Aankoopmakelaar, Verkoop Makelaar

Aankoopmakelaar Nijmegen

Wilt u onze volledige aandacht? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u!

nvmmakelaar_icon

NVM Makelaar

Maak vrijblijvend een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak

klantengevenons

Klanten geven ons een 9,3

Op een aankoopmakelaar moet je kunnen vertrouwen! Dat is ons motto. De woningmarkt is weer volop in beweging, dus het moment om uw droomhuis te kopen is misschien dichterbij dan ooit! Maar de woningmarkt is nu zo krap. Er is bijna geen huis te koop! En als u al iets gevonden heeft dan wemelt het van de kandidaten. En moet er weer met inschrijving gekocht worden? Op zo’n moment kunt u vast wat hulp gebruiken van een professional.

Op zoek naar een aankoopmakelaar in Nijmegen?

Het kopen van een huis is niet iets wat u iedere dag doet. Weet u wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een huis? We willen u natuurlijk niet ongerust maken, maar bij het kopen van een woning komt u in een lang, soms ingewikkeld traject terecht, waarbij kennis op veel verschillende terreinen belangrijk is.

Beaufort ERA Makelaars is er om u in dat hele traject, of in onderdelen daarvan, zo goed mogelijk te helpen en te adviseren. Zodat u, wanneer u over enige tijd voor de eerste keer de deur van uw droomhuis opendoet, kunt terugkijken op een geslaagde transactie.

Onafhankelijke NVM aankoopmakelaar in Nijmegen

Als u een huis wilt kopen krijgt u in de meeste gevallen te maken met de makelaar van de verkopende partij. Deze verkoopmakelaar behartigt echter niet úw belang, maar alleen dat van de verkoper. Veel mensen zijn zich dat onvoldoende bewust. Daarom is het altijd verstandig een eigen, onafhankelijke adviseur in de arm te nemen: Uw aankoopmakelaar.

U kunt erop vertrouwen dat onze aankoopmakelaars tijdens de onderhandelingen voor u tot het uiterste gaat om voor u de beste prijs te realiseren!

Het is mogelijk om een aankoopmakelaar van Beaufort ERA Makelaars in te schakelen om uw droomhuis voor u te gaan zoeken via een zoekopdracht en u vervolgens te begeleiden gedurende het volledige traject. Maar het kan ook dat u zelf al een woning op het oog heeft en op het punt staat om een van de grootste aankopen in uw leven te doen. Daarom maken wij voor u graag een offerte op maat passend bij uw situatie. Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvend informatiegesprek of een prijsopgave.

Wat kan een aankoopmakelaar in Nijmegen voor u betekenen?

 • inspecteert de bouwkundige staat, doet onderzoek naar erfdienstbaarheden, e.d.
 • adviseert u of een bouwkundige keuring noodzakelijk is.
 • geeft u inzicht in de waarde van de woning.
 • heeft kennis van de huizenmarkt, omgeving en lokale regelgeving.
 • bepaalt samen met u de strategie om de woning te kunnen kopen.
 • voert deskundige onderhandelingen om de verkoopprijs zo laag mogelijk te krijgen.
 • genereert tijdwinst door deskundige afwikkeling van allerlei zaken.
 • is een gesprekspartner die alleen uw belang vertegenwoordigt.
 • beschikt over een netwerk dat ingeschakeld kan worden. Bijvoorbeeld als u een taxateur nodig heeft, een hypotheekadvies of een notaris die snel kan schakelen.
 • let op ontbindende voorwaarden, speciale clausules en boetebedingen.
 • controleert de notariële akte van levering en de afrekening van de notaris.
 • inspecteert met u de woning voor de overdracht bij de notaris en noteert voor u de meterstanden.

Keer op keer slagen wij erin om voor onze opdrachtgevers de beste prijs te realiseren. Niet voor niets blijkt uit doorlopende klanttevredenheidsonderzoeken dat onze opdrachtgevers zeer tevreden zijn over onze dienstverlening.

Meestal begeleiden we onze klanten met een complete dienstverlening in het volledige traject. Bent u geïnteresseerd in deeldiensten? Informeert u naar de mogelijkheden en de tarieven.

Let op, wij garanderen dat wij onze kosten voor u terug verdienen!

Beaufort Makelaars: uw aankoopmakelaar in Nijmegen e.o.

Onze aankoopmakelaars zijn actief in onder andere de volgende gebieden: NijmegenBeuningenWijchen, Bergharen, Heilig LandstichtingBerg en Dal, Beek, Beek-UbbergenGroesbeekMalden, Heumen, OverasseltNederasseltMolenhoekMook, Middelaar, Cuijk, Linden, Beers, Haps, Grave, Escharen, Ooij, Leuth, Kekerdom, Millingen aan de Rijn, Lent, Nijmegen-Noord, Oosterhout, Bemmel, Weurt, Druten, Deest, Puijfluik, Hernen, Batenburg. Kortom: de gehele regio rondom Nijmegen!

De belangrijkste voordelen van het kopen via Beaufort ERA Makelaars:

 • Wij maken deel uit van de NVM, de grootste branchevereniging in de makelaardij.
 • Al onze makelaars hebben een gedegen opleiding genoten en zijn verplicht door de vastgestelde educatieverplichting hun kennis op peil te houden.
 • Onze makelaars moeten de gedragsregels van de NVM erecode naleven.
 • Als NVM lid hebben wij exclusief toegang tot Funda (Nederlands marktleider op gebied van huizensites) en kunnen wij uw woning hierop adverteren.
 • Als NVM lid brengen wij uw woning via het centrale uitwisselingssysteem nationaal (en eventueel internationaal) onder de aandacht bij onze collega’s en woningzoekers.
 • Onze makelaars Nijmegen zijn bekwame adviseurs, weten wat er speelt op de woningmarkt en hebben kennis van alle aspecten van de aan- en verkoop of -huur en alle juridische haken en ogen.
 • Als ervaren onderhandelaars zijn wij in staat uw woning tegen de beste prijs te verkopen of verhuren.
 • Als opdrachtgever kunt u voor klachten of geschillen terecht bij de afdeling Consumentenvoorlichting of geschillencommissie van de NVM.
 • Wij hebben een verplichte beroepsaansprakelijkheidsverzekering waardoor wij geen financiële risico’s lopen. Dat is voor u ook belangrijk.

Voor meer informatie, een offerte of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 024-3606900

Kantoor Beaufort Makelaars Nijmegen - huis kopen Nijmegen

Meer weten over Beaufort ERA Makelaars Nijmegen?

Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze NVM makelaars in Nijmegen. U kunt dan vrijblijvend kennismaken met ons kantoor en onze diensten. Daarnaast kunt u alle vragen stellen met betrekking tot de verkoop, aankoop, verhuur, aanhuur, taxatie van uw woning of omtrent financieel advies.

Neem vrijblijvend contact op met een van onze makelaars op 024-3606900.