Nieuweweg 160, Wijchen

Huur Prijs n.o.t.k

Nieuweweg 160, Wijchen

Bedrijfsruimte en of winkelruimte te huur op een uitstekende zichtlocatie aan een rotonde aan de Nieuweweg/Kamerlingh Onnesstraat in Wijchen. Deelverhuur is mogelijk.

Het perceel ligt op de aanrijroute richting het centrum van Wijchen in een omgeving met bouwmarkten en perifere detailhandel. Aan de overzijde ligt Praxis Doe Het Zelf Center.

Er zijn twee kavels, een van 5.754 m2 en een van 4834 m2.

Er is een artist impression gemaakt wat een indruk geeft hoe het gebouw er mogelijk uit zou kunnen zien. Dit is echter slechts een voorbeeld. Andere ontwerpen/indeling is natuurlijk bespreekbaar.

Het nieuw te bouwen pand heeft een oppervlakte van 2.500 BVO m2 en een oppervlakte van 3360 BVO m2.

Huurprijs:
marktconform, afhankelijk van het opleveringsniveau.

Huurcondities:
- Huurtermijn 5 jaar met telkens 5 optiejaren
- Opzegtermijn per 12 kalender maanden
- Huurbetaling per maand vooruit

Zekerheidsstelling:
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huurpenningen en servicekosten, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks per 1 januari op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens totaal (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurcontract:
Gebaseerd op het model Winkelruimte en andere bedrijfsruimte ex artikel 7:290 BW, zoals vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in juli 2003, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars(NVM), met de bijbehorende algemene bepalingen.

Bestemming:
Bedrijven in de milieucategorie 1, 2 en 3, d.w.z. bedrijven die zijn genoemd in de categorie 1, 2, 3.1 en 3.2 van de lijst van bedrijven en genoemd in de Staat van bedrijfsactiviteiten:
Autohandel is mogelijk. Detailhandel of bouwmarkten is mogelijk bespreekbaar. Neemt u hierover contact op met de makelaar.

Foto's

Er zijn geen plattegronden voor dit pand beschikbaar.

Kenmerken

  • Totaal oppervlakte2379 m²
  • PrijsPrijs n.o.t.k
  • StatusBeschikbaar
  • Jaar2014

Kaart

Contactpersoon

Frans Scholl

RM/RT makelaar

Een bezichtiging aanvragen

Ervaart u het zelf en vraag een bezichtiging aan.

MM slash DD slash JJJJ