Op zoek naar een makelaar in Nijmegen Hengstdal?

Wilt u onze volledige aandacht? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u!

Kwaliteit, vertrouwen & zekerheid

NVM Makelaar

Maak vrijblijvend een afspraak

No cure-no pay

Klanten geven ons een 8.9

Makelaar in Nijmegen Hengstdal gezocht?

Hengstdal is een wijk gelegen in het stadsdeel Oost-Nijmegen. De wijk is gebouwd tussen 1920 en 1950. Het licht glooiende karakter van de wijk is te danken aan stuwwal waar de wijk deels op is gebouwd.

Wonen in Nijmegen Hengstdal

Het noorden van de wijk is zeer gevarieerd.  Particuliere bouw, veel bedrijvigheid, studenten en starters zijn kernwoorden voor dit deel van Hengstdal. Een deel van deze wijk omvatte vroeger een gezellige volksbuurt, genaamd ‘Het rode dorp’. Eind vorige eeuw is dit gedeelte grotendeels gesloopt en vervangen door nieuwbouw.

In het zuiden van Hengstdal liggen de Bomenbuurt en de Spoorbuurt. Deze buurten worden gekenmerkt door kleine straatjes, huurwoningen en flats gecombineerd met laagbouw. Aan het begin van deze eeuw werd de nieuwe wijk Limos gebouwd. Op dit terrein waren voorheen de Krayenhoffkazerne en de Snijderskazerne gevestigd en zijn 311 woningen gebouwd.

Offerte voor een makelaar in Nijmegen Hengstdal in slechts 60 seconden

Afspraak maken

De belangrijkste voordelen:

  • Wij maken deel uit van de NVM, de grootste branchevereniging in de makelaardij.
  • Al onze makelaars hebben een gedegen opleiding genoten en zijn verplicht door de vastgestelde educatieverplichting hun kennis op peil te houden.
  • Onze makelaars moeten de gedragsregels van de NVM erecode naleven.
  • Als NVM lid hebben wij exclusief toegang tot Funda (Nederlands marktleider op gebied van huizensites) en kunnen wij uw woning hierop adverteren.
  • Als NVM lid brengen wij uw woning via het centrale uitwisselingssysteem nationaal (en eventueel internationaal) onder de aandacht bij onze collega’s en woningzoekers.
  • Onze makelaar uit Nijmegen Hengstdal is een bekwame adviseur, weet wat er speelt op de woningmarkt en heeft kennis van alle aspecten van aan- en verkoop en juridische haken en ogen.
  • Onze makelaars uit regio Nijmegen Hengstdal werken permanent mee aan een klant-tevredenheidsonderzoek.
  • Als een ervaren onderhandelaar zijn wij in staat uw woning tegen de beste prijs te verkopen.
  • Als opdrachtgever kunt u voor klachten of geschillen terecht bij de afdeling Consumentenvoorlichting of geschillencommissie van de NVM.
  • Wij hebben een verplichte beroepsaansprakelijkheidsverzekering waardoor wij geen financiële risico’s lopen. Dat is voor u ook belangrijk.
Voor meer informatie, een offerte of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 024-3606900

Klantwaardering

Offerte voor een makelaar in Nijmegen Hengstdal in slechts 60 seconden

Afspraak maken

Vrijblijvend een afspraak met een makelaar in Nijmegen Hengstdal

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze NVM makelaars uit Nijmegen Hengstdal. U kunt dan vrijblijvend kennismaken met ons kantoor en onze diensten. Daarnaast kunt u alle vragen stellen met betrekking tot de verkoop, aankoop huur, verhuur of taxatie van uw huis.

Neem vrijblijvend contact op met een van onze makelaars op 024-3606900.