Op zoek naar een makelaar in Nijmegen Ooyse Schependom?

Wilt u onze volledige aandacht? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u!

Kwaliteit, vertrouwen & zekerheid

NVM Makelaar

Maak vrijblijvend een afspraak

No cure-no pay

Klanten geven ons een 8.9

Makelaar in Nijmegen Ooyse Schependom gezocht?

Aan de Noord-Oost kant van Nijmegen, grenzend aan de gemeente Ubbergen, ligt de wijk Ooyse Schependom. Het merendeel van het gebied is natuurgebied, afgewisseld met landbouw en is prachtig gelegen in de Ooijpolder aan De Waal. Aan deze rivier is zelfs een aantal strandjes gelegen. Aan de Nijmeegse heuvelrug, grenzend aan het stadscentrum, zijn twee straten met woningen en ook aan de Ooysedijk staan enkele woningen. In totaal wonen er zo’n 250 mensen in deze wijk.

Wonen in Nijmegen Ooyse Schependom

De buurt Ooyse Schependom is gelegen in de wijk Nijmegen-Oost in de gemeente Nijmegen en bestrijkt een gebied van 110 hectare, waarvan 28 hectare aan meren, sloten en andere wateren. Per vierkante kilometer wonen er gemiddeld 280 personen.

In ’t Meertje (een inham bij de Waal) liggen enkele woonboten. De Ooyse Schependom ligt geïsoleerd van de rest van de stad, doordat het aan de andere kant ligt van de Waalbrug en de Ubbergseweg. Deze wegen liggen hoger dan de huizen en woonboten van het Ooyse Schependom en vormen daardoor een barrière tussen deze wijk en de rest van de Nijmegen.

Offerte voor een makelaar in Nijmegen Ooyse Schependom in slechts 60 seconden

Afspraak maken

De belangrijkste voordelen:

  • Wij maken deel uit van de NVM, de grootste branchevereniging in de makelaardij.
  • Al onze makelaars hebben een gedegen opleiding genoten en zijn verplicht door de vastgestelde educatieverplichting hun kennis op peil te houden.
  • Onze makelaars moeten de gedragsregels van de NVM erecode naleven.
  • Als NVM lid hebben wij exclusief toegang tot Funda (Nederlands marktleider op gebied van huizensites) en kunnen wij uw woning hierop adverteren.
  • Als NVM lid brengen wij uw woning via het centrale uitwisselingssysteem nationaal (en eventueel internationaal) onder de aandacht bij onze collega’s en woningzoekers.
  • Onze makelaar uit Nijmegen Ooyse Schependom is een bekwame adviseur, weet wat er speelt op de woningmarkt en heeft kennis van alle aspecten van aan- en verkoop en juridische haken en ogen.
  • Onze makelaars uit regio Nijmegen Ooyse Schependom werken permanent mee aan een klant-tevredenheidsonderzoek.
  • Als een ervaren onderhandelaar zijn wij in staat uw woning tegen de beste prijs te verkopen.
  • Als opdrachtgever kunt u voor klachten of geschillen terecht bij de afdeling Consumentenvoorlichting of geschillencommissie van de NVM.
  • Wij hebben een verplichte beroepsaansprakelijkheidsverzekering waardoor wij geen financiële risico’s lopen. Dat is voor u ook belangrijk.
Voor meer informatie, een offerte of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 024-3606900

Klantwaardering

Offerte voor een makelaar in Nijmegen Ooyse Schependom in slechts 60 seconden

Afspraak maken

Vrijblijvend een afspraak met een makelaar in Nijmegen Ooyse Schependom

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze NVM makelaars uit Nijmegen Ooyse Schependom. U kunt dan vrijblijvend kennismaken met ons kantoor en onze diensten. Daarnaast kunt u alle vragen stellen met betrekking tot de verkoop, aankoop huur, verhuur of taxatie van uw huis.

Neem vrijblijvend contact op met een van onze makelaars op 024-3606900.