Door naar kenmerken
Huur
€ 75

Kerkenbos 1001

Kantoorruimte
Kerkenbos 1001, Nijmegen

Solitair kantoorpand gelegen aan de oprit van kantorenpark Kerkenbos in stadsdeel Lindenholt. Kerkenbos is een (zeer) ruim opgezet kantorenpark waar een grote verscheidenheid aan exploitaties zijn gehuisvest. Zo zijn er naast kantoorgebruikers, zoals: accountantskantoren, financiële dienstverleners, marketingkantoren, zorgpartijen en nog vele andere kantoorgebruikers tevens kleinschalige bedrijfsunits in combinatie met kantoorfaciliteiten gehuisvest op Kerkenbos.

Ligging:
Kantorenpark Kerkenbos ligt nabij de Brabantse Poort, alsmede NS- en busstation Dukenburg. Tevens is op loopafstand Nijmeegs grootste overdekte winkelcentrum, Winkelcentrum Dukenburg, gelegen. Een pre voor u en uw medewerkers.

Indeling/oppervlakten
Via een centrale voordeur komt men direct in de vestibule welke, al dan niet via gangpartijen en trap-/lifthallen, toegang verschaft tot de ruimten van de verschillende gebruikers. In het object is thans de begane grond verhuurd aan twee partijen.
In totaal is in het kantoorgebouw circa 762 m² VVO kantoorruimte beschikbaar, op de 1e verdieping. Het pand wordt in deelverhuur aangeboden met huurmogelijkheden vanaf circa 200 m² VVO. De parkeerplaatsen, gelegen op het buitenterrein rondom het gebouw, worden naar rato van het gehuurde oppervlak verdeeld en worden tegen huurvergoeding in de huursom opgenomen.

Voorzieningen:
– Gestoffeerde vloeren;
– Radiatoren;
– Diverse brandpreventiemiddelen zoals brandhaspels en handbrandblussers;
– Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
– Kabelgoten;
– Airco(splitunits);
– Keuken/pantry(s)
– Te openen ramen;
– Lift;
– Toiletgroepen;
– Ruim parkeerterrein.

Bereikbaarheid:
Per auto
Het kantorenpark is uitstekend bereikbaar via A73 (Venlo/Boxmeer/Köln), via N326/A326 en A50 (‘s-Hertogenbosch/Apeldoorn/Arnhem), daardoor is er tevens een goede verbinding met het Ruhrgebied en de Randstad.

Per OV
Op circa 5 à 10 minuten loopafstand bevindt zich trein- en busstation Nijmegen Dukenburg, beide met een rechtstreekse aansluiting op NS Station Nijmegen Centraal.

Huurprijs:
Kantoorruimte: vanaf € 75,- per m² per jaar, exclusief BTW
Aanvaarding: kan op korte termijn

Servicekosten:
€ 35,- per m² BVO, bestaande uit G/W/E eigen gebruik alsmede vastrecht tbv installaties en verlichting van gemeenschappelijke ruimten, onderhoud installaties, onderhoud buitenterrein en groenvoorziening, legionellabeheer, ongediertebestrijding, schoonmaak algemene ruimten, glasbewassing en administratiekosten.

* Huurovereenkomst conform laatste ROZ-model kantoorruimte
* Huurbetaling per maand vooruit
* Huurtermijn in overleg
* Waarborgsom 3 maanden betalingsverplichting incl BTW en servicekosten.

Huurprijsindexatie:
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum worden aangepast op basis van het consumentenprijsindexcijfer (reeks CPI- Alle huishoudens, basisjaar 2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Bestemming:
De bestemming binnen het vigerende bestemmingplan Brabantse Poort betreft Kantoren en/of bedrijfsdoeleinden. De gronden zijn bestemd voor de oprichting van bebouwing ten behoeve van kantoren, laboratoria en bedrijven voorkomend op de Staat van bedrijfsactiviteiten I en vestiging van zogenaamde A-inrichtingen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

Disclaimer:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Foto's

Plattegrond(en)

Er zijn geen plattegronden voor dit pand beschikbaar.

Kenmerken

Perceelsoppervlakte
7640m2

Overdracht

Status
Beschikbaar € 75

Bouwvorm

Bouwjaar
1989
Ligging
Kantorenpark

Indeling

Kaart en omgeving

Brochure

Details

Prijs
€ 75
Soort
Huur
Status
Beschikbaar
Perceeloppervlakte
7640m2
Oppervlakte
400m2
Aantal kamers
n.v.t.
Bouwjaar
1989

Bezichtigen