Op zoek naar een makelaar in Nijmegen Groenewoud?

Wilt u onze volledige aandacht? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u!

Kwaliteit, vertrouwen & zekerheid

NVM Makelaar

Maak vrijblijvend een afspraak

No cure-no pay

Klanten geven ons een 8.9

Makelaar in Nijmegen Groenewoud gezocht?

In het zuidoosten van de Nijmegen-Oost ligt de wijk Groenewoud. De wijk heeft zijn naam te danken aan het vele groen in de de omgeving. Dit is met name te danken aan de aanwezigheid van landelijke gebieden en bos ten zuiden van de d’Almarasweg. Daarnaast bevindt de Albertinum-kloostertuin zich in deze wijk en zijn er  vele particuliere tuinen die uitstekend worden onderhouden.

Wonen in Nijmegen Groenewoud

Groenewoud kan worden opgedeeld in drie karakteristieke deelgebieden. Allereerst het gebied tussen de Groenewoudseweg en Spoorkuil met diverse statige herenhuizen. Het tweede gedeelte bestaat uit bijzondere bebouwing, waaronder het NS-station en de voormalige brandweerkazerne. Het derde gebied bestaat uit de oorspronkelijke woonwijk, daterend uit de jaren 1956-1966. In eerste instantie werd het bouwplan ‘Albertinum’ genoemd, waarna de wijk de naam ‘Groenewoud’ kreeg.

In de wijk vindt u naast een variatie van bungalows en rijwoningen ook enkele blokken met etagewoningen. Qua koopwoningen is er veelal sprake van laagbouw, vaak voorzien van platte daken. Tenslotte bestaat Groenewoud uit landelijk gebied en bos.

Groenewoud heeft een klein aantal buurtvoorzieningen en horecagelegenheden. Daarnaast is de wijk prima bereikbaar gezien de uitvalswegen in de buurt en de aanwezigheid van NS-station Heijendaal.

 

 

 

Offerte voor een makelaar in Nijmegen Groenewoud in slechts 60 seconden

Afspraak maken

De belangrijkste voordelen:

  • Wij maken deel uit van de NVM, de grootste branchevereniging in de makelaardij.
  • Al onze makelaars hebben een gedegen opleiding genoten en zijn verplicht door de vastgestelde educatieverplichting hun kennis op peil te houden.
  • Onze makelaars moeten de gedragsregels van de NVM erecode naleven.
  • Als NVM lid hebben wij exclusief toegang tot Funda (Nederlands marktleider op gebied van huizensites) en kunnen wij uw woning hierop adverteren.
  • Als NVM lid brengen wij uw woning via het centrale uitwisselingssysteem nationaal (en eventueel internationaal) onder de aandacht bij onze collega’s en woningzoekers.
  • Onze makelaar uit Nijmegen Groenewoud is een bekwame adviseur, weet wat er speelt op de woningmarkt en heeft kennis van alle aspecten van aan- en verkoop en juridische haken en ogen.
  • Onze makelaars uit regio Nijmegen Groenewoud werken permanent mee aan een klant-tevredenheidsonderzoek.
  • Als een ervaren onderhandelaar zijn wij in staat uw woning tegen de beste prijs te verkopen.
  • Als opdrachtgever kunt u voor klachten of geschillen terecht bij de afdeling Consumentenvoorlichting of geschillencommissie van de NVM.
  • Wij hebben een verplichte beroepsaansprakelijkheidsverzekering waardoor wij geen financiële risico’s lopen. Dat is voor u ook belangrijk.
Voor meer informatie, een offerte of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 024-3606900

Klantwaardering

Offerte voor een makelaar in Nijmegen Groenewoud in slechts 60 seconden

Afspraak maken

Vrijblijvend een afspraak met een makelaar in Nijmegen Groenewoud

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze NVM makelaars uit Nijmegen Groenewoud. U kunt dan vrijblijvend kennismaken met ons kantoor en onze diensten. Daarnaast kunt u alle vragen stellen met betrekking tot de verkoop, aankoop huur, verhuur of taxatie van uw huis.

Neem vrijblijvend contact op met een van onze makelaars op 024-3606900.