Aankoopmakelaar, Verkoop Makelaar

NVM-aankoopmakelaar Nijmegen

Wilt u onze volledige aandacht? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u!

nvmmakelaar_icon

NVM Makelaar

Maak vrijblijvend een afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak

klantengevenons

Klanten geven ons een 8.9

Op een aankoopmakelaar moet je kunnen vertrouwen! Dat is ons motto. De woningmarkt is weer volop in beweging, dus het moment om uw droomhuis te kopen is misschien dichterbij dan ooit! Maar de woningmarkt is nu zo krap. Er is bijna geen huis te koop! En als u al iets gevonden heeft dan wemelt het van de kandidaten. En moet er weer met inschrijving gekocht worden. Op zo’n moment kunt u vast wat hulp gebruiken van een professional.

Op zoek naar een NVM-aankoopmakelaar in Nijmegen?

Het kopen van een huis is niet iets wat u iedere dag doet. Weet u wat er allemaal komt kijken bij het kopen van een huis? We willen u natuurlijk niet ongerust maken, maar bij het kopen van een woning komt u in een lang, soms ingewikkeld traject terecht, waarbij kennis op veel verschillende terreinen belangrijk is.

Beaufort Makelaars is er om u in dat hele traject, of in onderdelen daarvan, zo goed mogelijk te helpen en te adviseren. Zodat u, wanneer u over enige tijd voor de eerste keer de deur van uw droomhuis opendoet, kunt terugkijken op een geslaagde transactie.

Onafhankelijke NVM-aankoopmakelaar in Nijmegen

Als u een huis wilt kopen krijgt u in de meeste gevallen te maken met de makelaar van de verkopende partij. Deze verkoopmakelaar behartigt echter niet úw belang, maar alleen dat van de verkoper. Veel mensen zijn zich dat onvoldoende bewust. Daarom is het altijd verstandig een eigen, onafhankelijke adviseur in de arm te nemen: Uw aankoopmakelaar.

U kunt erop vertrouwen dat onze aankoopmakelaars tijdens de onderhandelingen voor u tot het uiterste gaat om voor u de beste prijs te realiseren!

Het is mogelijk om een aankoopmakelaar van Beaufort Makelaars in te schakelen om uw droomhuis voor u te gaan zoeken via een zoekopdracht en u vervolgens te begeleiden gedurende het volledige traject. Maar het kan ook dat u zelf al een woning op het oog heeft en op het punt om een van de grootste aankopen in uw leven te doen. Daarom maken wij voor u graag een offerte op maat passend bij uw situatie. Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvend informatiegesprek of een prijsopgave.

Wat kan een NVM-aankoopmakelaar in Nijmegen voor u betekenen?

 • inspecteert de bouwkundige staat, doet onderzoek naar erfdienstbaarheden, e.d.
 • adviseert u of een bouwkundige keuring noodzakelijk is.
 • geeft u inzicht in de waarde van de woning.
 • heeft kennis van de huizenmarkt, omgeving en lokale regelgeving.
 • bepaalt samen met u de strategie om de woning te kunnen kopen.
 • voert deskundige onderhandelingen om de verkoopprijs zo laag mogelijk te krijgen.
 • genereert tijdwinst door deskundige afwikkeling van allerlei zaken.
 • is een gesprekspartner die alleen uw belang vertegenwoordigt.
 • beschikt over een netwerk dat ingeschakeld kan worden. Bijvoorbeeld als u een taxateur nodig heeft, een hypotheekadvies of een notaris die snel kan schakelen.
 • let op ontbindende voorwaarden, speciale clausules en boetebedingen.
 • controleert de notariële akte van levering en de afrekening van de notaris.
 • inspecteert met u de woning voor de overdracht bij de notaris noteert voor u de meterstanden.

Keer op keer slagen wij erin om voor onze opdrachtgevers de beste prijs te realiseren. Niet voor niets blijkt uit doorlopende klanttevredenheidsonderzoeken dat onze opdrachtgevers zeer tevreden zijn over onze dienstverlening.

Meestal begeleiden we onze klanten met een complete dienstverlening in het volledige traject. Bent u geïnteresseerd in deeldiensten? Informeert u naar de mogelijkheden en de tarieven.

Let op, wij garanderen dat wij onze kosten voor u terug verdienen!

Beaufort Makelaars: uw aankoopmakelaar in Nijmegen e.o.

Onze aankoopmakelaars zijn actief in onder andere de volgende gebieden: NijmegenBeuningenWijchen, Bergharen, Heilig LandstichtingBerg en Dal, Beek, Beek-UbbergenGroesbeekMalden, Heumen, OverasseltNederasseltMolenhoekMook, Middelaar, Cuijk, Linden, Beers, Haps, Grave, Escharen, Ooij, Leuth, Kekerdom, Millingen aan de Rijn, Lent, Nijmegen-Noord, Oosterhout, Bemmel, Weurt, Druten, Deest, Puijfluik, Hernen, Batenburg. Kortom: de gehele regio rondom Nijmegen!

 • Wij maken deel uit van de NVM, de grootste branchevereniging in de makelaardij.
 • Al onze makelaars hebben een gedegen opleiding genoten en zijn verplicht door de vastgestelde educatieverplichting hun kennis op peil te houden.
 • Onze makelaars moeten de gedragsregels van de NVM erecode naleven.
 • Als NVM lid hebben wij exclusief toegang tot Funda (Nederlands marktleider op gebied van huizensites) en kunnen wij uw woning of bedrijfsruimte hierop adverteren.
 • Als NVM lid brengen wij uw woning of bedrijfsruimte via het centrale uitwisselingssysteem nationaal (en eventueel internationaal) onder de aandacht bij onze collega’s en woningzoekers.
 • Onze makelaar is een bekwame adviseur, weet wat er speelt op de woningmarkt en heeft kennis van alle aspecten van aan- en verkoop en juridische haken en ogen.
 • Als een ervaren onderhandelaar zijn wij in staat uw woning tegen de beste prijs te verkopen.
 • Als opdrachtgever kunt u voor klachten of geschillen terecht bij de afdeling Consumentenvoorlichting of geschillencommissie van de NVM.
 • Wij hebben een verplichte beroepsaansprakelijkheidsverzekering waardoor wij geen financiële risico’s lopen. Dat is voor u ook belangrijk.

