Altijd de laagste prijsgarantie!

Wilt u onze volledige aandacht? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u!

Kwaliteit, vertrouwen & zekerheid

NVM Makelaar

Maak vrijblijvend een afspraak

No cure-no pay

Klanten geven ons een 8.9

Altijd de laagste prijsgarantie!

Wilt u binnenkort uw huis verkopen? Dan heeft Beaufort Makelaars een interessante actie voor u! In de maanden november en december 2017 krijgt u bij ons namelijk altijd de laagste prijs. Hierdoor bent u bij Beaufort Makelaars gegarandeerd het goedkoopste uit!

Hoe werkt het?

De najaarsactie werkt heel simpel. Kunt u door middel van een offerte aantonen dat een andere makelaar een lagere prijs hanteert? Dan passen wij onze courtage aan en zorgen wij ervoor dat wij altijd een lagere prijs bieden (op basis van een full-service dienstverlening). U kunt voor deze actie een afspraak met een van onze verkoopmakelaars maken voor een vrijblijvende offerte.

Snelle verkoop van uw woning

Beaufort Makelaars zorgt voor een snelle verkoop van uw woning tegen de beste prijs. Ons taxatieteam stelt vooraf de waarde van de woning vast en adviseert u over de vraagprijs. Wij hanteren diverse acties voor de snelle verkoop van uw woning. Zo melden wij uw woning direct aan op het NVM-uitwisselingssysteem voor woningen. Alle NVM-makelaars zijn aangesloten op dit uitwisselingssysteem en worden automatisch op de hoogte gesteld van de verkoop van uw woning. Daarnaast plaatsen wij uw woning op Funda. Hierbij maken we gebruik van de nieuwste tools om uw woning optimaal te presenteren en zo hoog mogelijk te laten scoren in de zoekresultaten. Zo heeft u een goed vooruitzicht op de verkoop van uw woning en bespaart u ook nog eens op de makelaarskosten door onze laagste prijsgarantie.

Gebruik maken van onze laagste prijsgarantie?

Wilt u gebruik maken van onze laagste prijsgarantie najaarsactie? Neem dan gerust contact met ons op en informeer naar onze najaarsactie. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen.

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.

Afspraak maken

De belangrijkste voordelen:

  • Wij maken deel uit van de NVM, de grootste branchevereniging in de makelaardij.
  • Al onze makelaars hebben een gedegen opleiding genoten en zijn verplicht door de vastgestelde educatieverplichting hun kennis op peil te houden.
  • Onze makelaars moeten de gedragsregels van de NVM erecode naleven.
  • Als NVM lid hebben wij exclusief toegang tot Funda (Nederlands marktleider op gebied van huizensites) en kunnen wij uw woning hierop adverteren.
  • Als NVM lid brengen wij uw woning via het centrale uitwisselingssysteem nationaal (en eventueel internationaal) onder de aandacht bij onze collega’s en woningzoekers.
  • Beaufort Makelaars uit Nijmegen is een bekwame adviseur, weet wat er speelt op de woningmarkt en heeft kennis van alle aspecten van aan- en verkoop en juridische haken en ogen.
  • Als een ervaren onderhandelaar zijn wij in staat uw woning tegen de beste prijs te verkopen.
  • Als opdrachtgever kunt u voor klachten of geschillen terecht bij de afdeling Consumentenvoorlichting of geschillencommissie van de NVM.
  • Wij hebben een verplichte beroepsaansprakelijkheidsverzekering waardoor wij geen financiële risico’s lopen. Dat is voor u ook belangrijk.
Voor meer informatie, een offerte of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 024-3606900

Klantwaardering

Heeft u vragen? Wij helpen u graag

Afspraak maken

Vrijblijvend een afspraak met Beaufortmakelaars?

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze NVM makelaars. U kunt dan vrijblijvend kennismaken met ons kantoor en onze diensten. Daarnaast kunt u alle vragen stellen met betrekking tot de verkoop, aankoop huur, verhuur of taxatie van uw huis.

Neem vrijblijvend contact op met een van onze makelaars op 024-3606900.

Commercieel vastgoed Nijmegen