Huis kopen? De hypotheekrente was niet eerder zo laag!

Een betere reden om nu een huis te kopen is er niet. De hypotheekrente voBeaufort makelaars hypotheekor tien jaar vast met Nationale Hypotheek Garantie (NHG) heeft een nieuw laagterecord bereikt: 2,37 %! Het vorige record dateert van mei, toen het gemiddelde tarief 2,39 % was.

Koop uw droomhuis in regio Nijmegen

Bij Beaufort Makelaars staat een persoonlijke benadering al ruim 30 jaar hoog in het vaandel. Wij inventariseren uw woonwensen zodat we u echt goed van dienst kunnen zijn. Wij helpen u uw droomhuis te vinden of u schakelt Beaufort Makelaars als u al een huis op het oog hebt. Ondanks de lage hypotheekrente blijft het kopen van een huis natuurlijk voor bijna iedereen de grootste aankoop in hun leven. Kundige expertise en een brede kennis van de woningmarkt in Nijmegen en omgeving is dan geen overbodige luxe. Wij helpen u met het vinden van een nieuw huis en het verkopen van uw bestaande woning.

Huis verkopen?

De woningmarkt trekt aan. Hypotheken zijn momenteel dus uiterst voordelig, huizenprijzen stijgen en verkopen vinden sneller plaats. Beaufort Makelaars ziet deze trends en speelt hier op in door vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Als u uw droomhuis hebt gevonden staan wij voor u klaar om snel uw huidige woning te verkopen. Wij taxeren uw woning zodat u weet wat de mogelijkheden zijn om uw hypotheek over te sluiten. Daarnaast is Beaufort Makelaars uiterst bedreven om uw woning zo goed mogelijk in de markt te zetten. Een uitgebreid netwerk in de regio Nijmegen, slimme marketingtechnieken en een goede positie op Funda.

Financieel advies bij Beaufort Makelaars

Tien jaar vast met NHG is de meest populaire rentevaste periode. Interessant voor u, maar ook voor degene die uw huis gaat kopen. Maar waarom is dit zo? Deze lage rente heeft twee redenen. Ten eerste koopt de Europese Centrale Bank de laatste maanden veel staatsleningen en dergelijke op, waardoor er veel geld op de markt komt. Ten tweede is de concurrentie op de hypotheekmarkt toegenomen.

Bij Beaufort Makelaars kunt u terecht voor uitgebreid – maatwerk – advies op het gebied van financieringen die bij de aankoop van een huis van toepassing zijn. Dus of u nu uw droomhuis hebt gevonden en professioneel advies wenst, of juist snel uw huidige woning wenst te verkopen; bij Beaufort Makelaars bent u altijd aan het juiste adres!

Relevante blogs

Huis kopen? Meteen verduurzamen loont!

Slechts 2% van de huizenkopers gebruikt z’n hypotheek om z’n nieuwe huis te verduurzamen. Zonde, want zo’n verbouwing meefinancieren in ... Lees verder

Lagere hypotheekschuld door schenkingsvrijstelling

De belastingvrije schenking draagt bij aan een lagere gemiddelde hypotheekschuld en zorgt er, samen met de aantrekkende economie, voor dat ... Lees verder

‘Beleid Rutte III heeft plussen en minnen voor woningbezitter’

De maatregelen van het nieuwe kabinet leveren hogere woonlasten op. Daar staat tegenover dat mensen meer aan wonen kunnen besteden ... Lees verder