Wijchenseweg 10, Nijmegen

Huur € 105,- m²

Wijchenseweg 10, Nijmegen

Uit de portefeuilles van R'estate B.V. en Rutgers O.G. bieden wij de navolgende kantoorruimte aan:

Omschrijving
Op zichtlocatie aan de Wijchenseweg wordt momenteel een zeer representatief modern duurzaam kantoorgebouw gebouwd. De eerste huurders zullen augustus 2021 hun intrek nemen in het object. Momenteel is circa 90% verhuurd en is er nog 1 bouwlaag beschikbaar voor verhuur, liggende op de 3e verdieping deels. Het totaal metrage omhelst 1.146,4 m² en te huur vanaf 564,4 m².

Ligging / bereikbaarheid
De bereikbaarheid is uitstekend door de directe ligging aan de Wijchenseweg (N226 welke overgaat in de A326) en nabij de op- en afrit van de A73 Ewijk/Venlo met aansluitingen op de A50 's-Hertogenbosch en de A15 Tiel/Rotterdam/Arnhem. De Wijchenseweg vormt tevens de directe verbinding tussen afrit van de A73 en het stadscentrum van Nijmegen.

Het object ligt op loopafstand van winkelcentrum Dukenburg, de woonboulevard en het bus- en NS-treinstation welke in directe verbinding staan met het Centraal Station van Nijmegen.

Vloeroppervlakte
Wijchenseweg 10F en 10G3e verdieping1.146,4 m² v.v.o.*

* inclusief aandeel gemeenschappelijke ruimte in het gebouw. Het metrage is vastgesteld middels een NEN-2580 meetrapport.

Indeling
Begane grond;
Centrale entree, ruim opgezette centrale hal met hoofdmeterkasten, trappenhuis en 2 liften.

Verdiepingen;
Via trap of lift te bereiken, met omloop om het trappenhuis, entree, voorportaal, technische ruimte, nader in te richten kantoorruimte door huurder en toiletgroepen met voorportaal. In het gebouw zijn 3 mindervalide toiletten aanwezig op de begane grond, 3e en 7e verdieping

Parkeren
Rondom het object zal een parkeerterrein worden gerealiseerd met een parkeernorm van 1:34 (1 parkeerplaats per 34 m² gehuurde kantoorruimte), welke naar rato zullen verhuurd. De kosten van de huur van een pareerplaats zijn € 250,- excl. BTW per stuk, per jaar.

Bestemming
Het object van binnen het vigerende bestemmingplan Brabantse Poort en betreft kantoren en/of bedrijfsdoeleinden. De gronden zijn bestemd voor de oprichting van bebouwing ten behoeve van kantoren, laboratoria en bedrijven voorkomend op de Staat van bedrijfsactiviteiten I en vestiging van zogenaamde A-inrichtingen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Huurprijs
€ 105,- per m² per jaar, exclusief BTW en servicekosten.

Indien de BTW niet kan worden verrekend dan zal de huurprijs met een nader vast te stellen bedrag worden verhoogd.

Servicekosten
Een voorschot van € 27,50 per m² per jaar, exclusief BTW voor de leverantie en vastrecht van water en elektra. Elke unit heeft een eigen technische ruimte met tussenmeter. Indien de verrekening daartoe aanleiding geeft, kan het voorschot worden aangepast aan het daadwerkelijk verbruik.

Huurtermijn
5 jaar of 10 jaar met telkens 5 optiejaren. Overige termijnen in overleg.

Foto's

Er zijn geen plattegronden voor dit pand beschikbaar.

Kenmerken

  • Totaal oppervlakte1146 m²
  • Prijs€ 105,- m²
  • StatusBeschikbaar
  • Jaar2020

Kaart

Er zijn geen brochures voor dit pand beschikbaar.

Contactpersoon

Frans Scholl

RM/RT makelaar

Een bezichtiging aanvragen

Ervaart u het zelf en vraag een bezichtiging aan.

MM slash DD slash JJJJ