Op zoek naar een makelaar in Nijmegen Bottendaal?

Wilt u onze volledige aandacht? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u!

Kwaliteit, vertrouwen & zekerheid

NVM Makelaar

Maak vrijblijvend een afspraak

No cure-no pay

Klanten geven ons een 8.9

Makelaar in Nijmegen Bottendaal gezocht?

Nijmegen Bottendaal dankt zijn naam aan een voormalig deel van de Nijmeegse vestingwerken. In het noorden grenst de wijk aan de 19e-eeuwse bebouwing rond het centrum van Nijmegen. Nieuwere woningen zijn vooral gesitueerd in het zuiden van de wijk. In totaal wonen er ruim 5000 mensen in Bottendaal.

Wonen in Nijmegen Bottendaal

Deze 19de-eeuwse wijk is onderdeel van het stadsdeel Nijmegen-Oost. Door de karakteristieke bebouwing en recente stadsvernieuwingsprojecten is de wijk sterk gevarieerd qua aanzicht. De laatste jaren zijn grote industriële panden gesloopt of geïntegreerd in nieuwe woon- en kantoorplannen. Zo won het aangepaste Dobbelmanterrein in 2009 de architectuurprijs Nijmegen.

Veel voorzieningen in Nijmegen Bottendaal

Buurtwinkels en horecagelegenheden zijn ruim vertegenwoordigd. Door de vele voorzieningen en het aangename woonklimaat is Bottendaal een van de populairste buurten in Nijmegen.  In De Burghardt van de Berghstraat kunnen bewoners terecht in wijkcentrum Burghardt en jongerencentrum Oase. Daarnaast is er in de wijk veel groen aanwezig in de vorm van buurtparkjes.

In Bottendaal  zijn er veel kleine startende bedrijven actief. Het terrein van de Dobbelmanfabriek is herontwikkeld met woningbouw en enkele buurtfuncties. Naast voldoende buurtvoorzieningen, zijn ook een ROC en het trein- en busstation onderdeel van de wijk.

Offerte voor een makelaar in Nijmegen Bottendaal in slechts 60 seconden

Afspraak maken

De belangrijkste voordelen:

  • Wij maken deel uit van de NVM, de grootste branchevereniging in de makelaardij.
  • Al onze makelaars hebben een gedegen opleiding genoten en zijn verplicht door de vastgestelde educatieverplichting hun kennis op peil te houden.
  • Onze makelaars moeten de gedragsregels van de NVM erecode naleven.
  • Als NVM lid hebben wij exclusief toegang tot Funda (Nederlands marktleider op gebied van huizensites) en kunnen wij uw woning hierop adverteren.
  • Als NVM lid brengen wij uw woning via het centrale uitwisselingssysteem nationaal (en eventueel internationaal) onder de aandacht bij onze collega’s en woningzoekers.
  • Onze makelaar uit Nijmegen Bottendaal is een bekwame adviseur, weet wat er speelt op de woningmarkt en heeft kennis van alle aspecten van aan- en verkoop en juridische haken en ogen.
  • Onze makelaars uit regio Nijmegen Bottendaal werken permanent mee aan een klant-tevredenheidsonderzoek.
  • Als een ervaren onderhandelaar zijn wij in staat uw woning tegen de beste prijs te verkopen.
  • Als opdrachtgever kunt u voor klachten of geschillen terecht bij de afdeling Consumentenvoorlichting of geschillencommissie van de NVM.
  • Wij hebben een verplichte beroepsaansprakelijkheidsverzekering waardoor wij geen financiële risico’s lopen. Dat is voor u ook belangrijk.
Voor meer informatie, een offerte of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 024-3606900

Klantwaardering

Offerte voor een makelaar in Nijmegen Bottendaal in slechts 60 seconden

Afspraak maken

Vrijblijvend een afspraak met een makelaar in Nijmegen Bottendaal

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze NVM makelaars uit Nijmegen Bottendaal. U kunt dan vrijblijvend kennismaken met ons kantoor en onze diensten. Daarnaast kunt u alle vragen stellen met betrekking tot de verkoop, aankoop huur, verhuur of taxatie van uw huis.

Neem vrijblijvend contact op met een van onze makelaars op 024-3606900.