Op zoek naar een makelaar in Nijmegen Oost?

Wilt u onze volledige aandacht? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u!

Kwaliteit, vertrouwen & zekerheid

NVM Makelaar

Maak vrijblijvend een afspraak

No cure-no pay

Klanten geven ons een 8.9

Makelaar in Nijmegen Oost gezocht?

Nijmegen-Oost is een levendig stadsdeel met veel historie. De wijk kenmerkt zich door woningbouw van voor of vlak na de tweede wereldoorlog. Behalve Altrade, Galgenveld en Bottendaal bestaat Nijmegen Oost uit de wijken Hengstdal, Hunnerberg, Kwakkenberg, Groenewoud en Ooyse Schependom. In de wijken Altrade, Galgenveld en Bottendaal wonen veel studenten. In totaal wonen er ca. 30.000 mensen in Nijmegen Oost.

19e-eeuws Nijmegen Oost

Voor een groot gedeelte ligt Nijmegen-oost in het gebied van de negentiende-eeuwse stadsuitleg, dat als Gemeentelijk Beschermd Stadsbeeld is aangewezen, maar inmiddels ook als Rijksbeschermd Stadsgezicht. Het beschermde gebied heeft een oppervlakte van bijna 100 hectare en heeft betrekking op de singels, zoals Nassausingel, Van Schaeck Mathonsingel, Oranjesingel en Sint Canisiussingel, met daar omheen de Graafseweg, Sint Annastraat, Groesbeekseweg en Berg en Dalseweg met het Keizer Karelplein als het opvallendste elementen in het gebied.

Veelzijdig wonen in Nijmegen Oost

Aan het einde van de 19e eeuw is een groots stedenbouwkundig plan ontworpen voor Nijmegen Oost door de architect L.A. Brouwer, waarbij het vele groen in de stad een plaats kreeg, zoals het Kronenburgerpark, de imposante bomenrijen langs de singels en het Hunnerpark. Naar het voorbeeld van Parijs kwamen er ruime en statige straten, pleinen en parken en werden er, in een relatief korte tijd, diverse villa’s en vooral grote aantallen, in rijen aaneen geschakelde, herenhuizen gebouwd. Ook aan de tussenliggende straten werd met zorg vorm gegeven met veel in het oog springende panden op hoeken of aan zichtlijnen, voorzien van torentjes of andere accenten. Ook werden de voorname woonhuizen voorzien van decoratieve elementen zoals erkers, balkons, kroonlijsten en serres. Vaak zijn deze elementen voorzien van fraai houtsnijwerk of ornamenten van natuursteen. Karakteristiek voor het stadsbeeld zijn ook de smeedijzeren tuinhekken langs de straten. Verspreid over het gebied werden er ook kerken, scholen en winkels gebouwd.

Nijmegen Oost, een wijk met karakter

Nijmegen Oost is dus een stadsdeel met een rijk verleden, met daarnaast een plaats waar veel mensen graag willen wonen. Het is een buurt met karakter en sfeervolle huizen. Het leefklimaat is er goed en de wijken in dit stadsdeel hebben een uitstraling. Je vindt er naast die bijzondere gebouwen gezellige kroegjes, bijzondere restaurants, eetcafés, leuke winkeltjes en is het ’t thuisfront van vele studenten die vaak in grote historische panden wonen.

 

Offerte voor een makelaar in Nijmegen Oost in slechts 60 seconden

Afspraak maken

De belangrijkste voordelen:

 • Wij maken deel uit van de NVM, de grootste branchevereniging in de makelaardij.
 • Al onze makelaars hebben een gedegen opleiding genoten en zijn verplicht door de vastgestelde educatieverplichting hun kennis op peil te houden.
 • Onze makelaars moeten de gedragsregels van de NVM erecode naleven.
 • Als NVM lid hebben wij exclusief toegang tot Funda (Nederlands marktleider op gebied van huizensites) en kunnen wij uw woning hierop adverteren.
 • Als NVM lid brengen wij uw woning via het centrale uitwisselingssysteem nationaal (en eventueel internationaal) onder de aandacht bij onze collega’s en woningzoekers.
 • Onze makelaar uit Nijmegen Oost is een bekwame adviseur, weet wat er speelt op de woningmarkt en heeft kennis van alle aspecten van aan- en verkoop en juridische haken en ogen.
 • Onze makelaars uit regio Nijmegen Oost werken permanent mee aan een klant-tevredenheidsonderzoek.
 • Als een ervaren onderhandelaar zijn wij in staat uw woning tegen de beste prijs te verkopen.
 • Als opdrachtgever kunt u voor klachten of geschillen terecht bij de afdeling Consumentenvoorlichting of geschillencommissie van de NVM.
 • Wij hebben een verplichte beroepsaansprakelijkheidsverzekering waardoor wij geen financiële risico’s lopen. Dat is voor u ook belangrijk.
Voor meer informatie, een offerte of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 024-3606900
klantwaarderingen
 • De mensen bij Beaufort Makelaars zijn kundig, zakelijk, vriendelijk en verlenen prima service. Ze nemen de tijd om je goed te informeren en onduidelijkheden uit te leggen en denken erg mee met de belangen van de klant. Ze zijn goed bereikbaar en komen hun afspraken na. Ik kan beaufort Makelaars ten zeerste aanbevelen.

