Vastgoed makelaar Nijmegen

Wilt u onze volledige aandacht? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u!

Kwaliteit, vertrouwen & zekerheid

NVM Makelaar

Maak vrijblijvend een afspraak

No cure-no pay

Klanten geven ons een 8.9

Vastgoed makelaar Nijmegen

Ook bij de aan- en verkoop van commercieel vastgoed in de regio Nijmegen staat Beaufort Makelaars hun klanten bij. Of het nu om kantoren, winkels of bedrijfshallen gaat, wij zetten onze expertise en netwerk graag voor u in werking.

Huisvesting van uw bedrijf in regio Nijmegen

Goede huisvesting is altijd belangrijk, maar in de zakelijke markt kan het juiste pand net het verschil maken. Het pand moet immers passen bij uw uitstraling, geschikt zijn voor de bedrijfsvoering en processen en uw medewerkers en/of klanten faciliteren. Een goed pand aankopen of huren voor uw bedrijf is dus niet iets waar u zomaar over besluit.

Koop, verkoop, huur of verhuur bij uw vastgoedmakelaar in Nijmegen e.o.

De makelaars van Beaufort Makelaars nemen u mee in het gehele proces rondom uw vastgoed. Met ons volledig transparante aanpak weet u precies wat de status van het traject is, bent u op de hoogte van alle relevante informatie en kent u de juridische en financiële kansen en risico’s. Zo zorgen wij dat u een gefundeerd besluit kunt nemen, zonder verrassingen of risico’s voor de toekomst. Ongeacht of het nu koop, verkoop, huur of verhuur betreft.

Kennismaken met Beaufort Makelaars

Van het huren, verhuren of taxeren van commercieel vastgoed tot het adviseren, begeleiden en het voeren van de onderhandelingen bij aan- of verkoop, bij Beaufort Makelaars mag u rekenen op volledige aandacht en deskundige adviezen en ondersteuning.

Hoe gaat uw Bedrijfsmakelaar in Nijmegen te werk bij het verkopen van uw kantoorpand?
Wanneer u ons kiest als uw vastgoedmakelaar in Nijmegen zullen we in het eerste gesprek een duidelijk programma maken en luisteren naar uw eisen. Wij maken een scan van uw bestaande huisvesting en inventariseren tegelijk uw wensen en behoeften. Hierna gaan we gericht zoeken. Omdat wij als erkend vastgoedmakelaar in Nijmegen staan aangeschreven kunnen wij u garanderen op de meest actuele informatie.

Wanneer wij als uw vastgoedmakelaar in Nijmegen voor uw te werk gaan, zullen wij al eerst voor u op zoek gaan naar passende bedrijfshuisvesting of onderzoek doen naar mogelijkheden in hoeverre objecten voldoen of passend kunnen worden gemaakt naar uw wens.

Als wij een passend bedrijfspand hebben gevonden beoordelen wij als uw bedrijfsmakelaar in Nijmegen natuurlijk de bouwkundige staat, de courantheid en de marktontwikkeling van het pand van uw keuze. Om ons te onderscheiden als bedrijfsmakelaar in Nijmegen zullen wij alle factoren controleren die aansluiting heeft op uw bedrijfsactiviteit.

Beaufort makelaars, uw vastgoedmakelaar in Nijmegen.

Indien u overweegt om uw bedrijfspand te verkopen of verhuren met behulp van Beaufort makelaars uw bedrijfsmakelaar in Nijmegen, maken wij graag vrijblijvend een afspraak met u. Als uw vastgoedmakelaar in Nijmegen zullen wij na een uitgebreide opname en verwerking van ingewonnen informatie de waarde bespreken. Ook hebben wij als bedrijfsmakelaar in Nijmegen ons eigen vaste taxatieteam, waarbij we de waarde zullen neerleggen.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.

Afspraak maken

De belangrijkste voordelen:

  • Wij maken deel uit van de NVM, de grootste branchevereniging in de makelaardij.
  • Al onze makelaars hebben een gedegen opleiding genoten en zijn verplicht door de vastgestelde educatieverplichting hun kennis op peil te houden.
  • Onze makelaars moeten de gedragsregels van de NVM erecode naleven.
  • Als NVM lid hebben wij exclusief toegang tot Funda (Nederlands marktleider op gebied van huizensites) en kunnen wij uw woning hierop adverteren.
  • Als NVM lid brengen wij uw woning via het centrale uitwisselingssysteem nationaal (en eventueel internationaal) onder de aandacht bij onze collega’s en woningzoekers.
  • Onze makelaar uit Vastgoed makelaar Nijmegen is een bekwame adviseur, weet wat er speelt op de woningmarkt en heeft kennis van alle aspecten van aan- en verkoop en juridische haken en ogen.
  • Onze makelaars uit regio Vastgoed makelaar Nijmegen werken permanent mee aan een klant-tevredenheidsonderzoek.
  • Als een ervaren onderhandelaar zijn wij in staat uw woning tegen de beste prijs te verkopen.
  • Als opdrachtgever kunt u voor klachten of geschillen terecht bij de afdeling Consumentenvoorlichting of geschillencommissie van de NVM.
  • Wij hebben een verplichte beroepsaansprakelijkheidsverzekering waardoor wij geen financiële risico’s lopen. Dat is voor u ook belangrijk.
Voor meer informatie, een offerte of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 024-3606900

Klantwaardering

Heeft u vragen? Wij helpen u graag

Afspraak maken

Vrijblijvend een afspraak met Beaufortmakelaars?

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze NVM makelaars. U kunt dan vrijblijvend kennismaken met ons kantoor en onze diensten. Daarnaast kunt u alle vragen stellen met betrekking tot de verkoop, aankoop huur, verhuur of taxatie van uw huis.

Neem vrijblijvend contact op met een van onze makelaars op 024-3606900.