Door naar kenmerken
Huur
€ 65

Nieuweweg 303etage 1

Kantoorruimte
Nieuweweg 303, Wijchen

Verschillende winkelruimtes te huur op perfecte locatie aan de Woonboulevard Wijchen, dé winkellocatie voor woonwinkels in de regio Wijchen en Nijmegen met gevarieerd aanbod op het gebied van woonplezier.

De winkelruimtes zijn gelegen in een modern complex met ca. 20 verschillende winkels. De verscheidenheid van deze winkels versterkt de locatie.

De locatie is uitstekend bereikbaar via snelwegen aansluitend op de N324 en biedt alle ruimte om gratis te parkeren. De ruimtes zijn gelegen op representatieve locaties en zijn beschikbaar voor diverse bestemmingen zoals winkel, shop-in-shop, kantoor en horeca.

In het complex wordt naast winkelruimte ook kantoorruimte en/of horecaruimte te huur aangeboden in verschillende metrages. Informeert u bij de makelaar naar de mogelijkheden. Ook zijn er mogelijkheden in de naastgelegen winkelpanden op de woonboulevard.

Een greep uit de beschikbaarheid op dit moment:
– 390 m2 winkelruimte op de begane grond voor € 95,-/m2 per jaar excl. BTW (+50 m2 algemene ruimte = afsluitbaar met eigen entree) (VERHUURD)

– 610 m2 winkelruimte op de eerste verdieping voor € 65,-/m2 per jaar excl. BTW (of in units van 390 m2 en 220 m2)

Huurcondities:
– Huurtermijn 5 jaar met telkens 5 optiejaren (kortere termijnen in overleg
– Opzegtermijn per 12 kalender maanden
– Huurbetaling per maand vooruit

Zekerheidsstelling:
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van drie maanden huurpenningen en servicekosten, te vermeerderen met de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks per 1 januari op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-Alle Huishoudens totaal (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurcontract:
Gebaseerd op het model Winkelruimte en andere bedrijfsruimte ex artikel 7:290 BW of gebaseerd op het model kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex artikel 7:230a BW, zoals vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in juli 2003, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars(NVM), met de bijbehorende algemene bepalingen.

Neemt u contact op met de makelaar voor nadere inlichtingen.

Wij maken graag een afspraak voor een bezichtiging!

Video

Foto's

Plattegrond(en)

Er zijn geen plattegronden voor dit pand beschikbaar.

Kenmerken

Perceelsoppervlakte
-

Overdracht

Status
Beschikbaar € 65

Bouwvorm

Bouwjaar
2003
Ligging
Wijkwinkelcentrum, Meubelboulevard

Indeling

Kaart en omgeving

Brochure

Er zijn geen brochures voor dit pand beschikbaar.

Details

Prijs
€ 65
Soort
Huur
Status
Beschikbaar
Perceeloppervlakte
-
Oppervlakte
425m2
Aantal kamers
n.v.t.
Bouwjaar
2003

Bezichtigen