Open dagen Beaufort Makelaars

banner-aankondiging-emagazine-nvm-regio-nijmegenInteresse in een nieuwe woning? De eerstvolgende Beaufort Open Huizen Dag zal plaatsvinden op zaterdag 3 oktober 2015. Daarna is er in het voorjaar van 2016 voor een tweede maal een Beaufort Open Huizen Dag. De Beaufort Open Huizen dagen bieden u vele kansen!

Op deze dagen kunt u tussen 11.00 en 15.00 uur veel huizen zonder afspraak vrijblijvend bezichtigen. Een goede kans om u breed te oriënteren.

Bezoeken van Open Huis? 
Kijk op funda.nl welke huizen meedoen met de Beaufort Open Huizen Dag (Open Huizen route) en stippel uw route uit. U bezoekt een Open Huis gratis en vrijblijvend.

Leuk huis gezien?
Schakel dan een Beaufort-aankoopmakelaar in. Hij of zij brengt u op de hoogte van de kansen die de huizenmarkt op dit moment biedt en uw regionale situatie. Daarnaast bespaart een Beaufort-aankoopmakelaar u tijd, geld

Tips bezoek Beaufort Open Huizen Dag
Tijdens Beaufort Open Huizen Dag kunt u vrijblijvend alle deelnemende huizen zonder afspraak bezoeken. De deelnemende huizen vindt u op funda. Bij het bezoek aan het huis is de eigenaar van het huis aanwezig, zodat u zelf naar de ervaringen van de bewoner kunt vragen.

Onderstaande tips kunt u gebruiken als voorbereiding voor de Beaufort Open Huizen Dag. Download eventueel het bezichtigingsverslag om aantekeningen te maken van het bezochte huis.

Vooraf doen

  • Stel een wensenlijst op, zoals het aantal slaapkamers, afstand woon-werkverkeer, winkels en scholen.
  • Bekijk de financiële mogelijkheden.
  • Oriënteer op funda naar woningen die meedoen aan de Beaufort Open Huizen Dag en in aanmerking komen qua prijs en locatie.
  • Bekijk in de week voor de Beaufort Open Huizen Dag de omgeving. Hoe ziet het er ’s avonds uit?

Op de Beaufort Open Huizen Dag zelf

  • Stel een maximum aan het aantal te bezoeken huizen.
  • Stippel een handige route uit.
  • Beperk het bezoek tot een maximum tijd.
  • Ga gewoon weg als de eerste indruk niet goed is.

Wanneer u een leuk open huis heeft gezien en verder wilt met dit huis, neem dan bij een tweede bezichtiging een Beaufort aankoopmakelaar mee.

Relevante blogs

NHG kostengrens blijft op € 245.000,-

Het Waarborgfonds Eigen Woningen (WEW) heeft een akkoord gesloten met minister Blok over de kostengrens voor de Nationale Hypotheek Garantie ... Lees verder

NVM open Huizen Dag 2 april 2016

Beste woningzoeker, Interesse in een nieuwe woning? De eerstvolgende NVM Open Huizen Dag is op Zaterdag 2 april 2016. Op ... Lees verder

Kantoor Graafse Poort Nijmegen wordt woonflat

De Graafse Poort aan de Graafseweg in Nijmegen wordt omgebouwd tot appartementencomplex. In dit gebouw in de wijk Bottendaal komen ... Lees verder