Op zoek naar een makelaar in Nijmegen Hunnerberg?

Wilt u onze volledige aandacht? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u!

Kwaliteit, vertrouwen & zekerheid

NVM Makelaar

Maak vrijblijvend een afspraak

No cure-no pay

Klanten geven ons een 8.9

Makelaar in Nijmegen Hunnerberg gezocht?

De wijk Hunnerberg ligt aan de buitenste rand van het stadsdeel Nijmegen-Oost. Planmatige nieuwbouw wordt in deze wijk afgewisseld met historische oudbouw. Dit zorgt voor een prettige mix van bouwstijlen.

Wonen in Nijmegen Hunnerberg

Grote 19e eeuwse panden vindt u in het noordelijke deel van Hunnerberg. Ten zuiden van dit gedeelte ligt een dichter bebouwd gedeelte met kleinere, particuliere huurwoningen en veel boven- en benedenwoningen. In deze buurt is ook redelijk veel bedrijvigheid te vinden. In het zuidelijkste gedeelte van de wijk bevindt zich een woonbuurt met koopwoningen.

Prettig woonklimaat in Nijmegen Hunnerberg

Aan het einde van de vorige eeuw heeft er nieuwbouw plaatsgevonden op de Kopse Hof en op het terrein van het voormalige Canisius College. De wijk heeft een gunstig woon- en leefklimaat. De wijk heeft niet veel winkels en andere voorzieningen, maar in de nabijgelegen wijken zijn veel voorzieningen.

Offerte voor een makelaar in Nijmegen Hunnerberg in slechts 60 seconden

Afspraak maken

De belangrijkste voordelen:

  • Wij maken deel uit van de NVM, de grootste branchevereniging in de makelaardij.
  • Al onze makelaars hebben een gedegen opleiding genoten en zijn verplicht door de vastgestelde educatieverplichting hun kennis op peil te houden.
  • Onze makelaars moeten de gedragsregels van de NVM erecode naleven.
  • Als NVM lid hebben wij exclusief toegang tot Funda (Nederlands marktleider op gebied van huizensites) en kunnen wij uw woning hierop adverteren.
  • Als NVM lid brengen wij uw woning via het centrale uitwisselingssysteem nationaal (en eventueel internationaal) onder de aandacht bij onze collega’s en woningzoekers.
  • Onze makelaar uit Nijmegen Hunnerberg is een bekwame adviseur, weet wat er speelt op de woningmarkt en heeft kennis van alle aspecten van aan- en verkoop en juridische haken en ogen.
  • Onze makelaars uit regio Nijmegen Hunnerberg werken permanent mee aan een klant-tevredenheidsonderzoek.
  • Als een ervaren onderhandelaar zijn wij in staat uw woning tegen de beste prijs te verkopen.
  • Als opdrachtgever kunt u voor klachten of geschillen terecht bij de afdeling Consumentenvoorlichting of geschillencommissie van de NVM.
  • Wij hebben een verplichte beroepsaansprakelijkheidsverzekering waardoor wij geen financiële risico’s lopen. Dat is voor u ook belangrijk.
Voor meer informatie, een offerte of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 024-3606900

Klantwaardering

Offerte voor een makelaar in Nijmegen Hunnerberg in slechts 60 seconden

Afspraak maken

Vrijblijvend een afspraak met een makelaar in Nijmegen Hunnerberg

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze NVM makelaars uit Nijmegen Hunnerberg. U kunt dan vrijblijvend kennismaken met ons kantoor en onze diensten. Daarnaast kunt u alle vragen stellen met betrekking tot de verkoop, aankoop huur, verhuur of taxatie van uw huis.

Neem vrijblijvend contact op met een van onze makelaars op 024-3606900.