Wat kan Beaufort Makelaars voor u betekenen? Veel!

Als u op zoek bent naar een nieuwe woning, dan komen er veel vragen om de hoek kijken. Sommige vragen kunnen alleen worden beantwoord door u en sommige vragen door een erkende makelaar. Graag geven wij u eens een kijkje in onze keuken. Waarvoor klopt u bij ons aan en hoe werken wij vervolgens? We vertellen het u allemaal.

Korting op makelaarskosten: Beaufort ZomeractieBeaufort Makelaars helpt u op weg

Welke woning past het beste bij mij? Een appartement of een vrijstaande woning? Een tuin op het zuiden of een dakterras? Hoeveel kamers heb ik nodig? Deze vragen beantwoord u voor uzelf.  Vervolgens gaat u op zoek naar een woning die aan deze criteria voldoet. Op een bepaald punt zijn er vragen die u hoogstwaarschijnlijk niet kunt beantwoorden. Wat zijn de mogelijkheden op het gebied van financiering?  Hoe breng ik een bod uit? hoe verkoop ik het snelst mijn huis voor de juiste prijs?  Om al deze vragen te beantwoorden, is hulp en ondersteuning van een ervaren professional onontbeerlijk: Beaufort Makelaars help u graag verder!

Beaufort Makelaars treedt ook op als aankoopmakelaar

Een woning kopen doe je hooguit een aantal keren in je leven. Daarom is het nuttig als iemand goed advies kan geven over de huidige woningmarkt, bouwkundige aspecten, ontbindende voorwaarden, gemeentelijke bepalingen en het uitbrengen van een scherp, maar realistisch openingsbod. De aankoopmakelaars van Beaufort Makelaars voorzien u graag van advies.

De eerste stap die je neemt als je je droomhuis hebt gevonden is nagaan of je het huis kunt betalen. Wie op woningjacht gaat, kan het beste eerst langs bij een erkende hypotheekadviseur.  Beaufort Makelaars kunt u ook terecht voor financieel advies. Voor al uw huis en woningzaken kunt u dus bij ons terecht.

Op zoek naar uw droomhuis? 

Om uw droomhuis te zoeken kunt u ons een zoekopdracht geven. U geeft ons uw eisen, wensen en voorkeuren en de financiële haalbaarheid daarvan bespreken wij door het opstellen van een woningprofiel. Daarnaast kunt aangeven hoe actief wij voor u op zoek gaan. Zo kunnen wij kijken in het aanbod van collega’s in het NVM-uitwisselingssysteem, of sleecteren we panden die niet via een makelaar worden aangeboden.  Zelf indien een pand niet te koop staat kunnen we desgewenst contact opnemen met de eigenaar of hij bereid is te verkopen. Zo ziet u maar; bij Beaufort Makelaars is alles mogelijk!

Relevante blogs

Energielabel voor jouw woning: waar moet je op letten?

Als je een huis gaat verkopen moet dat een energielabel hebben. Dat is wettelijk verplicht, maar hoe kom je eigenlijk ... Lees verder

Vraagprijs koopwoning steeds vaker startprijs in Nijmegen

In Nijmegen wordt meestal de vraagprijs van een koopwoning betaald. Hoger bieden is ook geen uitzondering meer. Overspannen situaties zoals ... Lees verder

Woning zelf verkopen of met hulp van Beaufort Makelaars?

Het door u zelf verkopen van uw woning lijkt eenvoudiger en voordeliger dan het is. Niet voor niks kiezen veel ... Lees verder