Voor meer informatie, een offerte of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 024-3606900

klantwaarderingen
 • De mensen bij Beaufort Makelaars zijn kundig, zakelijk, vriendelijk en verlenen prima service. Ze nemen de tijd om je goed te informeren en onduidelijkheden uit te leggen en denken erg mee met de belangen van de klant. Ze zijn goed bereikbaar en komen hun afspraken na. Ik kan beaufort Makelaars ten zeerste aanbevelen.
  Verkoper van Valkenburgseweg 26, Nijmegen
 • Beaufort Makelaars is een betrouwbare partner gebleken bij de verkoop van ons appartement. Geduldig en deskundig. Suzanne, Lennard en Frans bedankt!

  Verkoper van Tollensstraat 217, Nijmegen
 • Wij zijn erg tevreden met onze makelaar die naar ons toe steeds duidelijk is geweest over de mogelijkheden en heel correct de huisbezichtigingen heeft gedaan. Daarnaast heeft onze makelaar ons ook voorzien van de nodige informatie tijdens de overdracht van het huis, iets wat eigenlijk buiten hem omging en waar wij hem zeer erkentelijk voor zijn.

  Verkoper van Burg. Raijmakerslaan 53, Grave
 • Deskundig, zorgvuldig en actief betrokken. Prettig in de omgang en duidelijke communicatie. Zeker aan te bevelen.

  Verhuurder van Gorisstraat 3, Nijmegen
 • Belangrijk is, zoals al vele jaren, dat de makelaar regelmatig met zijn opdrachtgever communiceert over de voortgang van het verkoop- of aankoopproces.

  Verkoper van Gen. Foulkesweg 305, Wageningen
 • Goede prijs kwaliteitsverhouding. Grondig kennis van zaken. Prima begeleiding van de bezichtiging tot de sleuteloverdracht.

  Verkoper van Aldenhof 5006, Nijmegen
 • Hard werkende en deskundige makelaar, proactieve houding. Woning binnen een relatief korte tijdsbestek verkocht voor een realistische verkoopprijs.

  Verkoper van Aldenhof 5114, Nijmegen
 • Ik had een lastig te verkopen object. En de makelaar heeft echt zijn best gedaan, zelfs met de huurders die ik had in het verleden, heeft hij tips en adviezen gegeven. Ik ben dik tevreden met deze makelaar.

  Verkoper van Wilhelminastraat 30A, Duiven
 • Beaufort Makelaar bleken zeer deskundig en daardoor was de klus zo geklaard! Ik zou hen bij iedereen willen aanbevelen!

  Verkoper van Aubadestraat 25, Nijmegen
 • Ik ben erg tevreden over de dienstverlening van Beaufort Makelaars. Uitstekende service op alle vlakken: prijs/kwaliteit, onderhandelingen, kennis van de markt en bouwkundige kennis. Niet voor niets ook in de arm genomen als aankoopmakelaar.

  Verkoper van Dominicanenstraat 74, Nijmegen
 • Grote deskundigheid en betrokkenheid. Heeft ons zeer deskundig begeleid in het verkoopproces. De makelaar was gedreven om tot een goed resultaat te komen. Was altijd bereid vragen te beantwoorden, zowel die van ons als verkoper maar ook die van (potentiele) kopers.

  Verkoper van Dorpstraat 21, Beugen
 • Beaufort Makelaars kan ik zeker aanraden bij mensen. Ze zijn deskundig, correct, komen afspraken na, goede communicatie met terugkoppeling bij een bezichtiging, goed bereikbaar en doortastend.

  Verkoper van Emmalaan 8, Berg en Dal
 • Het uitvoeren van een taxatie voor het vaststellen van de verkoopprijs. Zeer goede uitleg hoe dat de verkoopprijs tot stand is gekomen. Goede en permante aanwezigheid van de makelaar bij de vele bezichtigingen. Wij zijn zeer tevreden over zijn onderhandel deskundigheid

  Verkoper van Erlecomsedam 12A, Ooij
 • Vanaf het eerste moment verliep alle contact erg soepel en er werd in veel dingen meegedacht. In alle opzichten, zowel bij de verkoop van onze woning, als bij de aankoop van onze nieuwe woning, voldeed Beaufort aan al onze verwachtingen. Wij zouden Beaufort dan ook aan iedereen aanbevelen.

  Verkoper van Pink Floydstraat 53, Lent
 • Beaufort Makelaars is eerlijk geeft helder advies, maar laat ook duidelijk de besluitvorming bij de verkoper liggen. Geen 8 tot 5 mentaliteit, maar is ook daarbuiten goed bereikbaar. Gaat door waar nodig, levert kwaliteit en komt afspraken na. Geeft een duidelijke terugkoppeling van de bezichtigingen en belt achter potentiële kopers aan.

  Verkoper van Oude Kleefsebaan 91, Berg en Dal

Meer weten over Beaufort makelaars Nijmegen?

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze NVM makelaars. U kunt dan vrijblijvend kennismaken met ons kantoor en onze diensten. Daarnaast kunt u alle vragen stellen met betrekking tot de verkoopaankoop huur, verhuur of taxatie van uw huis.

Neem vrijblijvend contact op met een van onze makelaars op 024-3606900.