  Verkoper van Valkenburgseweg 26, Nijmegen
 • Beaufort Makelaars is een betrouwbare partner gebleken bij de verkoop van ons appartement. Geduldig en deskundig. Suzanne, Lennard en Frans bedankt!

  Verkoper van Tollensstraat 217, Nijmegen
 • Wij zijn erg tevreden met onze makelaar die naar ons toe steeds duidelijk is geweest over de mogelijkheden en heel correct de huisbezichtigingen heeft gedaan. Daarnaast heeft onze makelaar ons ook voorzien van de nodige informatie tijdens de overdracht van het huis, iets wat eigenlijk buiten hem omging en waar wij hem zeer erkentelijk voor zijn.

  Verkoper van Burg. Raijmakerslaan 53, Grave
 • Deskundig, zorgvuldig en actief betrokken. Prettig in de omgang en duidelijke communicatie. Zeker aan te bevelen.

  Verhuurder van Gorisstraat 3, Nijmegen
 • Belangrijk is, zoals al vele jaren, dat de makelaar regelmatig met zijn opdrachtgever communiceert over de voortgang van het verkoop- of aankoopproces.

  Verkoper van Gen. Foulkesweg 305, Wageningen
 • Goede prijs kwaliteitsverhouding. Grondig kennis van zaken. Prima begeleiding van de bezichtiging tot de sleuteloverdracht.

  Verkoper van Aldenhof 5006, Nijmegen
 • Hard werkende en deskundige makelaar, proactieve houding. Woning binnen een relatief korte tijdsbestek verkocht voor een realistische verkoopprijs.

  Verkoper van Aldenhof 5114, Nijmegen
 • Ik had een lastig te verkopen object. En de makelaar heeft echt zijn best gedaan, zelfs met de huurders die ik had in het verleden, heeft hij tips en adviezen gegeven. Ik ben dik tevreden met deze makelaar.

  Verkoper van Wilhelminastraat 30A, Duiven
 • Beaufort Makelaar bleken zeer deskundig en daardoor was de klus zo geklaard! Ik zou hen bij iedereen willen aanbevelen!

  Verkoper van Aubadestraat 25, Nijmegen
 • Ik ben erg tevreden over de dienstverlening van Beaufort Makelaars. Uitstekende service op alle vlakken: prijs/kwaliteit, onderhandelingen, kennis van de markt en bouwkundige kennis. Niet voor niets ook in de arm genomen als aankoopmakelaar.

  Verkoper van Dominicanenstraat 74, Nijmegen
 • Grote deskundigheid en betrokkenheid. Heeft ons zeer deskundig begeleid in het verkoopproces. De makelaar was gedreven om tot een goed resultaat te komen. Was altijd bereid vragen te beantwoorden, zowel die van ons als verkoper maar ook die van (potentiele) kopers.

  Verkoper van Dorpstraat 21, Beugen
 • Beaufort Makelaars kan ik zeker aanraden bij mensen. Ze zijn deskundig, correct, komen afspraken na, goede communicatie met terugkoppeling bij een bezichtiging, goed bereikbaar en doortastend.

  Verkoper van Emmalaan 8, Berg en Dal
 • Het uitvoeren van een taxatie voor het vaststellen van de verkoopprijs. Zeer goede uitleg hoe dat de verkoopprijs tot stand is gekomen. Goede en permante aanwezigheid van de makelaar bij de vele bezichtigingen. Wij zijn zeer tevreden over zijn onderhandel deskundigheid

  Verkoper van Erlecomsedam 12A, Ooij
 • Vanaf het eerste moment verliep alle contact erg soepel en er werd in veel dingen meegedacht. In alle opzichten, zowel bij de verkoop van onze woning, als bij de aankoop van onze nieuwe woning, voldeed Beaufort aan al onze verwachtingen. Wij zouden Beaufort dan ook aan iedereen aanbevelen.

  Verkoper van Pink Floydstraat 53, Lent
 • Beaufort Makelaars is eerlijk geeft helder advies, maar laat ook duidelijk de besluitvorming bij de verkoper liggen. Geen 8 tot 5 mentaliteit, maar is ook daarbuiten goed bereikbaar. Gaat door waar nodig, levert kwaliteit en komt afspraken na. Geeft een duidelijke terugkoppeling van de bezichtigingen en belt achter potentiële kopers aan.

  Verkoper van Oude Kleefsebaan 91, Berg en Dal

Offerte voor een makelaar in Nijmegen Oost in slechts 60 seconden

Afspraak maken

Vrijblijvend een afspraak met een makelaar in Nijmegen Oost

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze NVM makelaars uit Nijmegen Oost. U kunt dan vrijblijvend kennismaken met ons kantoor en onze diensten. Daarnaast kunt u alle vragen stellen met betrekking tot de verkoop, aankoop huur, verhuur of taxatie van uw huis.

Neem vrijblijvend contact op met een van onze makelaars op 024-3606900.