Fors meer woningverkopen dit jaar

De verkoop van woningen valt dit jaar hoger uit dan eerder was voorzien.Dat stelt ABN AMRO in een maandag verschenen rapport over de huizenmarkt. Niet alleen de bank, maar ook Beaufort Makelaars verwacht dat de verkoop van huizen dit jaar 15 procent hoger zal liggen dan een jaar geleden. Dit vooruitzicht is gunstig voor alle partijen. Beaufort Makelaars verwacht het komende jaar een verder herstel van de huizenmarkt.

Snellere verkoop van woningen in Nijmegen e.o.

beaufort makelaars verkocht

Beaufort Makelaars merkt dat niet alleen het aantal verkopen is gestegen, maar dat huizen ook sneller worden verkocht. Dat komt met name door het hanteren van scherpe vraagprijzen. Door woningen scherp te prijzen verkoop je tegen de beste prijs. Vaak betekent dit dat de woning wordt verkocht vanuit de eerste vraagprijs. Hoe langer een huis te koop staat, hoe kleiner de kans dat deze verkocht wordt. Wanneer een woning langer te koop staat, interpreteert een mogelijke koper dit als een signaal dat er iets ‘mis’ is met de woning. Door nauw persoonlijk contact en kennis van de woningmarkt in de regio Nijmegen behaalt Beaufort Makelaars de beste resultaten voor haar klanten.

Makelaars verwachten herstel huizenmarkt

Evenals de banken verwacht ook Beaufort Makelaars een herstel van de huizenmarkt. De lage rente en de economische opleving zijn de hoofdredenen om positief over de huizenmarkt te oordelen. Door de prijsstijgingen staan er minder huizen onder water. De verwachting is dat de huizenprijzen dit jaar stijgen met 3 procent.

De stijging van de woningverkopen leidt tot een toename van het aantal afgesloten hypotheken. Ook lenen Nederlanders gemiddeld meer. In de twaalf maanden tot en met augustus werd er voor 58 miljard euro aan hypotheken afgesloten. Dat was een jaar eerder nog 43 miljard euro. Wist u dat Beaufort Makelaars partners heeft voor financieel advies?

Beaufort Makelaars: Hoe verkoop je het beste je woning?

Een woning verkoopt het beste direct nadat het op de markt komt. Na die initiële belangstelling is de woning alleen nog interessant voor nieuwe potentiële kopers, die op de markt komen. Het is dus zaak om de potentiële kopers direct te verleiden. Bij Beaufort  kiest u voor kwaliteit. Wij verdiepen ons in uw persoonlijke verhaal en het verhaal van achter de woning die u wilt verkopen of de droomwoning die u in gedachten hebt. Persoonlijke aandacht en het behalen van resultaat staan bij ons hoog in het vaandel.

Relevante blogs

Vraag naar woning overtreft het aanbod, overbieden geen uitzondering

De woningmarkt heeft weinig tot niet te lijden gehad onder de coronacrisis. Er is meer boven de vraagprijs verkocht dan ... Lees verder

Corona lijkt huizenmarkt niet te raken

Er worden nog steeds meer woningen te koop gezet en verkocht als in de weken voor de crisis. Het aantal ... Lees verder

Huizenprijzen blijven stabiel

Na ingang van de 6e week van ”social distancing” blijkt dat de woningmarkt nog steeds goed door loopt blijkt uit ... Lees verder