Door naar kenmerken
Huur
€ 45

Scheidingsweg 6

Kantoorruimte
Scheidingsweg 6, Weurt

Hoogwaardige kantoorruimte te huur en te koop op goede locatie op bedrijventerrein De Sluis in Weurt bij Nijmegen. Totaal is er ca. 2.150 m2 beschikbaar, de ruimtes worden aangeboden in units vanaf ca. 300 m2.

Er zijn voldoende parkeerplaatsen voor de deur beschikbaar. Tevens is er een groot afgesloten terrein aanwezig waar ook parkeerplaatsen mogelijk zijn. Er is ook een mogelijkheid om magazijn/opslagruimte bij te huren.

Het pand is gelegen aan de Scheidingsweg in Weurt en grenst aan bedrijventerrein West Kanaaldijk. De bereikbaarheid is zeer goed te noemen door de nabijheid van de N326, de A50 en de directe aansluiting op de A73, met goede verbindingen richting Venlo, Arnhem en het Duitse achterland. Openbaar vervoer is op loopafstand. Het Centraal station Nijmegen en Nijmegen Dukenburg zijn snel bereikbaar door de aanwezige busverbindingen.

Het kantoorgebouw bestaat uit een ouder en een nieuwer gedeelte voorzien van kantoorruimtes, centrale receptie, riante kantine/eetzaal met keuken en verschillenden toiletgroepen. Het pand staat in verbinding met een nieuwer kantoorpand bestaande uit ca. 975 m2 kantoorruimte verdeeld over 3 lagen met op elke verdieping toiletgroepen, een pantry, trappenhuis en lift.

Huurprijzen:
– Vanaf € 45,-/m2/jaar excl. BTW
– Te huur in units vanaf 300 m2

Koopprijzen:
– Nader overeen te komen

Huurcondities:
– Huurtermijn 5 jaar met telkens 5 optiejaren (kortere termijnen zijn bespreekbaar)
– Opzegtermijn per 12 kalender maanden
– Huurbetaling per maand vooruit

Zekerheidsstelling:
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huurpenningen en BTW.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks per 1 januari op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens totaal (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurcontract:
Gebaseerd op het het model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex artikel 7:230a BW, zoals vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars(NVM), met de bijbehorende algemene bepalingen.

Neemt u contact op met de makelaar voor nadere inlichtingen.

Wij maken graag een afspraak voor een bezichtiging!

Foto's

Plattegrond(en)

Er zijn geen plattegronden voor dit pand beschikbaar.

Kenmerken

Perceelsoppervlakte
4961m2

Overdracht

Status
Beschikbaar € 45

Bouwvorm

Bouwjaar
1971-1980
Ligging
Bedrijventerrein

Indeling

Kaart en omgeving

Brochure

Er zijn geen brochures voor dit pand beschikbaar.

Details

Prijs
€ 45
Soort
Huur
Status
Beschikbaar
Perceeloppervlakte
4961m2
Oppervlakte
2150m2
Aantal kamers
n.v.t.
Bouwjaar
1971-1980

Bezichtigen




Voer de volgende code in:
captcha