Op zoek naar een makelaar in Nijmegen Oost?

Wilt u onze volledige aandacht? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u!

Kwaliteit, vertrouwen & zekerheid

NVM Makelaar

Maak vrijblijvend een afspraak

No cure-no pay

Klanten geven ons een 8.9

Makelaar in Nijmegen Oost gezocht?

Nijmegen-Oost is een levendig stadsdeel met veel historie. De wijk kenmerkt zich door woningbouw van voor of vlak na de tweede wereldoorlog. Behalve Altrade, Galgenveld en Bottendaal bestaat Nijmegen Oost uit de wijken Hengstdal, Hunnerberg, Kwakkenberg, Groenewoud en Ooyse Schependom. In de wijken Altrade, Galgenveld en Bottendaal wonen veel studenten. In totaal wonen er ca. 30.000 mensen in Nijmegen Oost.

19e-eeuws Nijmegen Oost

Voor een groot gedeelte ligt Nijmegen-oost in het gebied van de negentiende-eeuwse stadsuitleg, dat als Gemeentelijk Beschermd Stadsbeeld is aangewezen, maar inmiddels ook als Rijksbeschermd Stadsgezicht. Het beschermde gebied heeft een oppervlakte van bijna 100 hectare en heeft betrekking op de singels, zoals Nassausingel, Van Schaeck Mathonsingel, Oranjesingel en Sint Canisiussingel, met daar omheen de Graafseweg, Sint Annastraat, Groesbeekseweg en Berg en Dalseweg met het Keizer Karelplein als het opvallendste elementen in het gebied.

Veelzijdig wonen in Nijmegen Oost

Aan het einde van de 19e eeuw is een groots stedenbouwkundig plan ontworpen voor Nijmegen Oost door de architect L.A. Brouwer, waarbij het vele groen in de stad een plaats kreeg, zoals het Kronenburgerpark, de imposante bomenrijen langs de singels en het Hunnerpark. Naar het voorbeeld van Parijs kwamen er ruime en statige straten, pleinen en parken en werden er, in een relatief korte tijd, diverse villa’s en vooral grote aantallen, in rijen aaneen geschakelde, herenhuizen gebouwd. Ook aan de tussenliggende straten werd met zorg vorm gegeven met veel in het oog springende panden op hoeken of aan zichtlijnen, voorzien van torentjes of andere accenten. Ook werden de voorname woonhuizen voorzien van decoratieve elementen zoals erkers, balkons, kroonlijsten en serres. Vaak zijn deze elementen voorzien van fraai houtsnijwerk of ornamenten van natuursteen. Karakteristiek voor het stadsbeeld zijn ook de smeedijzeren tuinhekken langs de straten. Verspreid over het gebied werden er ook kerken, scholen en winkels gebouwd.

Nijmegen Oost, een wijk met karakter

Nijmegen Oost is dus een stadsdeel met een rijk verleden, met daarnaast een plaats waar veel mensen graag willen wonen. Het is een buurt met karakter en sfeervolle huizen. Het leefklimaat is er goed en de wijken in dit stadsdeel hebben een uitstraling. Je vindt er naast die bijzondere gebouwen gezellige kroegjes, bijzondere restaurants, eetcafés, leuke winkeltjes en is het ’t thuisfront van vele studenten die vaak in grote historische panden wonen.

 

Makelaar Nijmegen Oost

Offerte voor een makelaar in Nijmegen Oost in slechts 60 seconden

Afspraak maken

De belangrijkste voordelen:

  • Wij maken deel uit van de NVM, de grootste branchevereniging in de makelaardij.
  • Al onze makelaars hebben een gedegen opleiding genoten en zijn verplicht door de vastgestelde educatieverplichting hun kennis op peil te houden.
  • Onze makelaars moeten de gedragsregels van de NVM erecode naleven.
  • Als NVM lid hebben wij exclusief toegang tot Funda (Nederlands marktleider op gebied van huizensites) en kunnen wij uw woning hierop adverteren.
  • Als NVM lid brengen wij uw woning via het centrale uitwisselingssysteem nationaal (en eventueel internationaal) onder de aandacht bij onze collega’s en woningzoekers.
  • Onze makelaar uit Nijmegen Oost is een bekwame adviseur, weet wat er speelt op de woningmarkt en heeft kennis van alle aspecten van aan- en verkoop en juridische haken en ogen.
  • Onze makelaars uit regio Nijmegen Oost werken permanent mee aan een klant-tevredenheidsonderzoek.
  • Als een ervaren onderhandelaar zijn wij in staat uw woning tegen de beste prijs te verkopen.
  • Als opdrachtgever kunt u voor klachten of geschillen terecht bij de afdeling Consumentenvoorlichting of geschillencommissie van de NVM.
  • Wij hebben een verplichte beroepsaansprakelijkheidsverzekering waardoor wij geen financiële risico’s lopen. Dat is voor u ook belangrijk.
Voor meer informatie, een offerte of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 024-3606900

Klantwaardering

Offerte voor een makelaar in Nijmegen Oost in slechts 60 seconden

Afspraak maken

Vrijblijvend een afspraak met een makelaar in Nijmegen Oost

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze NVM makelaars uit Nijmegen Oost. U kunt dan vrijblijvend kennismaken met ons kantoor en onze diensten. Daarnaast kunt u alle vragen stellen met betrekking tot de verkoop, aankoop huur, verhuur of taxatie van uw huis.

Neem vrijblijvend contact op met een van onze makelaars op 024-3606900.