Appartement kopen

Wilt u onze volledige aandacht? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u!

Kwaliteit, vertrouwen & zekerheid

NVM Makelaar

Maak vrijblijvend een afspraak

No cure-no pay

Klanten geven ons een 8.9

Appartement kopen

Een appartement koopt u vaak met een bepaalde reden. U wilt bijvoorbeeld geen omkijken hebben naar een tuin, u vindt het fijn om gelijkvloers te wonen of wellicht hebt u het liefst zo weinig mogelijk onderhoud. Dit kunnen keuzes zijn om voor een appartement te kiezen in plaats van een huis. Beaufort Makelaars biedt naast een uitgebreid huizenaanbod ook een selectie aan appartementen aan in Nijmegen e.o. Ten opzichte van een huis is er een aantal zaken waar u specifiek op moet letten bij de verkoop of aankoop van een appartement.

Tips bij het kopen van een appartement

Staat u op het punt om een huis of appartement te kopen of verkopen in Nijmegen e.o.? Schakel dan Beaufort Makelaars in voor het beste resultaat. Naast de algemene aandachtspunten die gelden bij de aankoop van een huis, gelden er voor een appartement specifieke punten waar u op moet letten. Hierbij kunt u denken aan:

– Hoe functioneert de VvE?
– Hoe hoog zijn de servicekosten?
– Is er een onderhoudsplan voor het complex?
– Hoe is de staat van onderhoud van het gebouw?
– Bouwt de VvE vermogen op in een reservefonds voor bijvoorbeeld groot onderhoud?
– Heeft de VvE een collectieve opstalverzekering?

Appartement kopen in de regio Nijmegen?

Ons woningaanbod in de regio Nijmegen is ruim. Ook op de appartementen-markt zijn wij zeer bedreven. Beaufort Makelaars heeft ruim 35 jaar kennis van de woningmarkt in Nijmegen en de omliggende plaatsen. U kunt bij ons terecht als aankoopmakelaar, verkoopmakelaar, taxaties en bedrijfspanden. Wij garanderen u de beste kwaliteit, de beste presentatie, de beste marketing en een persoonlijke aanpak! Als NVM makelaar werken wij no-cure-no-pay. Onze makelaars vertellen graag over de mogelijkheden die u hebt als u een huis wilt kopen of verkopen. U bent altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek.

appartementen Nijmegen

Heeft u vragen? Wij helpen u graag.

Afspraak maken

De belangrijkste voordelen:

  • Wij maken deel uit van de NVM, de grootste branchevereniging in de makelaardij.
  • Al onze makelaars hebben een gedegen opleiding genoten en zijn verplicht door de vastgestelde educatieverplichting hun kennis op peil te houden.
  • Onze makelaars moeten de gedragsregels van de NVM erecode naleven.
  • Als NVM lid hebben wij exclusief toegang tot Funda (Nederlands marktleider op gebied van huizensites) en kunnen wij uw woning hierop adverteren.
  • Als NVM lid brengen wij uw woning via het centrale uitwisselingssysteem nationaal (en eventueel internationaal) onder de aandacht bij onze collega’s en woningzoekers.
  • Onze makelaar uit Appartement kopen is een bekwame adviseur, weet wat er speelt op de woningmarkt en heeft kennis van alle aspecten van aan- en verkoop en juridische haken en ogen.
  • Onze makelaars uit regio Appartement kopen werken permanent mee aan een klant-tevredenheidsonderzoek.
  • Als een ervaren onderhandelaar zijn wij in staat uw woning tegen de beste prijs te verkopen.
  • Als opdrachtgever kunt u voor klachten of geschillen terecht bij de afdeling Consumentenvoorlichting of geschillencommissie van de NVM.
  • Wij hebben een verplichte beroepsaansprakelijkheidsverzekering waardoor wij geen financiële risico’s lopen. Dat is voor u ook belangrijk.
Voor meer informatie, een offerte of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 024-3606900

Klantwaardering

Heeft u vragen? Wij helpen u graag

Afspraak maken

Vrijblijvend een afspraak met Beaufortmakelaars?

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze NVM makelaars. U kunt dan vrijblijvend kennismaken met ons kantoor en onze diensten. Daarnaast kunt u alle vragen stellen met betrekking tot de verkoop, aankoop huur, verhuur of taxatie van uw huis.

Neem vrijblijvend contact op met een van onze makelaars op 024-3606900.

Beaufort makelaars Nijmegen