Huis kopen? Ontdek de nieuwe Funda website!

Het bekendste platform voor mensen die een nieuwe woning zoeken is vernieuwd. Funda.nl is nu moderner en gebruiksvriendelijker dan ooit. De nieuwe website werkt nu ook optimaal op smartphones en tablets. Beaufort Makelaars is erg blij met de centrale rol van beeld in de nieuwe website.

Onzlogofunda-blauw-bgwit-200e ervaring is dat goede foto’s van huizen – zowel van binnen als van buiten – doorslaggevend kunnen zijn in de beslissing van kopers. Dat de nieuwe website hier nog meer aandacht voor heeft is wat ons betreft een pluspunt. Ook het verminderde gebruik van tabbladen en weergave op basis van persoonlijke voorkeuren spreekt ons, en onze klanten, ten zeerste aan.

Huis kopen in Nijmegen e.o.?

Funda wordt door onze klanten vaak gebruikt om globaal te oriënteren. Wilt u er echter van verzekerd zijn dat u zaken doet met een ervaren en betrouwbare makelaar? Bekijk dan ook eens ons huidige huizenaanbod op onze aanbodpagina. Meer weten? Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze makelaars.

Relevante blogs

Vraag naar woning overtreft het aanbod, overbieden geen uitzondering

De woningmarkt heeft weinig tot niet te lijden gehad onder de coronacrisis. Er is meer boven de vraagprijs verkocht dan ... Lees verder

Corona lijkt huizenmarkt niet te raken

Er worden nog steeds meer woningen te koop gezet en verkocht als in de weken voor de crisis. Het aantal ... Lees verder

Huizenprijzen blijven stabiel

Na ingang van de 6e week van ”social distancing” blijkt dat de woningmarkt nog steeds goed door loopt blijkt uit ... Lees verder