appartementen nijmegen

Appartement kopen in Nijmegen

Wilt u onze volledige aandacht? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u!

nvmmakelaar_icon

NVM Makelaar

Maak vrijblijvend een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak

klantengevenons

Klanten geven ons een 9,3

Een appartement koopt u vaak met een bepaalde reden. U wilt bijvoorbeeld geen omkijken hebben naar een tuin, u vindt het fijn om gelijkvloers te wonen of wellicht hebt u het liefst zo weinig mogelijk onderhoud. Dit kunnen keuzes zijn om voor een appartement te kiezen in plaats van een huis. Beaufort ERA Makelaars biedt naast een uitgebreid huizenaanbod ook een selectie aan appartementen aan in Nijmegen e.o. Ten opzichte van een huis zijn er een aantal zaken waar u specifiek op moet letten bij de verkoop of aankoop van een appartement.

Tips bij het kopen van een appartement in Nijmegen e.o.

Staat u op het punt om een huis of appartement te kopen of verkopen in Nijmegen e.o.? Schakel dan Beaufort ERA Makelaars in voor het beste resultaat. Naast de algemene aandachtspunten die gelden bij de aankoop van een huis, gelden er voor een appartement specifieke punten waar u op moet letten. Hierbij kunt u denken aan:

– Hoe functioneert de VvE?
– Hoe hoog zijn de servicekosten?
– Is er een onderhoudsplan voor het complex?
– Hoe is de staat van onderhoud van het gebouw?
– Bouwt de VvE vermogen op in een reservefonds voor bijvoorbeeld groot onderhoud?
– Heeft de VvE een collectieve opstalverzekering?

– Voldoet de VvE aan de Wet verbetering functioneren vereniging van eigenaars?

Appartement kopen in Nijmegen e.o.?

Ons woningaanbod in de regio Nijmegen is ruim. Ook op de appartementen-markt zijn wij zeer bedreven. Beaufort ERA Makelaars heeft ruim 35 jaar kennis van de woningmarkt in Nijmegen en de omliggende plaatsen. U kunt bij ons terecht voor een aankoopmakelaar, verkoopmakelaar, taxaties van woningen en bedrijfspanden. Wij garanderen u de beste kwaliteit, de beste presentatie, de beste marketing en een persoonlijke aanpak! Onze makelaars vertellen graag over de mogelijkheden die u hebt als u een huis wilt kopen of verkopen. U bent altijd welkom voor een vrijblijvend gesprek.

De belangrijkste voordelen van het kopen via Beaufort ERA Makelaars:

  • Wij maken deel uit van de NVM, de grootste branchevereniging in de makelaardij.
  • Al onze makelaars hebben een gedegen opleiding genoten en zijn verplicht door de vastgestelde educatieverplichting hun kennis op peil te houden.
  • Onze makelaars moeten de gedragsregels van de NVM erecode naleven.
  • Als NVM lid hebben wij exclusief toegang tot Funda (Nederlands marktleider op gebied van huizensites) en kunnen wij uw woning hierop adverteren.
  • Als NVM lid brengen wij uw woning via het centrale uitwisselingssysteem nationaal (en eventueel internationaal) onder de aandacht bij onze collega’s en woningzoekers.
  • Onze makelaars Nijmegen zijn bekwame adviseurs, weten wat er speelt op de woningmarkt en hebben kennis van alle aspecten van de aan- en verkoop of -huur en alle juridische haken en ogen.
  • Als ervaren onderhandelaars zijn wij in staat uw woning tegen de beste prijs te verkopen of verhuren.
  • Als opdrachtgever kunt u voor klachten of geschillen terecht bij de afdeling Consumentenvoorlichting of geschillencommissie van de NVM.
  • Wij hebben een verplichte beroepsaansprakelijkheidsverzekering waardoor wij geen financiële risico’s lopen. Dat is voor u ook belangrijk.

Voor meer informatie, een offerte of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 024-3606900

Kantoor Beaufort Makelaars Nijmegen - huis kopen Nijmegen

Meer weten over Beaufort ERA Makelaars Nijmegen?

Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze NVM makelaars in Nijmegen. U kunt dan vrijblijvend kennismaken met ons kantoor en onze diensten. Daarnaast kunt u alle vragen stellen met betrekking tot de verkoop, aankoop, verhuur, aanhuur, taxatie van uw woning of omtrent financieel advies.

Neem vrijblijvend contact op met een van onze makelaars op 024-3606900.