Op zoek naar een makelaar in Nijmegen Brakkenstein ?

Wilt u onze volledige aandacht? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u!

Kwaliteit, vertrouwen & zekerheid

NVM Makelaar

Maak vrijblijvend een afspraak

No cure-no pay

Klanten geven ons een 8.9

Makelaar in Nijmegen Brakkenstein  gezocht?

Brakkenstein ligt in het zuiden van Nijmegen. Deze stadswijk heeft zijn naam te danken aan het woord ‘Bracken’, de plek waar vroeger jachthonden werden ondergebracht. Brakkenstein lag tot de jaren ’60 los van de stad en viel voorheen onder het bestuur van Hatert. In de wijk wonen tegenwoordig ruim 4.000 mensen.

Wonen in Nijmegen Brakkenstein

Na de 2e Wereldoorlog werd de huidige structuur van de wijk aangelegd. Voor die tijd vormde het gebied een agrarische buurtschap. Vooral de Kannuniken- en Dekenbuurt zijn met hun vel hofjes typisch voor die periode. Halverwege de 20e eeuw zijn ruim opgezette woonbuurten (vooral twee-onder-een-kapwoningen) en vrijstaande woningen gebouwd.

Aan de Heyendaalseweg is kleinschalige detailhandel te vinden. Daarnaast heeft Brakkenstein een klein winkelcentrum, goede wijkvoorzieningen, een basisschool, sportvoorzieningen en een speeltuin.

Offerte voor een makelaar in Nijmegen Brakkenstein  in slechts 60 seconden

Afspraak maken

De belangrijkste voordelen:

  • Wij maken deel uit van de NVM, de grootste branchevereniging in de makelaardij.
  • Al onze makelaars hebben een gedegen opleiding genoten en zijn verplicht door de vastgestelde educatieverplichting hun kennis op peil te houden.
  • Onze makelaars moeten de gedragsregels van de NVM erecode naleven.
  • Als NVM lid hebben wij exclusief toegang tot Funda (Nederlands marktleider op gebied van huizensites) en kunnen wij uw woning hierop adverteren.
  • Als NVM lid brengen wij uw woning via het centrale uitwisselingssysteem nationaal (en eventueel internationaal) onder de aandacht bij onze collega’s en woningzoekers.
  • Onze makelaar uit Nijmegen Brakkenstein  is een bekwame adviseur, weet wat er speelt op de woningmarkt en heeft kennis van alle aspecten van aan- en verkoop en juridische haken en ogen.
  • Onze makelaars uit regio Nijmegen Brakkenstein  werken permanent mee aan een klant-tevredenheidsonderzoek.
  • Als een ervaren onderhandelaar zijn wij in staat uw woning tegen de beste prijs te verkopen.
  • Als opdrachtgever kunt u voor klachten of geschillen terecht bij de afdeling Consumentenvoorlichting of geschillencommissie van de NVM.
  • Wij hebben een verplichte beroepsaansprakelijkheidsverzekering waardoor wij geen financiële risico’s lopen. Dat is voor u ook belangrijk.
Voor meer informatie, een offerte of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 024-3606900

Klantwaardering

Offerte voor een makelaar in Nijmegen Brakkenstein  in slechts 60 seconden

Afspraak maken

Vrijblijvend een afspraak met een makelaar in Nijmegen Brakkenstein 

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze NVM makelaars uit Nijmegen Brakkenstein . U kunt dan vrijblijvend kennismaken met ons kantoor en onze diensten. Daarnaast kunt u alle vragen stellen met betrekking tot de verkoop, aankoop huur, verhuur of taxatie van uw huis.

Neem vrijblijvend contact op met een van onze makelaars op 024-3606900.