Door naar kenmerken
Koop
€ 250.000

van Beethovenstraat 38

van Beethovenstraat 38, Nijmegen

NVM Online Bieden: Deze woning wordt verkocht door middel van NVM Online Bieden. Wil jij een bod doen? Dan kan dit tot uiterlijk 12 februari 2021, 12:00 uur. Kijk voor meer uitleg over NVM Online Bieden onderaan de advertentietekst.

Unieke belegging! Deze karakteristieke jaren ’30 tussenwoning gelegen aan de van Beethovenstraat 38 in de zeer gewilde wijk Altrade in Nijmegen Oost, wordt aangeboden in verhuurde staat. Let op: De makelaar heeft de woning niet geïnspecteerd en bezichtigingen zijn niet mogelijk.

De verkoper heeft het onderhavige object zelf feitelijk niet gebruikt en kan derhalve koper niet informeren over eigenschappen c.q. gebreken aan het verkochte. Dergelijke eigenschappen c.q. gebreken komen derhalve voor risico en rekening van koper.

– De waarde vrij van huur en gebruik ligt rond de € 450.000,-
– Bouwjaar: 1936
– Perceelsoppervlakte: 116 m2
– Oppervlakte: 137 m2 (dit betreft de oppervlakte zoals geregistreerd in de Basisregistratie Adressen en Gebouwen)
– Huuropbrengst: € 566,49 per maand
– Er is geen schriftelijke huurovereenkomst
– Bieden is mogelijk vanaf € 250.000,- K.K.

NVM ONLINE BIEDEN:
Deze woning wordt verkocht middels het NVM ONLINE BIEDEN systeem. In plaats van een één-op-één onderhandeling met een geïnteresseerde, of in plaats van een gesloten inschrijving, komen prijs en de voorwaarden transparant tot stand. Iedere geïnteresseerde kan meedoen aan het proces en daarbij zijn voorwaarden voor onder andere financiering, bouwkundige keuring en transportdatum (indien van toepassing) doorgeven. Als het verkoopproces via NVM Online Bieden verloopt, heb je kans dat jouw bod overboden wordt. Maar dat is dan wel transparant en het biedt jou de mogelijkheid om opnieuw een bieding te doen. Bij een gesloten inschrijving weet je niet wat de andere geïnteresseerden bieden, en kun je dus nooit de afweging maken of je meer wilt bieden of niet.

Op de website: *** nvmonlinebieden . nvm . nl *** kun je een bod uitbrengen. Je klikt op de woning en daar kun je vervolgens een account aanmaken. Na het inloggen kun je een bod uitbrengen.

LET OP: De sluitingsdatum voor online bieden is 12 februari 2021 om 12 uur.

Foto's

Plattegrond(en)

Er zijn geen plattegronden voor dit pand beschikbaar.

Kenmerken

Perceelsoppervlakte
116m2

Overdracht

Status
Verkocht € 250.000

Bouwvorm

Bouwjaar
1936
Ligging
In Woonwijk

Indeling

Kaart en omgeving

Brochure

Er zijn geen brochures voor dit pand beschikbaar.

Details

Prijs
€ 250.000
Soort
Koop
Status
Verkocht
Perceeloppervlakte
116m2
Oppervlakte
137m2
Aantal kamers
n.v.t.
Bouwjaar
1936

Bezichtigen