Op zoek naar een makelaar in Nijmegen Altrade?

Wilt u onze volledige aandacht? Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u!

Kwaliteit, vertrouwen & zekerheid

NVM Makelaar

Maak vrijblijvend een afspraak

No cure-no pay

Klanten geven ons een 8.9

Makelaar in Nijmegen Altrade gezocht?

Nijmegen Altrade valt onder het gewilde stadsdeel Nijmegen-Oost. In deze levendige wijk wonen ruim 7000 mensen verdeeld over diverse buurten. Met het centrum op loopafstand en grenzend aan meerdere uitvalswegen is de wijk uitstekend bereikbaar.

Wonen in Nijmegen Altrade

In de wijk heeft door de jaren heen op meerdere plekken nieuwbouw plaatsgevonden. De oorspronkelijke bebouwing bestond veelal uit kleine industriële panden. Samen met het 19e eeuwse gedeelte aan de noordkant van de wijk bestaat Nijmegen Altrade dan ook uit een mix tussen oud en nieuwbouw.

De woonstraten en de bijbehorende openbare ruimte in de Componistenbuurt heeft een traditionele inrichting . De historische woonerven uit de jaren ’70 in de Schildersbuurt zijn uniek in Nederland.

Nijmegen Altrade, een levendige wijk

Binnen Nijmegen-Oost is dit een zeer gewilde wijk in Nijmegen. Naast hetgerenoveerde oostelijk deel van de wijk liggen in het zuiden de Schildersbuurt en de Componistenbuurt. De wijk kent relatief veel buurtvoorzieningen, middenstand en horeca waardoor er veel levendigheid is.

Offerte voor een makelaar in Nijmegen Altrade in slechts 60 seconden

Afspraak maken

De belangrijkste voordelen:

  • Wij maken deel uit van de NVM, de grootste branchevereniging in de makelaardij.
  • Al onze makelaars hebben een gedegen opleiding genoten en zijn verplicht door de vastgestelde educatieverplichting hun kennis op peil te houden.
  • Onze makelaars moeten de gedragsregels van de NVM erecode naleven.
  • Als NVM lid hebben wij exclusief toegang tot Funda (Nederlands marktleider op gebied van huizensites) en kunnen wij uw woning hierop adverteren.
  • Als NVM lid brengen wij uw woning via het centrale uitwisselingssysteem nationaal (en eventueel internationaal) onder de aandacht bij onze collega’s en woningzoekers.
  • Onze makelaar uit Nijmegen Altrade is een bekwame adviseur, weet wat er speelt op de woningmarkt en heeft kennis van alle aspecten van aan- en verkoop en juridische haken en ogen.
  • Onze makelaars uit regio Nijmegen Altrade werken permanent mee aan een klant-tevredenheidsonderzoek.
  • Als een ervaren onderhandelaar zijn wij in staat uw woning tegen de beste prijs te verkopen.
  • Als opdrachtgever kunt u voor klachten of geschillen terecht bij de afdeling Consumentenvoorlichting of geschillencommissie van de NVM.
  • Wij hebben een verplichte beroepsaansprakelijkheidsverzekering waardoor wij geen financiële risico’s lopen. Dat is voor u ook belangrijk.
Voor meer informatie, een offerte of voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 024-3606900

Klantwaardering

Offerte voor een makelaar in Nijmegen Altrade in slechts 60 seconden

Afspraak maken

Vrijblijvend een afspraak met een makelaar in Nijmegen Altrade

Maak vrijblijvend een afspraak met een van onze NVM makelaars uit Nijmegen Altrade. U kunt dan vrijblijvend kennismaken met ons kantoor en onze diensten. Daarnaast kunt u alle vragen stellen met betrekking tot de verkoop, aankoop huur, verhuur of taxatie van uw huis.

Neem vrijblijvend contact op met een van onze makelaars op 024-3606900.