Op zoek naar een makelaar in Nijmegen Dukenburg?

Wilt u onze volledige aandacht? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u!

Kwaliteit, vertrouwen & zekerheid

NVM Makelaar

Maak vrijblijvend een afspraak

No cure-no pay

Klanten geven ons een 8.9

Makelaar in Nijmegen Dukenburg gezocht?

Nijmegen Dukenburg  is een stadsdeel aan de zuidwestkant van Nijmegen. De wijk heeft een zeer groen karakter en staat bekend als kindvriendelijk. Stadsdeel Dukenburg bestaat uit 9 verschillende wijken: Aldenhof, Lankforst, Malvert, Meijhorst, Staddijk, Tolhuis, Vogelzang, Weezenhof en Zwanenveld. In totaal wonen er ca. 25 duizend mensen in Dukenburg.

Nijmegen Dukenburg goed bereikbaar

Nijmegen Dukenburg is uitstekend bereikbaar via het spoor, buslijnen en via diverse in- en uitvalswegen. Het stadsdeel is snel bereikbaar via  de A73 en de oude rijksweg Nijmegen-sHertogenbosch (N324/Graafseweg). Het treinstation ‘Nijmegen Dukenburg’ ligt aan de spoorlijn Nijmegen-‘s-Hertogenbosch. Vanaf het naastgelegen busstation vertrekken bussen naar plaatsen in de gehele regio.

Prettig wonen in Nijmegen Dukenburg

De gemeente Nijmegen heeft er voor gekozen om dit stadsdeel op te zetten met veel groen en laagbouw. Veel van de bestaande bomenlanen en groenzone’s zijn bewaard gebleven zodat het stadsdeel van het begin af aan al een groene indruk maakte. Ook is een deel van de historische bebouwing in tact gebleven. Vanwege woningnood in de 20e eeuw  is er destijds voor gekozen om meerdere flats in de wijk te bouwen.

Voorzieningen in Dukenburg

Een belangrijke voorziening in het stadsdeel is het winkelcentrum naast Station Dukenburg. Daarnaast bevinden zich in het stadsdeel drie wijkwinkelcentra (Malvert, Meijhorst en Weezenhof), het sportfondsenbad Dukenburg, het wijkcentrum Dukenburg, Sporthal Meijhorst, meerdere gymnastiekzalen, en het Triavium (een schaatsbaan en evenementencomplex). In stadspark Staddijk ligt een groot aantal sportvelden.

Offerte voor een makelaar in Nijmegen Dukenburg in slechts 60 seconden

Afspraak maken

De belangrijkste voordelen:

  • Wij maken deel uit van de NVM, de grootste branchevereniging in de makelaardij.
  • Al onze makelaars hebben een gedegen opleiding genoten en zijn verplicht door de vastgestelde educatieverplichting hun kennis op peil te houden.
  • Onze makelaars moeten de gedragsregels van de NVM erecode naleven.
  • Als NVM lid hebben wij exclusief toegang tot Funda (Nederlands marktleider op gebied van huizensites) en kunnen wij uw woning hierop adverteren.
  • Als NVM lid brengen wij uw woning via het centrale uitwisselingssysteem nationaal (en eventueel internationaal) onder de aandacht bij onze collega’s en woningzoekers.
  • Onze makelaar uit Nijmegen Dukenburg is een bekwame adviseur, weet wat er speelt op de woningmarkt en heeft kennis van alle aspecten van aan- en verkoop en juridische haken en ogen.
  • Onze makelaars uit regio Nijmegen Dukenburg werken permanent mee aan een klant-tevredenheidsonderzoek.
  • Als een ervaren onderhandelaar zijn wij in staat uw woning tegen de beste prijs te verkopen.
  • Als opdrachtgever kunt u voor klachten of geschillen terecht bij de afdeling Consumentenvoorlichting of geschillencommissie van de NVM.
  • Wij hebben een verplichte beroepsaansprakelijkheidsverzekering waardoor wij geen financiële risico’s lopen. Dat is voor u ook belangrijk.
Voor meer informatie, een offerte of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 024-3606900

Klantwaardering

Offerte voor een makelaar in Nijmegen Dukenburg in slechts 60 seconden

Afspraak maken

Vrijblijvend een afspraak met een makelaar in Nijmegen Dukenburg

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze NVM makelaars uit Nijmegen Dukenburg. U kunt dan vrijblijvend kennismaken met ons kantoor en onze diensten. Daarnaast kunt u alle vragen stellen met betrekking tot de verkoop, aankoop huur, verhuur of taxatie van uw huis.

Neem vrijblijvend contact op met een van onze makelaars op 024-3606900.