie. Daardoor kunnen wij u in een vrijblijvend gesprek altijd van goed advies voorzien.

Onze verkoopmakelaars behartigen alleen úw belang als u uw huis te koop wilt zetten. Vooraf worden er duidelijke afspraken gemaakt over de kosten en de courtage zodat u achteraf niet voor verassingen komt te staan.

Bij de verkoop van uw woning gaan wij altijd voor een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst. De beste prijs, snelheid en voor u de beste voorwaarden, dat is ons doel. Om dat te realiseren is het van belang om de juiste prijs voor uw woning te vragen. Niet te laag, maar ook niet te hoog. Beaufort Makelaars verkoopt uw woning op basis van het principe No Cure No Pay!

Huis te koop zetten? Doe eerst een taxatie

Meestal heeft u voor de financiering bij aankoop van uw nieuwe woning, of verkoop van uw huidige woning, of voor het oversluiten van de hypotheek een taxatierapport nodig. De meeste banken en hypotheekverstrekkers eisen tegenwoordig een gevalideerd taxatierapport. Beaufort Makelaars Nijmegen werkt samen met het Nederlands Woning Waarde Instituut NWWI. De kosten van een dergelijk rapport zijn wat hoger dan een regulier woning taxatierapport. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden.

Korting op makelaarskosten: Beaufort Zomeractie

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.

Afspraak maken

De belangrijkste voordelen:

  • Wij maken deel uit van de NVM, de grootste branchevereniging in de makelaardij.
  • Al onze makelaars hebben een gedegen opleiding genoten en zijn verplicht door de vastgestelde educatieverplichting hun kennis op peil te houden.
  • Onze makelaars moeten de gedragsregels van de NVM erecode naleven.
  • Als NVM lid hebben wij exclusief toegang tot Funda (Nederlands marktleider op gebied van huizensites) en kunnen wij uw woning hierop adverteren.
  • Als NVM lid brengen wij uw woning via het centrale uitwisselingssysteem nationaal (en eventueel internationaal) onder de aandacht bij onze collega’s en woningzoekers.
  • Onze makelaar uit Huis kopen in Nijmegen? is een bekwame adviseur, weet wat er speelt op de woningmarkt en heeft kennis van alle aspecten van aan- en verkoop en juridische haken en ogen.
  • Onze makelaars uit regio Huis kopen in Nijmegen? werken permanent mee aan een klant-tevredenheidsonderzoek.
  • Als een ervaren onderhandelaar zijn wij in staat uw woning tegen de beste prijs te verkopen.
  • Als opdrachtgever kunt u voor klachten of geschillen terecht bij de afdeling Consumentenvoorlichting of geschillencommissie van de NVM.
  • Wij hebben een verplichte beroepsaansprakelijkheidsverzekering waardoor wij geen financiële risico’s lopen. Dat is voor u ook belangrijk.
Voor meer informatie, een offerte of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 024-3606900

Klantwaardering

Heeft u vragen? Wij helpen u graag

Afspraak maken

Vrijblijvend een afspraak met Beaufortmakelaars?

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze NVM makelaars. U kunt dan vrijblijvend kennismaken met ons kantoor en onze diensten. Daarnaast kunt u alle vragen stellen met betrekking tot de verkoop, aankoop huur, verhuur of taxatie van uw huis.

Neem vrijblijvend contact op met een van onze makelaars op 024-3606900.

Commercieel vastgoed Nijmegen